#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Burak Yılmaz

tek forvet drogbayı oynatıp arkasına sneijderı koysak, kanata amrabat takviyesi, selçuk tam yerinde kalsa inanıyorum herşey daha mükemmel işleyecek, bu adam bizi bozuyor, heleki formsuz mutsuz hali hiç çekilmiyor

tek forvet drogbayı oynatıp arkasına sneijderı koysak, kanata amrabat takviyesi, selçuk tam yerinde kalsa inanıyorum herşey daha mükemmel işleyecek, bu adam bizi bozuyor, heleki formsuz mutsuz hali hiç çekilmiyor

Muslera-Dany-Eboue-Riera-Melo- Sneijder-Drogba ..Amrabat'ın oynama ihtimali yok ancak 2 . yarıya... Hatta Riera bile oynamaz bu maçta yabancı sorunu yüzünden..

karabük macında cok isteksizdi. anlamadım. menejerler cocugun kafasını karıştırmayamı başladı daha sezon bitmeden

Asıl tek forvette daha az yorulur. Şimdi çift forvet oynuyoruz, 27 yaşındaki Burak bey ceza yayının gerisine gelmiyor, orta saha eksikliğini kapatmak için 35 yaşındaki Drogba sahanın her yeride koşuyor. Tek forvet olduğunda orta sahanın eksiğini kapatmaya çalışmayacağı için kendi bölgesinde duracak sadece.

Bende bundan dolayı Burak'ı hiç sevmedim..

Takım savunmasına katkısı sıfır.. 35 yaşındaki Drogba rakibi rahatsız ederken ( 3-4 ay futboldan uzak da kaldı ) Burak beyfendi gezmekle meşgul...

Top gelecek bu gol atacak... Total futbol da Burak hiçbir takımda oynayamaz diyorum ben..

Sen sonunda yok 20-25 milyon euro verecek diyorlar 12-15 milyon euro verirlerse sırtımızda götürüp satalım..

Böyle oyundan çıkınca trip atmaya,oyunda pres yapmamaya ruh gibi dolanmaya hakkın yok..Ha bunları yapacağın maçta gol atacaksın..Yoksa eleştirilirsin..Burak kralsa kral bende taraftarım...

90+5'de bile pres yapan adam madrid'e gitti geldi birşeyler oldu.

Menajerlerimi kafasını karıştırıyor yada başka sebeplerdenmi umursamıyor bilemiyoruz.

Umarım düzelir Elazığ maçıyla beraber.Ben inanıyorum Burak'a.

Ne oldu yav sana?:sad007:

Beylerrrrr ( Ahmet Çakar gibi söylüyorum)

iyimisiniz ? :D bunlar futbolcu ve insan mekanik değiller 1-2 maç kötü oynama performans düşüklüğü gibi hakları tabiki var.. Lütfen sabredin şampiyonuz.

90 dakika tam saha pres yapmak fizik, kondisyon işidir. Bir futbolcunun kondisyonu da her zaman mükemmel seviyede olmayabilir. Çok yetenekli ya da zekasıyla oyun oynayan oyuncular fizik olarak kötü olsalar bile belirttiğim meziyetleri sayesinde her maç fark yaratırlar. Pres oyunu da kilit futbolcularınızın fizik, kondisyon durumuna bağlıdır. Burak, 2 maç yedek kaldıktan sonra çıktığı her maçta 90 dakika pres yaptı, rakip takım oyuncusunu kovaladı. Karabükspor maçında mental ve fiziki açıdan yorgun olduğunu düşünüyorum. 1 hafta içinde kendine gelecektir.

Su adama cikip 10 milyon verecek takim cikarsa bizzat kendi aracimla goturecegim, Cin'e Siberya'ya dahi olsa

90 dakika tam saha pres yapmak fizik, kondisyon işidir. Bir futbolcunun kondisyonu da her zaman mükemmel seviyede olmayabilir. Çok yetenekli ya da zekasıyla oyun oynayan oyuncular fizik olarak kötü olsalar bile belirttiğim meziyetleri sayesinde her maç fark yaratırlar. Pres oyunu da kilit futbolcularınızın fizik, kondisyon durumuna bağlıdır. Burak, 2 maç yedek kaldıktan sonra çıktığı her maçta 90 dakika pres yaptı, rakip takım oyuncusunu kovaladı. Karabükspor maçında mental ve fiziki açıdan yorgun olduğunu düşünüyorum. 1 hafta içinde kendine gelecektir.

Hafta içi maç yapmadı. Fiziki açıdan yorgunluk kabul edilemez. Diğerini bilemem de bence o da kabul edilemez. umarım, düzelir.

Drogba Burak´siz oynasa öyle defansa felan zaaten gelmez, gelemez. Ileride Burak´in oldugunu bildiginden orta sahaya öyle yardim ediyor. Ileride forvet olmasa Drogba´da su anki gibi ceza sahanin disinda oynayamaz.

Hele bi bakin. Genelde Drogba forvet arkasi gibi oynuyor, ceza sahanin icinde fazla bulunmuyor. Son 2 macda Burak´in yoklugunda öyle oynadi, ama o yüzden geriye fazla gelmedi.

Ama bazi arkadaslarimiz harbi cok agir yabanci hastasilar.

Baros 2 senedir sahada yokken, arada bi frikik veya penalti cikardi diye " adamin yeterki golde katkisi olsun, King iste " diyenler simdik Burak 1 mac fazla kosmadi diye hemen " isterki 100 gol atsin galatasaray´da böyle oynamasin " diyorlar.

Drogba Burak´a bos alan aciyor, dogru. Ama Burak oynamasa kime pas atacak Drogba? Drogba´in etrafinda her zaman golcü oyuncular vardi Chelsea´de.

Inanin bana Burak´siz maclar herzaman Karabükspor maclari gibi gecer. Bizde zaaten topsuz oyun 0. Ileride Burak ve Eboue haric araya kacip pas alan oyuncu yok. Son macda Sneijder öyle yapti.

Ama neyse, yabancilarin götlerini yalamaya ve kendi degerlerini dibine vurmaya devam edin ( Drogba ve Sneijder´e saygim ve sevgim sonsuz, ama o kadarda Burak´a saygim ve sevgim sonsuzdur, simdik beni yabanci düsmani olarak lans etmeyin, sizin isiniz bellisiz ).

melo sezon başından beri kötü oynayınca bir şey yok. burak 2 maç kötü oynayınca auuuwww. bunları yazanların sümüklerini görür gibiyim. burnundaki b.ku yiyen adam gelmiş iki maç gol atamadı diye adamı kötülüyor.

Adama zorla Ronaldo travması yaşattılar .... Ronladovs. Burak falan derken kendini göklere çıkardı... Ronaldo karşısında etkisiz kalınca da psikolojik olarak yıprandı..Olay sadece bu..Hemen harcamayın Burak'ı... Kuş medyası sizin kadar düşmanımız değildir..

Adamın Madrid'den beri neden kafasının karıştığı, sahada ruh gibi gezdiği, yüzündeki stresin sebebi belli ya bizimkiler A.Madrid le görüşme yapmışlardı orda dünden beri çıkan menajer haberleri de bunu doğruluyo kesin teklif geldi ...

Kral İnş transfer düşüncelerini bir kenara atıp kendini son 5 hafta futbola verebilir ...

Burak , kapak takacağın galatasaray maskesi takmış çok kişi var bu forumda,haberin olsun

Beklentiler çok fazla, öyle fazla ki adam 1-2 hafta kötü oynasın ve ruh gibi dolaşsın hemen adamı yerin dibine batırmaya başlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt