Avanaktı,ofsayta düşmede ustaydı,her kaçan gol sonrası aynı saçma hareketleri yapıyordu ama mevcut kadrodakilerden daha faydalıydı be kardeşim :(

58' Yanbian 1-2 Beijing Guoan

28' Burak Yılmaz
53' Burak Yılmaz

KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

212-1439854.png

hey gidi günler...

Yalan haberlere itibar etmeyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kral dönerse yuvasına dönecektir..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Kral dün İstanbul'a geldi. Takımımıza kazandırmalıyız. Bir şekilde kiralanmalı.

18878850_387451491649489_4960000435839565824_n.jpg

Bunca olaydan sonra Beşiktaş'a giderse camiasız bi tip olarak ortada kalır.

TapaTalK

Bunca olaydan sonra Beşiktaş'a giderse camiasız bi tip olarak ortada kalır.

TapaTalK

Zaten camiasız şu anda da.Bizde daha fazla oynadığından daha bir yakınlığı vardır doğru ama bize ilk geldiğinde de Galatasaray'ı Beşiktaş-Fenerbahçe'nin üstünde bir basamak olarak görmüyorum minvalinde bir açıklama yapmıştı.

Zaten camiasız şu anda da.Bizde daha fazla oynadığından daha bir yakınlığı vardır doğru ama bize ilk geldiğinde de Galatasaray'ı Beşiktaş-Fenerbahçe'nin üstünde bir basamak olarak görmüyorum minvalinde bir açıklama yapmıştı.
Sergen ne kadar beşiktaşlıysa burakta o kadar gslidir!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an Galatasaray taraftarı sahiplendi onu. Hani futbolu şu an bıraksa Galatasaray'lı olarak anılır kendisi de böyle diyodu 1 sene önce. Şimdi bişey değişti mi bilmiyorum, bjk'ye gittiği an ne orası kabullenicek ne de bizden biri olucak.

TapaTalK

Geri
Üst Alt