#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama 3 maç ceza kilitleyecekler hakeme hakaretten, yardımcı hakeme salağa yatma demiş. eee adamlar haklı çünkü tff ninde demiröreninde hakemlerinde o şerefsiz mhk nın de yaptığı salağa yatmak değil düpedüz ...... .......ğu

Takım oyununu Burak bozuyo iddiası olanlara dün bir daha olayın Burak'la alakası olmadığını gördük demek için gelmiştim ama zaten arkadaşlar durumu kendileride anlamışlar bravo ...

Muslera ve Melo dışında 1. sınıf oynayan adam yok bu takımda...Burak 2. sınıf bir forvet, daha azı değil...''İlle de Burak çok iyi forvet değil'' diye yırtınanlar diğer mevkilerdeki oyuncuların halini gözden uzak tutmaya çalışır gibiler...Kategorize edilemeyecek kadar kötü oynayan -kimisi yabancı kontenjanı harcıyor üstelik- onca adam varken...

Baktılar Burak olmayınca az uz hareketli olan takım hepten ayvayı yemiş bir görüntü çizdi. ''Takım bitik herkes kötü yeeeeaaa'' gibi 4.sınıf teselli argümanları üretmişler.Gülüyorum sizlere :D

İyi futbol oynayan oturmuş bir takımda burak olmamalı çünkü gerçekten takım oyununu bozan uymayan bir stili var. Bunun sebebi bencil olması falan değil oyun tarzı. Ancak kötü bir takımda ( ki şu andaki takım tam olarak bu şekilde ) burak seni ileriye taşıyabilir yani kör topal gidersin en azından gol atar.

Kral burak yılmaz seni cekemeyenlerin suratına tüqür

yapar abi yapar

burakla konuşmuştum bu meseleyi

olmaz fln demedi olur da diyemedi tam

endüstriyel futboldan dolayı olur demedi

Berat'ım... Sana olur da diyebilirdi. Sonuçta bir taraftarsın ve sana Galatasaraylılığını göstermeye çalışacaktır. Önemli olan yönetimle sözleşme yenileyeceği zaman ne yapacağı. Yönetimin sana 1 milyon veriyoruz dediği gün Burak başka takımlarla görüşecek mi görüşmeyecek mi? Bunu sen bile yapmazsın sana 2 milyon veren varken... O yüzden metin Oktay kıyaslaman bence doğru değil... Metin Oktay gibisi daha gelmedi bu ülkeye...

İyi futbol oynayan oturmuş bir takımda burak olmamalı çünkü gerçekten takım oyununu bozan uymayan bir stili var. Bunun sebebi bencil olması falan değil oyun tarzı. Ancak kötü bir takımda ( ki şu andaki takım tam olarak bu şekilde ) burak seni ileriye taşıyabilir yani kör topal gidersin en azından gol atar.

Aksini düşünüyorum...Organize bir takım bu tarz tek bir oyuncuyu tolere edebilir, oyuncu da extra özelliklerini gösterme şansı bulur, sözgelimi Barca da leblebi gol atar; Barca nın b.kunu çıkaracak kadar pasa dayalı oyununu hareketlendirmiş olur, direkt gole yönelik oyunuyla...

Şu anki bizim takım gibi hiçbir organizasyonu beceremeyen takımlarda ise Etoo ya da İbra da çok bir fark yaratamaz zaten...

Burak' ın Barca kalitesinde olduğunu söylemiyorum, oyuncu tipi olarak örnek verdim...

Fitbolcu dediğin sürünmeli. Evet.

Bence 100 bin yeterli. En kral vatanďaşın aylığı 4-5 bin zaten. Burak ayıp ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt