- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Avanaktı,ofsayta düşmede ustaydı,her kaçan gol sonrası aynı saçma hareketleri yapıyordu ama mevcut kadrodakilerden daha faydalıydı be kardeşim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillik 8 milyon euroyu birakip gelmez, bence.Besiktasa gidiyormus
8 m euro mu alıyor Burak? Vay beYillik 8 milyon euroyu birakip gelmez, bence.
Yarısı vergi 4m kalıyorsa iyidir. Bizde de 3 alıyordu zatenYillik 8 milyon euroyu birakip gelmez, bence.
Bunca olaydan sonra Beşiktaş'a giderse camiasız bi tip olarak ortada kalır.
TapaTalK
Sergen ne kadar beşiktaşlıysa burakta o kadar gslidir!Zaten camiasız şu anda da.Bizde daha fazla oynadığından daha bir yakınlığı vardır doğru ama bize ilk geldiğinde de Galatasaray'ı Beşiktaş-Fenerbahçe'nin üstünde bir basamak olarak görmüyorum minvalinde bir açıklama yapmıştı.
Şu an Galatasaray taraftarı sahiplendi onu. Hani futbolu şu an bıraksa Galatasaray'lı olarak anılır kendisi de böyle diyodu 1 sene önce. Şimdi bişey değişti mi bilmiyorum, bjk'ye gittiği an ne orası kabullenicek ne de bizden biri olucak.Zaten camiasız şu anda da.Bizde daha fazla oynadığından daha bir yakınlığı vardır doğru ama bize ilk geldiğinde de Galatasaray'ı Beşiktaş-Fenerbahçe'nin üstünde bir basamak olarak görmüyorum minvalinde bir açıklama yapmıştı.