Cevap: #17 Burak Yılmaz
Drogba Burak´siz oynasa öyle defansa felan zaaten gelmez, gelemez. Ileride Burak´in oldugunu bildiginden orta sahaya öyle yardim ediyor. Ileride forvet olmasa Drogba´da su anki gibi ceza sahanin disinda oynayamaz.
Hele bi bakin. Genelde Drogba forvet arkasi gibi oynuyor, ceza sahanin icinde fazla bulunmuyor. Son 2 macda Burak´in yoklugunda öyle oynadi, ama o yüzden geriye fazla gelmedi.
Ama bazi arkadaslarimiz harbi cok agir yabanci hastasilar.
Baros 2 senedir sahada yokken, arada bi frikik veya penalti cikardi diye " adamin yeterki golde katkisi olsun, King iste " diyenler simdik Burak 1 mac fazla kosmadi diye hemen " isterki 100 gol atsin galatasaray´da böyle oynamasin " diyorlar.
Drogba Burak´a bos alan aciyor, dogru. Ama Burak oynamasa kime pas atacak Drogba? Drogba´in etrafinda her zaman golcü oyuncular vardi Chelsea´de.
Inanin bana Burak´siz maclar herzaman Karabükspor maclari gibi gecer. Bizde zaaten topsuz oyun 0. Ileride Burak ve Eboue haric araya kacip pas alan oyuncu yok. Son macda Sneijder öyle yapti.
Ama neyse, yabancilarin götlerini yalamaya ve kendi degerlerini dibine vurmaya devam edin ( Drogba ve Sneijder´e saygim ve sevgim sonsuz, ama o kadarda Burak´a saygim ve sevgim sonsuzdur, simdik beni yabanci düsmani olarak lans etmeyin, sizin isiniz bellisiz ).