#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut'a sarmaya başlasak yorumun anlam kazanırdı.

umut'a zaten saramayız renkdaş onun yapabilecekleri belli. gol kralı olarak falan da gelmedi bu takıma. standart mücadeleci iyi niyetli bir oyuncu. severim umutu fakat yedek olarak severim. semih şentürk stili sonradan oyuna girecek bir alternatif olarak severim. ilk 11 oyuncusu olarak değil. umutun yeri ne olduğu belli yani. ama burak'ı nasıl sevebilirim onu bilemiyorum. nereye koysam olmuyor. geçen sene CL de 8 gol attı denen adam bu sene 0 çekiyor. burak garip bir oyuncu ve yabancı sınırlaması olmasa yedek olarak dahi takımda tutmam.

antep maçından sonraki mesajları okumak güzel. bu maçtan önce burak'ı savunan 3-5 kişi kaldı, onlarda yakında biter tarzı yorumlar vardı. burak 3-4 maç daha oynamasın da göreyim bu futbol profesörü arkadaşlarımızı. sanki takımımızın forvetleri falcao, persie'idi de biz burak 11 oynasın diye diretiyorduk. adam en azından öyle ya da böyle golü kokluyor. drogba'nın gol atabilmesi için anca orta açılacak da drogba kafayla gol atacak. umut desen maç boyunca ne yaptığı belli değil

Kupa maçında oynayabilecek mi?Cezası açıklanmadı da.

Serdar Özkanin cezasi aciklandi ve onandi falan filan ama Burak ile ilgili bir haber yok. Nedir olay??

Bu takım Terim zamanında Burak yüzünden ilerleyemiyordu. Mancini zamanında takım hepten bitti, artık Burak olsa da aynıyız olmasa da.

He nooldu Buraksız da pozisyona giremiyoruz gol atamıyoruz demek ki neymiş sorun Burakta değilmiş hatta Burak kendi çabasıyla gol pozisyonlarını yaratıyormuş çoğu zaman.Kendini yere atıp faul almasını bile seviyorum bu adamın faul almak emek hırsızlığı değildir yetenektir bi çok zaman ben de maç izlerken sövdüm ama Burak bu takımın en etkin forvetidir

dün cenk tosun ve umutun halini gördük, bu adamları Burak ile kıyaslamak Buraktan daha fazla katkı verirler demek komik bence, biz Burakı top eziyor, ileride top tutamıyoruz, çok gol kaçırıyor diye eleştiriyoruz ama adam hiç değilse gol kaçırıyor, pozisyona giriyor umut ve drogba da maalesef oda yok Burak sene sonuna kadar oynamasın iddia ediyorum 50 golü geçmeyiz biz toplamda kupa ve şmp ligide dahil

Gökhan diyorum ya herkes bitik diye, yazdığımdan sen ne anladın merak ediyorum :D

Yok seni beni yalnis anladin...deli dana gibi kosan umut,yürümüye dermani olmayan drogba'yi seyretmeye devam demek istedim sadece.bir de Burak'i kesip ambramat'i oynatalim diyenler vardi:eek:hani bu benimde pek begenmedigim Burak bu ikisine on basar..maalesef aci ama gercek...

dün cenk tosun ve umutun halini gördük, bu adamları Burak ile kıyaslamak Buraktan daha fazla katkı verirler demek komik bence, biz Burakı top eziyor, ileride top tutamıyoruz, çok gol kaçırıyor diye eleştiriyoruz ama adam hiç değilse gol kaçırıyor, pozisyona giriyor umut ve drogba da maalesef oda yok Burak sene sonuna kadar oynamasın iddia ediyorum 50 golü geçmeyiz biz toplamda kupa ve şmp ligide dahil

Ne diyon?:eek:

Yok seni beni yalnis anladin...deli dana gibi kosan umut,yürümüye dermani olmayan drogba'yi seyretmeye devam demek istedim sadece.bir de Burak'i kesip ambramat'i oynatalim diyenler vardi:eek:hani bu benimde pek begenmedigim Burak bu ikisine on basar..maalesef aci ama gercek...

Ben senden farklı olarak, hepsi için aynı şeyin laciverti olarak değerlendirme yapıyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt