Sonunda itirazla topu çıkarttırdılar

Reis çizgi kalecisi olmak kötü bir şey değil bence. Evet Neuer gibi libero kaleciler stoper gibi oyuna katılan kaleciler artık avrupa piyasasında tercih ediliyor

Ama Muslera kendi performansıyla oynasa hiçbir sıkıntı yok bana göre ama gerçekten çok kötü Muslera kalemizde olunca kalemize gelen ilk atak gol oluyor

Cünup mudur nedir en olmayacak pozisyonlarda golü yiyoruz ...

Eyvallah tercihlerin hangi yonden olursa olsun. Cizgi kalecisi veya bildigimiz ceza sahasini domine eden kaleciside olur ama buyuk bir kulubsen tercihlerin her iki yonden olmasini dusunuyorum, Muslera ile olacak is degil.
Yahu 7 senedir bu. Bi gram gelistirmedi kendisini bu yonden ama hala gel bisey deme. Oglum o pozitionda cik biseyler yap, en azindan oyle sap gibi durma. Danimarka liginden ben bulurum size 3-4 daha iyi olan Musleradan.

UlanBelhanda hiçbir şey oynamıyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirisin buna kimse bir şey demez ama senin yaptığın artık o noktayı geçmiş.

Buna da diyecek bir şeyim yok, herkes kendi bilir neyi nasıl yapacağını.

Ancak, forumda bir çok kez verilen cevaplar hoşa gitmeyince tuhaf reaksiyonlar oluyor. Bunlara ben de aynı telden cevap vermesini bilirim ama bir çok kez değmez demeye çalışıp geçiyorum.
Numara mi istiyorsun simdi?
Su forumda hergun bakiyorum bos bos muhabbetler hepde sen varsin o muhabbetlerde. Belkide kendini elestirsen neden boyle mualeme goruyorum artik bi dusun sonra gel benim numarami al.
Su bos muhabbetlere dahil olmak istemiyorum dedigim gibi numara istiyorsan ozelden yazarsin zamanim olunca ara derim sana.

Hala ilk yarıda Serdar Aziz'i kaleciyle birlikte tertemiz çıktığı hava topuna çalınan faulü düşünüyorum. Ne kadar berbat bir hakem ve oyun anlayisi var bu ülkede. Yahu kalecinin ellerini kullanarak topu çıkmasına en ufak engelleme yok. Sadece formaları birbirine değdi diye faul çalıyorlar.

Bu oyun içinde de böyle maçlarda. Hava topu mücadelelerinin yarısına uyduruk fauller çalınıyor.

Ortasaha ve önlibero yok maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlla gol yicez soldan öyle çıkartılcak Latoviçi

Eyvallah tercihlerin hangi yonden olursa olsun. Cizgi kalecisi veya bildigimiz ceza sahasini domine eden kaleciside olur ama buyuk bir kulubsen tercihlerin her iki yonden olmasini dusunuyorum, Muslera ile olacak is degil.
Yahu 7 senedir bu. Bi gram gelistirmedi kendisini bu yonden ama hala gel bisey deme. Oglum o pozitionda cik biseyler yap, en azindan oyle sap gibi durma. Danimarka liginden ben bulurum size 3-4 daha iyi olan Musleradan.

Gerçekten artık "Bu golde Muslera 'nın yapacak bişeyi yoktu" deme evresini geçtik. İşin kötüsü hiç ışık vermiyor sene sonuna kadar her maç daha kötü olacak gibi

Belhanda çok çok kötü takım leş oynarken bu maçı kaybetmememiz mümkün değil illaki yeriz

Numara mi istiyorsun simdi?
Su forumda hergun bakiyorum bos bos muhabbetler hepde sen varsin o muhabbetlerde. Belkide kendini elestirsen neden boyle mualeme goruyorum artik bi dusun sonra gel benim numarami al.
Su bos muhabbetlere dahil olmak istemiyorum dedigim gibi numara istiyorsan ozelden yazarsin zamanim olunca ara derim sana.
Yazdığımda böyle bir cevabı hak eden hiç bir şey yok. Deminden beri bu dili kullanmana rağmen alttan almaya çalışıyorum. Ne diyeyim, yine de canın sağ olsun.

su latovlevici inanilmaz oynuyor ya. kendi performanslarini hic izledi mi acaba bu sezon, onu merak ediyorum.

Çıkart Lato’yu Allah aşkına. Gözlerim kanadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Be arkadaş zamanında topu ayağından çıkaramadı sinirlerim hopluyor şu adamı görünce

Adam rakip korner direği dibindeki topu sürdü sürdü Musleraya verdi lan

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt