Ne güZel sakatlanmış tı ve biz arka arkaya gakibiyetler almaya başladık.
Sahalara döndü ve kabus yine başladı.

Tez zamanda lifin filan kopsada 6 ay sahalardan uzak kalsın.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

ilk istenildiği zaman gönderilmeliydi.

Burak bu çiftliği bırakıp yurtdışına mı gider Allah aşkına. Sürekli tribal takılıyor. Alayına trip atıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak bu çiftliği bırakıp yurtdışına mı gider Allah aşkına. Sürekli tribal takılıyor. Alayına trip atıyor.

Yine mi basladin elestirmeye? Bir kral diyorsun, bir vasat demeye getiriyorsun. Rüzgar nasil esiyorsa iste :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ahhh Westham niye kurtarmadın şundan bizi

Burak ''ben gitmek istiyorum'' demedigi surece o burada emekli olacak :(

Yıllar öce bu herif yüzünde bir çok kişiyle tartıştığımı hatırlıyorum da burada... Bu saatten sonra tartışacak kimse kalmamıştır diye umut ediyorum... Bir Hamza göremedi hala malın (kumaş diyeyim de ceza almayalım durduk yere) kalitesini...

Yalnız takımın kötü adamlarından bir tek bu sakatlanıyor zaman zaman. Sabri ve Umut odunlarına hiç birşey olmuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yine mi basladin elestirmeye? Bir kral diyorsun, bir vasat demeye getiriyorsun. Rüzgar nasil esiyorsa iste :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kötü olduğunda da mı desteklemeye devam edeyim? At gözlüğü takmam ben. Doğru neyse onu söylerim.

Yalnız takımın kötü adamlarından bir tek bu sakatlanıyor zaman zaman. Sabri ve Umut odunlarına hiç birşey olmuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Umud'un saçı dökülüyor diye oynatmasak mı acaba? Ya da Sabri'nin alnında saç çıkıyor diye? Bunlar bir sağlık sorunu sonuçta :D

Sonuna kadar burakcıyız

Yıllar öce bu herif yüzünde bir çok kişiyle tartıştığımı hatırlıyorum da burada... Bu saatten sonra tartışacak kimse kalmamıştır diye umut ediyorum... Bir Hamza göremedi hala malın (kumaş diyeyim de ceza almayalım durduk yere) kalitesini...

Son burak bükücüyüm

Bunun her sakatlandiginda bunu özleyenler aklima geliyor ncncnc

katar ligi takımlarının gözüne girecek bir performans bekliyoruz kendisinden milli maçta

Geri
Üst Alt