#17 Burak Yılmaz (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Burak Yılmaz

Burak , kapak takacağın galatasaray maskesi takmış çok kişi var bu forumda,haberin olsun

Yanlis anlamada nasil kapak takacak merakimdan soruyorum hani ; Calim atmayi mi ogrenecek , yoksa top tutmaya mi basliyacak ,yada iki pasi bir araya getirip arkadaslariyla ver kac mi yapacak , olmadi birden ilham gelip ofsayta kalmamayi mi ogrenecek veyahut sihirli degnek deyip top kontrolunu mu gelistirecek .

Oyle her mac bu nasil futbolcu dedirtip,bir gol atmayla aradan siyrilip kimseye kapak filan takamaz kusura bakmasin.Bize takimi 10 kisi oynatan Burak tipi futbolcu degil,futbol oynamasini bilen ,arkadaslarinida oynatan, gol attirabilen 1. sinif bir forvet lazim.

Beklentiler çok fazla, öyle fazla ki adam 1-2 hafta kötü oynasın ve ruh gibi dolaşsın hemen adamı yerin dibine batırmaya başlıyoruz.

Bu beklentilerin fazla olmasından değil bazı futbol bilginleri sene başında salladı salladı Burak Yılmaza burakta hepsine kapak yapınca şimdi en ufacık bir şeyde sallamaya devam ediyorlar çekememezlik.

Bu beklentilerin fazla olmasından değil bazı futbol bilginleri sene başında salladı salladı Burak Yılmaza burakta hepsine kapak yapınca şimdi en ufacık bir şeyde sallamaya devam ediyorlar çekememezlik.

Yahu ben 200 Galatasaraylı ile maça bakıyorum.. Aralarından bir Allahın kulu da Burak'ın takım oyununa uymadığını söylüyor, Drogba rakibe basarken Burak'ın sahada gezdiğini söylüyor..

Bende öyle düşünüyorum..

Şimdi biz nasıl kimi çekememezlik yapıyoruz onu anlamadım ?

Geriye dönelim..

Kasımpaşa maçında topu kaptırdı, bizim futbolcular topu kapıp Burak beyfendiye attığında Burak yürüyerek geldiği için Ofsayta yakalanınca kendi takım arkadaşları bile isyan etti.. Ondan sonra ne oldu ? Fatih Hoca 2 hafta dinlendirdi..

Çıktığı ilk maçta oraya buraya göstermelik iki koştu ondan sonraki haftalar yine takım savunmasına yardım etmeyi bıraktı.. Karabük maçı buna en iyi örnek..

Oyundan Drogba sneijder gibi iki dünya yıldızı bile çıkarken trip yapmıyorsa Burak kim bu takımda da trip yapıyor ? kime yapıyor ? Fatih Terim'e.. sen kimsin ?

Takım savunmasına yardım edecek.. Drogba 35 yaşında rakibe basıyorsa Burak'da basacak bu kadar basit..

Bu haliyle futbolu bilen insanlara yediremez göstermelik koşmaları..

inşallah 1-2 gol daha atarda ardayla takas ederiz kendisini, tabi üstüne para alarak

Takmisiniz fener medyasinin yipratma A.Madrid transfer haberlerine ..

Adam gider mi oraya ? Gitmes A.Madrid kusura bakmasin ama Galatasarayimizin , Istanbul sehrinin tirnagi olamaz !!

ikincisi ; Atletico Madrid daha Arda'nin parasini odiyemiyor Burak'i nasil alacak ? Yaz deftere mi yapacak .

ama burak'ta kafasini toparlamali bos bos geziyor sahada , Drogba rakibe basarken o daha ofsayttan yuriyerek cikiyor

Yahu ben 200 Galatasaraylı ile maça bakıyorum.. Aralarından bir Allahın kulu da Burak'ın takım oyununa uymadığını söylüyor, Drogba rakibe basarken Burak'ın sahada gezdiğini söylüyor..

Bende öyle düşünüyorum..

Geriye dönelim..

Kasımpaşa maçında topu kaptırdı, bizim futbolcular topu kapıp Burak beyfendiye attığında Burak yürüyerek geldiği için Ofsayta yakalanınca kendi takım arkadaşları bile isyan etti.. Ondan sonra ne oldu ? Fatih Hoca 2 hafta dinlendirdi..

Çıktığı ilk maçta oraya buraya göstermelik iki koştu ondan sonraki haftalar yine takım savunmasına yardım etmeyi bıraktı.. Karabük maçı buna en iyi örnek..

Oyundan Drogba sneijder gibi iki dünya yıldızı bile çıkarken trip yapmıyorsa Burak kim bu takımda da trip yapıyor ? kime yapıyor ? Fatih Terim'e.. sen kimsin ?

Takım savunmasına yardım edecek.. Drogba 35 yaşında rakibe basıyorsa Burak'da basacak bu kadar basit..

arkadaşım ne yaptın.aaaaa ne kadar ayıp.bunlar süper ligin gol kralına,şampiyonlar liginde 8 gol atmış adama söylenir mi hiç?vallaha afaroz ederler şimdi seni :D:D:D

şaka bir yana söylediklerinin altına imzamı atarım.bunu zaten her zaman söylüyoruz.ama maalesef bunları söylediğimiz için Galatasaray düşmanı oluyoruz (ki diğer mesajlarımıza baktıklarında ne kadar Galatasaraylı olduğumuzu görmeleri çok basitken,işin kolayına kaçıp hemen yaftalıyorlar).sanki biz adama hakaret ediyor,bu topçu falan değil,balına gol atıyor diyoruz (bazılarının fatih hocaya yaptığına ithafen söylüyorum).biz gayet teknik bir sorgulama yapıp teknik olarak eleştiriyoruz.diyoruz ki bu burak pres yapmıyor,burak ilerde ayağında top tutamıyor,burak pozisyon takip etmiyor,burak açın bakın avrupanın bütün liglerine en fazla ofsayta kalan forveti diyoruz,burak arkadaşı ile verkaç yapamıyor diyoruz,burak arkadaşına duvar olamıyor diyoruz, diyoruz da diyoruz.peki biz bunları söylerken verilen cevap ne?adam Türkiye gol kralı,şampiyonlar liginde 8 gol atmış.daha ne istiyorsunuz.o zaman bu mantıkla buraktan daha az gol atan messi buraktan daha kötü yada xavi ve iniesta.biz hatalarını görüp söylediğimiz için suçlu oluyoruz ama umrumuzda olur mu?tabi ki hayır.çünkü bizim için aslolan Galatasaraydır.bu bu zamana kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak.(artı burakın egoistliğine hiç girmedim dikkat ederseniz.gerek umuta gerekse drogbaya bile vermediği pasları konuşursak burada çok daha ağır olur.kusura bakmasın kimse)

Cidden ağzıyla kuş tutsa yaranamaz Burak böyle taraftara. Böyle taraftar da ek olarak Melo'yu sevmesi de enteresan. Adamın kötü oynama hakkı yok.

Arkadaslar (omer, Ergun) dikkat edin. Sizi simdi dusman ilan ederler..:D:D

arkadaşım ne yaptın.aaaaa ne kadar ayıp.bunlar süper ligin gol kralına,şampiyonlar liginde 8 gol atmış adama söylenir mi hiç?vallaha afaroz ederler şimdi seni :D:D:D

şaka bir yana söylediklerinin altına imzamı atarım.bunu zaten her zaman söylüyoruz.ama maalesef bunları söylediğimiz için Galatasaray düşmanı oluyoruz (ki diğer mesajlarımıza baktıklarında ne kadar Galatasaraylı olduğumuzu görmeleri çok basitken,işin kolayına kaçıp hemen yaftalıyorlar).sanki biz adama hakaret ediyor,bu topçu falan değil,balına gol atıyor diyoruz (bazılarının fatih hocaya yaptığına ithafen söylüyorum).biz gayet teknik bir sorgulama yapıp teknik olarak eleştiriyoruz.diyoruz ki bu burak pres yapmıyor,burak ilerde ayağında top tutamıyor,burak pozisyon takip etmiyor,burak açın bakın avrupanın bütün liglerine en fazla ofsayta kalan forveti diyoruz,burak arkadaşı ile verkaç yapamıyor diyoruz,burak arkadaşına duvar olamıyor diyoruz, diyoruz da diyoruz.peki biz bunları söylerken verilen cevap ne?adam Türkiye gol kralı,şampiyonlar liginde 8 gol atmış.daha ne istiyorsunuz.o zaman bu mantıkla buraktan daha az gol atan messi buraktan daha kötü yada xavi ve iniesta.biz hatalarını görüp söylediğimiz için suçlu oluyoruz ama umrumuzda olur mu?tabi ki hayır.çünkü bizim için aslolan Galatasaraydır.bu bu zamana kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak.(artı burakın egoistliğine hiç girmedim dikkat ederseniz.gerek umuta gerekse drogbaya bile vermediği pasları konuşursak burada çok daha ağır olur.kusura bakmasın kimse)

ergün renktaşın söyledikleri de, sizin söyledikleriniz de gayet doğru. bunun burak düşmanlığıyla falan bir alakası yok, bunun tamamen Galatasaray sevgisiyle alakası var. biz Galatasaray'ı sevip destekliyorsak, kazanmasını istiyorsak oyuncularımızın da üzerine düşenleri yapmasını beklemek herhangi bir düşmanlık değil. Burak son haftalarda yaptıklarıyla takıma zarar veriyorsa, bizim de bu durumdan rahatsızlığımızı dile getirmemiz kadar normal bir durum yok bence. tıpkı goller attığında, takıma fayda sağladığında sevinmemiz kadar normal bir şey olmayacağı gibi.

Bende öyle düşünüyorum..

Geriye dönelim..

Herkesin bir tarzı var şimdi sene başında sallayıp burak sürekli gol atınca hiç bir şey demeyen insanlar şimdi burada söylenmeye başlıyor benim sinir olduğum bu destek olmak yerine neden sürekli sallıyoruz ?

Hani eleştirilecekse de yapıcı eleştiri yapmak gerekir bende toplu oyunda eksik yönleri olduğunu biliyorum top tutma ve servis yapmada sıkıntısı var önüne top istiyor hep ama bunu belirtmek için Burak topçu değil seneye yollayalım defolsun 10 veren olursa arabamla götürürüm gibi demek yerine normal bir şekilde eleştiri yapmak gerekir.

Cidden ağzıyla kuş tutsa yaranamaz Burak böyle taraftara. Böyle taraftar da ek olarak Melo'yu sevmesi de enteresan. Adamın kötü oynama hakkı yok.

kardeşim bak dikkat edersen kimse buraka kötü oynadı diye eleştiri yapmıyor.tabi ki kötü oynama hakkı var bir futbolcunun.hangimiz sezon başında selçukun performansından memnunduk.bizim burada bahsettiğimiz şey burakın iyi yada kötü oynaması değil.futbolun bazı gereksinimlerini yerine getirmemesi.yoksa burakta,drogbada,meloda,sneijder de,selçukta,muslerada kötü oynama hakkına sahipler.biz ise burak iyi oynarken de yapmadıklarından bahsediyoruz.anlatabiliyormuyum?sakın ola ki tek maç üzerinden ve skor odaklı bir eleştiri yaptığımızı düşünme.ki zaten eleştirilere bakarsan kimse "burak karabük maçında şöyle kötüydü böyle kötüydü" demiyor.herkesin bahsettiği şeyler burakın genel oyun karakteri.

Son haberler doğruysa.

Rooney - PSG

Falcao - Manchester United

Burak - Atletico

Arkadaslar (omer, Ergun) dikkat edin. Sizi simdi dusman ilan ederler..:D:D

önemli değil arkadaşım.bizim için aslolan GALATASARAYDIR. bu nedenle biz eleştiri yaparken buna göre yapıyoruz.ayrıca bazıları gibi eleştiri adı altında hakaret etmiyoruz gerçekten burakın oyun anlayışı ile alakalı eleştiri yapıyoruz.kimse yazdıklarımızın birinde bile hakaret cümlesi bulamaz.ki daha önce yazdıklarıma bakarlarsa burada değil Galatasarayımızın oyuncuna Galatasarayımız için çalışan hizmetliye bile saygı duyulması gerektiğini söyleyen biriyim ben.ancak saygı duymak başka hatalarını söylemek başka.

Her maç neredeyse gol atan, Ercan Taner değimiyle Makina gibi gol atan adam bu kadar tartışılırmı arkadaş ya. Bu kadar tartış üzerine git baskı yap sonra performansını eleştir.

Herkesin bir tarzı var şimdi sene başında sallayıp burak sürekli gol atınca hiç bir şey demeyen insanlar şimdi burada söylenmeye başlıyor benim sinir olduğum bu destek olmak yerine neden sürekli sallıyoruz ?

Hani eleştirilecekse de yapıcı eleştiri yapmak gerekir bende toplu oyunda eksik yönleri olduğunu biliyorum top tutma ve servis yapmada sıkıntısı var önüne top istiyor hep ama bunu belirtmek için Burak topçu değil seneye yollayalım defolsun 10 veren olursa arabamla götürürüm gibi demek yerine normal bir şekilde eleştiri yapmak gerekir.

kardeşim burada eleştiri yaparken yalnız hiç kimse senin dediğin gibi "burak topçu değil,defolsun gitsin" vb gibi cümleler kurmadı.ki zaten eleştirenlere bakarsan değil buraka hiç bir Galatasaraylıya hakaret etmediklerini görürsün bu zamana kadar.biz sadece burakın hatalarını yanlışlarını söylüyoruz hakaret etmeden.dediğin tarzda söylemler olursa merak etme buna ilk tepki verecek olanlarda bizlerizdir.bizler Galatasarayın Galatasaraylılığın ne demek olduğunu gayet iyi biliriz.

kardeşim burada eleştiri yaparken yalnız hiç kimse senin dediğin gibi "burak topçu değil,defolsun gitsin" vb gibi cümleler kurmadı.ki zaten eleştirenlere bakarsan değil buraka hiç bir Galatasaraylıya hakaret etmediklerini görürsün bu zamana kadar.biz sadece burakın hatalarını yanlışlarını söylüyoruz hakaret etmeden.dediğin tarzda söylemler olursa merak etme buna ilk tepki verecek olanlarda bizlerizdir.bizler Galatasarayın Galatasaraylılığın ne demek olduğunu gayet iyi biliriz.

Ben size bişey sorucam ?

Neden Burak kötü performans gösterdiği zaman gelip eleştiriyosunuz ? Neden iyi olduğu zaman ortalarda görünmüyosunuz ?

son 3 mactir sahada yok malesef

Ben size bişey sorucam ?

Neden Burak kötü performans gösterdiği zaman gelip eleştiriyosunuz ? Neden iyi olduğu zaman ortalarda görünmüyosunuz ?

"umut bulutun sezon sonu bonservisi alınsın mı?" (yada buna yakın) bir sayfa açılmıştı (ki o dönemde burakta gayet iyi performans gösteriyordu) oraya bakabilirsin.bakalım o zaman da aynı şeyleri söylemişmiyiz söylememişmiyiz? kusura bakma da bizi başkaları gibi skor odaklı olarak konuşanlarla karıştırma.o dönemde ne söylediysem şimdi de aynı şeyi söylüyorum.nasıl herkes hamite giydirirken takıma faydalı olduğunu söylüyorsak,nasıl amrabata giydirirlerken onun da takıma faydalı olduğunu söylüyorsak (en azından şu an elimizde ki kadro içerisinde) burak iyi performans gösterirken de kötü performans gösterirken de aynı şeyleri söylüyoruz.siz şunu kaçırıyorsunuz.sanıyorsunuz ki burak kötü performans gösterdiği için performansını eleştiriyoruz.işte burada yanılıyorsunuz.bizim eleştirdiğimiz burakın maç performansı değil genel eksiklik ve hataları.maalesef burak hiç bir dönemde ayağında top tutan,takımı rahatlatan,arkadaşıyla ver-kaç yapan,arkadaşına duvar olan,oyunu takip edip ofsayta kalmayan,rakibe ilerde pres yapan bir oyuncu olmadı.bizim eleştirdiğimiz noktalar bu.o yüzden bence sapla samanı karıştırmayın ve bizim burak kötü performans gösterdiği için eleştiri yaptığımızı düşünmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt