#17 Burak Yılmaz

Drogbanin topuguyla attigi golde ici gitti resmen. Sanki iskalasaydi ben atsaydim bos kaleye havasina burundu :D

Sneijderin 3ncu golde keza ayni :D

Melo Burak'i saha icinde egitiyor.
690714_25573_02022014201227_21.jpg

690714_25573_02022014201227_22.jpg

Bu konu da yazilanlari okuyan be Burak Yilmaz´i tanimayan sanar ki adam her macda böyle kötü son vuruslar yapiyor.

Adama sorarlar HIC BIR SEY YAPAMAYAN oyuncu nasil 1,5 senede attigimiz gollerin yarisini ya atti yada attirdi.

Eyvallah istatikler hersey degildir. Ama bu laflari 1 senede 8-10 gol atan oyuncuya dersin. Son 3 senede 100 den fazla gol atan ve yaklasik 20-30 gol hazirlayan adamin elbette iyi yönleri vardir.

Gecen sene ceza alana girdi mi köselere yolluyordu toplari. Ondan önceki iki sene´de öyle Trabzonspor´da. Bu sene arada bi sacmaliyor iste. Varligi yeter. 45 sprint yapmis bu gün. Her sprint rakip takimin defansini bozuyor, Wesley Sneijder ve Didier Drogba´ya alan kazandiriyor.

Neyse ben ne anlarim ki. Ne de olsa " cool " bi Avatar resmim yok, burdaki ergenlerin gördügü futbol egitimi görmedim ve ondar gibi dobra dobra konusamiyorum.

bu saatten sonra bir enayi de bulamayiz bunu alacak. en iyisi sezon sonu emre güral ile kafa kafaya takas etmek falan olur.

Hadi kaçırıyosun, futbolu da bilmiyosun anladık. O yaptığın tripler nedir ya, sanki liseler arası futbol turnuvasındaki asık suratlı ergenler gibi geziyor, halinden memnun değil herkesle tartışıyor. Bu sabah gördüm Sneijder in ikinci golünde Drogbayla tartışmış. Atılan hiç bir gole doğru düzgün sevinmedi bile.

Galatasarayın kazandığı Burak ın gol atamadığı Bursa maçı mı yoksa Burak ın 2-3 tane atıp Galatasaray ın kazanamadığı Bursa maçı diye bi seçenek sunun kendisine tereddüt bile etmez egoist beceriksiz herif. Beceriksiz de olsa insan az mütevazi paylaşımcı olur. Ondan sonra da burakfanboyları gelip diyor ki neden bu adamı taraftarın büyük çoğunluğu itici buluyor, sevmiyor diye.

kay aydir önceden dedim, Galatasaray icin degil, kendisi icin sahada 4-3 yenilelim o 3 gol atsin, dünyanin en mutlu insani dir. Bir degil iki degil, kac kere bunu görmek isteyen gördü ki, baska birisi gol atinca sevinemiyor...

44472_81235_02022014225125_0.jpg

44472_81235_02022014225125_1.jpg

44472_81235_02022014225125_2.jpg

44472_81235_02022014225125_4.jpg

Galatasaray tarihinde çok kazmalar, saç baş yolduran adamlar gördük ama böylesini görmemiştik, şuna bak arkadaş. Ben olma sevdası adamın gözünü kör etmiş.

Daha çok hırslansın Eskişehir maçında Drogba yokken Burak Yılmaz'a çok ihtiyacımız var.

TC kimliği taşıyan en iyi forvet Burak, kaçırsa da, saç baş yoldursa da geçen sene ve bu sene takımın en çok gol atan oyuncusu.

Şu aralar kenetlenmeye ihtiyacımız var. Atılacak 1 gol, kazanılacak 3 puan çok önemli. Defolsun gitsin vs gibi yorumlara gerek yok.

Çünkü defolup gitmiş olsaydı, mesela haftaya Eskişehir maçında Drogba kart cezalısı iken Umut'tan başka forvet olmayacaktı sahada.

Galatasaraylı değil zaten ilk kendini düşünüyor.

serbest vuruşu kendisi değil bale kullandı diye ronaldı trip atmıştı gol olmasına rağmen, real onu göndersin hemen bu mantıkla. futbolcuda bu trip olur, sırf eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. ben icraata bakarım. şu an takımın en golcü ismiyse laf etmem, onca kaçırdığını atsa zaten avrupa gol krallığına oynardı. birinci sınıf golcü değil ama en iyi yerli.

Burak takımın en büyük kangreni.

serbest vuruşu kendisi değil bale kullandı diye ronaldı trip atmıştı gol olmasına rağmen, real onu göndersin hemen bu mantıkla. futbolcuda bu trip olur, sırf eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. ben icraata bakarım. şu an takımın en golcü ismiyse laf etmem, onca kaçırdığını atsa zaten avrupa gol krallığına oynardı. birinci sınıf golcü değil ama en iyi yerli.

6-0lık maçta kaçırdıkları problem olmazda kısır geçen maçta kaçırdıkları ne olacak.evimizdeki antalya rize maçlarında kaçırmasaydı şimdi 3 puan olacaktı fark.Galatasarayla golcü olmayacakta nerede olacak.hangi takımda her maç 3-4 net pozisyona girecek.geçen sene de çok kaçırıyordu hermaç 4-5 kez pozisyona giriyordu 1 tanesini anca atabiliyordu.Galatasarayda ilk 11 seviyesinde değil eğer Galatasarayı diğer Türk takımları seviyesinde görmüyorsak.

6-0lık maçta kaçırdıkları problem olmazda kısır geçen maçta kaçırdıkları ne olacak.evimizdeki antalya rize maçlarında kaçırmasaydı şimdi 3 puan olacaktı fark.Galatasarayla golcü olmayacakta nerede olacak.hangi takımda her maç 3-4 net pozisyona girecek.geçen sene de çok kaçırıyordu hermaç 4-5 kez pozisyona giriyordu 1 tanesini anca atabiliyordu.Galatasarayda ilk 11 seviyesinde değil eğer Galatasarayı diğer Türk takımları seviyesinde görmüyorsak.

antepte 4 gol mü attık burak oynamadı diye, ben bu eleştirilerin insafsızca olduğunu düşünüyorum. sadece burak değil hiçbir yerli futbolcumuz bizde oynayacak seviyede olmazdı eğer yabancı sınırı olmasaydı ama şu anki duruma bakarım ben, bu sınır varsa oynayacak ilk adamlardan biridir burak.

onca kaçırmasına rağmen adam atıyor arkadaş, var mı daha iyi türk söyleyin o zaman. cenk tosun, emre gürel, mustafa pektemek falan deniyo, yok artık ya. komşunun tavuğu kaz görünür dicem ama bunlar tavuk bile değil.

antepte 4 gol mü attık burak oynamadı diye, ben bu eleştirilerin insafsızca olduğunu düşünüyorum. sadece burak değil hiçbir yerli futbolcumuz bizde oynayacak seviyede olmazdı eğer yabancı sınırı olmasaydı ama şu anki duruma bakarım ben, bu sınır varsa oynayacak ilk adamlardan biridir burak.

onca kaçırmasına rağmen adam atıyor arkadaş, var mı daha iyi türk söyleyin o zaman. cenk tosun, emre gürel, mustafa pektemek falan deniyo, yok artık ya. komşunun tavuğu kaz görünür dicem ama bunlar tavuk bile değil.

Tek teziniz de bu ha. Daha iyi türk var mı? Zaten doğru düzgün türk forvet yok ki. Saydığımız 3-4 tane kazmanın iyice hali bu işte. Fenerin Bjknin forvetleri yabancı. Kimi kimle neyle kıyaslayıp kimi kandırıyorsunuz? Onu da geçiyorum. Bizim ileri uçta türk forvetimiz olmak zorunda mı? Melo hariç defans hattını yerli yapar ileri hattımızı yabancıdan yana kullanırız olur biter. Başka çare yok gibi konuşuyorsunuz.

Geri
Üst Alt