#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksini düşünüyorum...Organize bir takım bu tarz tek bir oyuncuyu tolere edebilir, oyuncu da extra özelliklerini gösterme şansı bulur, sözgelimi Barca da leblebi gol atar; Barca nın b.kunu çıkaracak kadar pasa dayalı oyununu hareketlendirmiş olur, direkt gole yönelik oyunuyla...

Şu anki bizim takım gibi hiçbir organizasyonu beceremeyen takımlarda ise Etoo ya da İbra da çok bir fark yaratamaz zaten...

Burak' ın Barca kalitesinde olduğunu söylemiyorum, oyuncu tipi olarak örnek verdim...

Bence Barca yanlış örnek... Barca'da forvetler genelde ceza sahası önüne çıkıp, top alıp kaçan arkadaşlarına ara paslar falan veriyorlar. Burak'ın öyle top hakimiyeti olduğunu düşünmüyorum.

2 maç ceza verdiler hakeme küfürden, üstelik küfür bile yok. Bunların Allahı yok, köpek soyları!!!

4 2 3 1 tek forvet Burak ile oynamaliyiz.

Hem kontenjanda rahatlar.

Ama drogba sakatlanmazsa kesilmez malesef.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence Barca yanlış örnek... Barca'da forvetler genelde ceza sahası önüne çıkıp, top alıp kaçan arkadaşlarına ara paslar falan veriyorlar. Burak'ın öyle top hakimiyeti olduğunu düşünmüyorum.

En organize takım olduğunu düşündüğümden örnek verdim...Hocaları Burak tan verim alacağı bir format uygularsa, ''Gerçek'' Xavi-Messi-İniesta ile La Ligaya tecavüz eder muhtemelen...

Braga deplasmanı gibi, takımın futbol adına hiçbir şey üretemediği onlarca maçta adamın attığı muhteşem gollerin hepsine ''Tesadüf'', oynanan iğrenç futbolu gözardı ederek ''CL de 8 in 5 ini Cluj-Braga ya attı yea!'' diyebilmek, önyargı sınırlarını da aşan bir yaklaşım...Yapılan bu haksızlık beni Burak ı savunmaya itiyor...Tercih ettiğim forvet tipi olmaması, adamın katkılarını inkar etmemi gerektirmez...

Van Basten hayranıyımdır, hep öyle bir santrfor görmek istemişimdir Galatasarayda...Elmander i ise Ujfalusi den sonraki 2. mimarı olarak görürüm, 2011-12 deki şampiyonluğun...Hemen hiç benzerlikleri olmaması neyi değiştirir?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt