hazir ol reyiz, Umut kanserinden sonra sana yine küfür edicekler nedense

Tek forvet oynayamıyor. Zaten kazmalığı var, tek forvet oynayınca iyice batırıyor.

Adam gibi forvetimiz yok ki arkadas. Ha Umut ha bu. Ikisi de ayni mal, ayni yeteneksiz tipler.

Sinan'a atığı pas var son dakikada.
Ama 10 gol atsın fenere bir macda bidaha savunmam. Hangi maçdi unutum ama o bir maç da sildim buraki ben kafamda.
Sneijder af edersin götünü yırtıyor Press yapayım diye ve beyefendi izliyor arkadaş. Topu kaptıra bilirsin, golü de kaçıra ve amatörce ofsaytta dolaşa bilir ama takım arkadaşın Press yapıp senin önündeki rakip in önüne gelip sen sadece izliyorsan 5 para etmezsin. İnsan utanır be.

uploadfromtaptalk1445805780859.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ancak bos hava, herife bak ikinci yari giriyor, hala yürüyerek izliyor maci, bi hava topunu da kazan be, bi kez de hayatinda bi seyi becer, maci komple oynayan admalar bile g.tlerini yirtiyorlar ve kosuyorlar, bu da hala yürüme modunda.

(Bir çok pozisyon var ikili mücadeleden kaçtığı ama bir örnek vereceğim.)

Abdulaye Ba'ya doğru havadan gelen bir kafa topu vardı. Bir kaç metre yanında Burak ve topa birlikte yükselip kazanma şansımız varken, topu kazanamasa bile pozisyonuna bozabilir. Topu kaptırsa dahi orada bu mücadeleyi vermesi benim ve bir çok taraftarın gözünde mutlaka önemlidir. Burak bu topu izlemeyi tercih ediyor. Bir çok pozisyonda ikili mücadeleye girmekten kaçınıyor. Olmadı bu, Burak efendi...

Bu kadar adam istemiyor ama Hamza oynatıyor.Ya biz futboldan anlamıyoruz ya aralarında bir aşk var ya da kaset olayı falan var.

Defolup gittiğin güne adaklar adadım !!!

ancak bos hava, herife bak ikinci yari giriyor, hala yürüyerek izliyor maci, bi hava topunu da kazan be, bi kez de hayatinda bi seyi becer, maci komple oynayan admalar bile g.tlerini yirtiyorlar ve kosuyorlar, bu da hala yürüme modunda.
ayağına veyahut kafasına top gelmezse zahmet edipde pozisyonu zorlamıyor

fernandaoya bakıyorum herif canavar gibi saldırıyor

bizimki 2 metre ileri koşup pozisyonu zorlama derdi yok

rakip stoperlerin sülalesi raad

(Bir çok pozisyon var ikili mücadeleden kaçtığı ama bir örnek vereceğim.)

Abdulaye Ba'ya doğru havadan gelen bir kafa topu vardı. Bir kaç metre yanında Burak ve topa birlikte yükselip kazanma şansımız varken, topu kazanamasa bile pozisyonuna bozabilir. Topu kaptırsa dahi orada bu mücadeleyi vermesi benim ve bir çok taraftarın gözünde mutlaka önemlidir. Burak bu topu izlemeyi tercih ediyor. Bir çok pozisyonda ikili mücadeleye girmekten kaçınıyor. Olmadı bu, Burak efendi...
aynen o pozisyon

ben mi koşacam o topa hıyar işin ne

fernandaoyu almalıydık

Fernandao kulubumuze majezik etkisi yapar demistik!!!!!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 30dk top oynamasına rağmen koşmadı gibi bişey. Bu sezon başında da yedek kalmışlığı vardı sanırım bu yüzden.

forvet yokluğu en büyük eksikliğimiz,sinan çok güçsüz,umut u saymıyorum bile,üstüne basacağın yoksa bile basılası basılası ortalıkta dolanan böcek gibi

Şunu ilk fırsatta göndermeliyiz.Ancak başımızdaki hainler göndermiyor.

FES başıma FES başıma
ulan Burak senin ben
PÜSKÜLÜ BEN OLAYIM :asd22:

Geri
Üst Alt