#17 Burak Yılmaz

Katılıyorum.

Ama Burak ts'deyken böyleydi zaten. Böyle varoldu, böyle küllerinden doğdu. Böyle "Gol Kralı" oldu ve böyle bize geldi.

Burak'ın özellikleri ortadaydı ve bu özellikler bilinerek alındı. Şimdi bu adamı oynatmazsa daha da kötü olacak. Ya göndereceksin, ya da oynatacaksın. Başka çaren yok. Çünkü oynamadığı zaman hiçbir değeri yok.

Eğer böyle oyuncu istemiyorsan, bir şekilde kurtulacaksın. Kenarda heba etmeyeceksin..

Yabancı sınırı olduğu için mecburen oynuyor. Mesela, Umut ayrı bir dert bizim için.

Bugün Avrupa'da çoğu ligde 2. lig seviyesinde bir oyuncu.

niye tekrar ayni konu acildi? yeni transfer mi Burak :)

(ayrica # ve 17 arasinda bosluk kalmis)

Gayet iyi oynadı yine defans arkasına çok koşu yapıp rakibi bozdu son vuruşta başarısızdı ama defansa ve orta sahaya da çok yardım etti helal olsun.

Ama Allah'ı var kalecinin üzerine iyi nişan alıyor şimdi, o konuda hakkını yemeyelim.

Bir de Melo'nun kaleye giden topunu da engelledi daha napsın adam. Bursaspor savunmasında ayakta kalan tek isimdi.

Çok iyi bir maç çıkardı.Fakat kaçırdıkları gölgede bıraktı.Bırakmayacak gibi de değildi ama.

Yeteneksizliğini gösterdi yine. Ayak içi kalecinin üstüne vurmak nedir ya hemde 5-6 defa.

Golcü ama beceriksiz bir futbolcu. Standardın dışında herhangi bir vuruş gerçekleştiremiyor.

Selçuk'un pasıyla karşı karşıya kaldığı pozisyonda topun dibine girmesini beklerdim. O çok netti yani plase ısrarı yanlıştı.

Eboue'nin attığı golü bile atamazdı, biraz çalışması ve stres yapmaması lazım.

Geçen hafta Burak yokken fanboyları gelip bakın Burak hiç değilse savunma arkasına koşuyor diyorlardı.Kör ölür badem gözlü olur hesabı.Oynamayınca kıymete biniyor.

Ama bugün ne yalan söyleyeyim üzüldüm kendisine.Kendini kötü hissetmiştir maçtan sonra.İnşallah toparlanır en kısa zamanda, hiç değilse karşı karşıyaları atar.

acaba kariyerinde topun dibine girip kalecinin üzerinden aşırdığı bir gol varmıdır?

4.gol iyi sneijderin önüne geldi. bunun önüne gelseydi atamazdi. görerek vur şu toplara. sneijder gibi şut ustasi var yaninda. ögren bişeyler. tavana asiyor herif. kafayi kaldir öyle vur.

100% pozisiyonlar kaciriyor, sonra 5 dakka cakma pres yapiyor sonrada kiz gibi küsüp dolasiyor sahada

tumblr_n0e2rhb6Xk1s9wn94o1_500.jpg

Bugün farklı bi sorunu var gibiydi. Sinirli ve yüzü asıktı hep. Tez zamanda toparlar umarım keskin sirke küpüne zarar.

3 karşı karşıya, 2 gollük şuta barikat oldun bugün kral ama seviyoruz o ayrı. :D

Sneijder

Drogba

Selçuk

ve hatta Eboue bile

gol atınca kıskandı biraz, ben izlerken hissettim. Benim de atmam hissine kapılıp stres yaptı yine. Ah Burak ah mentalini ve top kontrol becerini biraz geliştirsen sana laf atan 1 kişi bile çıkmaz ama işte bunlar olmadıkça her hafta atmaya mecbursun.

Şöyle bir durum var ki, ilk çizgide kalan topu girse, diğer pozisyonları da gole çevirirdi.

Maç içinde olan bitenden yaptıklarından ve yapamadıklarından çok fazla etkileniyor. Normal değil bu kadarı. Gol atmalıyım baskısını hissettiği çok bariz, çok kolay özgüven kaybı yaşıyor ama atarsa da aksine özgüven patlaması ile kendini aşabiliyor. Bu da saha içinde fazlası ile istikrarsız bir görüntü çizmesine sebep oluyor.

Geri
Üst Alt