#17 Burak Yılmaz

Gecen macta baya bi gicigima gitti. Kiz gibi küstü herif gol atamayinca. Drogbanin golünde (Buragin rüyasinda bile atamayacagi gol) topu kendisine birakmadigi icin Drogbaya sitem etmisti. Yada Melonun pozisyonunda.

Umutsunun yazdigi gibi hep Buraka calisiyor takim. Yoksa hayatta bukadar atamazdi son senelerde. Kacirdiklarini da biliyoruz. Cumartesi yine sac bas yolduracak ve galibiyetten edebilir yine bizi.

Ah keske Lazioya gitseydi..

Benim anlamadigim iki sey var.

1.Bi kere hangi takim Burak Yilmaz´a calisiyor ?

Kanatsiz, beksiz, yavas oynayan bizim takim mi ? Yok hayir, Bayern Münih Mario Mandzukic icin calisiyor deseniz az biraz anlardim.

Takim hic calismiyor ki Burak Yilmaz´a calissin.

2. Hadi diyelim bizim takim Burak Yilmaz´a calisiyor. O zaman neden Milan Baros´a calismadik, Shabani Nonda´ya calismadik ? Bunlari gectim, neden Yaser Yildiz´a, Özgürcan Özcan´a, Sercan Yildirim´a calismadi ?

Diger takimlar neden forvet´leri icin calismadi. Ne de olsa sizin tabirinizde hic bir sey yapamayan bi futbolcu böylece 100´den fazla gol atmayi basariyor.

Ücüncü bi sorum olacak.

Takim onun icin calisiyor ne demek ?

Wesley Sneijder Burak Yilmaz´in defansif görevlerini mi yapiyor ?

Ceza alaninda HERKEZ toplari gözü kapali Burak Yilmaz´a mi veriyor gol atsin diye ?

Takim Burak Yilmaz icin mi kosuyor ?

Hayretler icinde okuyorum yorumlari.. Siz ciddimisiniz?!.. Buragin bu takim icin vazgecilmez oldugunu gormuyormusunuz?.. Cok pozisyon kaciriyo olabilir ama bu takimin onemli parcasi.. Drogba iyi hosta mac seciyo.. Buraksiz takimi gorduk antepte.. Drogba-Umut forvetini.. Yarim pozisyonumuz yok. 2 sene sampiyon olduysak Buragin katkisi bunda buyuk. Nankor olmayin, bu kadroda Buragin alternatifi yok. Hakan veya Tanju yok yerine oyniyacak, Umutla olmaz bu is. Onun icin azcik destek verin.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Burak için niye kompozisyon yazar ki bir insan? Hayır yani vaktine yazık. Git Sneijder'e yaz, Melo'ya yaz, Muslera'ya yaz tamam da Burak bu ya :) Hala da hafta sonu 2 gol atar susturur diyen var. Yav ne 2 golü, adam 100 tane gol atmış bana mısın dememiş kimse. Hala onu susturur bunu susturur diyorlar :)

çok koşuyor son zamanlarda.

fizik olarak biraz daha diri ve pasları isabetli olsa saygımız artacaktı lakin ne fizik gücü artıyor ne pasları gelişiyor.

pas atmaya korkan bir yapısı var. al gülüm ver gülüm.

drogba gibi partnerin var az ders al şu adamdan. bulunmaz velinimet arkadaş bu ne saçmalık de ki idman bitişi "drogbaba bana ders verir misin usta" o da sana "tamam evlat" diyecektir.

geliştir kendini.

Cumartesi Eses'e cakinca buralar senlenir :)

Tarihimizin en rezil taraftarları buraya toplanmış.Topu görse bomba diye karakola götürecek zatlar Burak'a sallayıp duruyor.Yazık lan.

Hayretler icinde okuyorum yorumlari.. Siz ciddimisiniz?!.. Buragin bu takim icin vazgecilmez oldugunu gormuyormusunuz?.. Cok pozisyon kaciriyo olabilir ama bu takimin onemli parcasi.. Drogba iyi hosta mac seciyo.. Buraksiz takimi gorduk antepte.. Drogba-Umut forvetini.. Yarim pozisyonumuz yok. 2 sene sampiyon olduysak Buragin katkisi bunda buyuk. Nankor olmayin, bu kadroda Buragin alternatifi yok. Hakan veya Tanju yok yerine oyniyacak, Umutla olmaz bu is. Onun icin azcik destek verin.

Keşke Burakta bu sene maç seçse biraz. En azından seçtiği maçlarda iyi oynar. Şu anda olduğu gibi her çıktığı maçta rezilleri oynamaz.

Keşke Burakta bu sene maç seçse biraz. En azından seçtiği maçlarda iyi oynar. Şu anda olduğu gibi her çıktığı maçta rezilleri oynamaz.

Bu hali bile Umutu 10a katliyo.. Yani elimizde suan en iyisi Burak, onun icin elestirmek degilde destek olmak lazim, sampiyon olacaksak Burakla olacagiz!

Bu hali bile Umutu 10a katliyo.. Yani elimizde suan en iyisi Burak, onun icin elestirmek degilde destek olmak lazim, sampiyon olacaksak Burakla olacagiz!

Şu dakika itibariyle herkese destek veriyoruz orası ayrı. Ben sahada gördüğümü söylüyorum ayrıca 10 umut eder bi performans falan da görmüyorum. Al umutu vur Burak a ikisinin de birbirinden farkı yok.

Burak iyidir iyi..

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Sen Madrid macini izlediğine eminmisin? Sahaya sen ciksan daha fazla katkin olurdu o maçta

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemişim ki yorum yapmışım!...Real in iki stoperinin kademeli olarak Burak ı kontrol etmekle görevlendirilmiş olduğunu göremediysen, asıl ben sana neyi nasıl seyrettiğini sorarım!...Çok gayretli olduğu o maçta, top alabilmek için kendi sahasına kadar geldiğinde bile Real stoperleri sırtındaydı Burak' ın...Drogba ise top alırken de, aldıktan sonra da -Şut mesafesine yaklaşmadıkça- ciddi bir baskıya maruz kalmamıştı...

İnsanların önyargılarını kırmaya çalışarak kendimi yormam, bildiğini okumaya devam et, mahzuru yok...Ben hiç kimseye önyargılı yaklaşmam ki Burak' ın tercih etttiğim bir forvet tipi olmadığını alıntıladığın mesajda bile belirtmişim...Tabi, ''Madem oyun stilini beğenmiyorsun, sende yerden yere vursana!'' diyenler olacaktır, burada çoğu kişinin anlayışı bu ''Sığ'' lıkta, toplum genelinin doğal yansıması olarak, maalesef...

İki sene derken?

Burak için niye kompozisyon yazar ki bir insan? Hayır yani vaktine yazık. Git Sneijder'e yaz, Melo'ya yaz, Muslera'ya yaz tamam da Burak bu ya :) Hala da hafta sonu 2 gol atar susturur diyen var. Yav ne 2 golü, adam 100 tane gol atmış bana mısın dememiş kimse. Hala onu susturur bunu susturur diyorlar :)

Hahahaha

Daha Burakin ilk sene takimda olduğunu bilmiyorsun :) ne katki yapmis ilk sene TS'de?

Sorun ilk sene takimda olup olmamasi degil.. sorun yerine turk forvet olmamasi.. onun icin diyorumki elestirmek yerine destek olalim.. yazin alternatifini buldugumuzda hep beraber yollariz.. ama simdi Burak bize lazim demek istedigim bu.

Kendini dusunuyor ve takimla alakasi yok. Bursaspor macinda bir Melo fircaladi birde Drogba. Yahu adamlar gol atiyor hala pasi neden bana atmadin diyor tartışma cikariyor sevineceğine. Drogba'nin yaptigi pas hatalar inin her mac daha beterini yapiyor ama başka si yapinca hemen el kol hareketleri bir isyan görende kendisi top ayaginda harikalar yaratiyor sanir. Drogba'nin topukla attigi golde hele adam görmüyor bile kendisini yine ellerini acmis. O gol kacsa yine isyanlara başlayacak. Mac içinde selçuk buraki aramaktan önündeki adama pas veremiyor. Çünkü atmayinca Selcukun da dediği gibi sağa sola bagiriyor.

İzlemişim ki yorum yapmışım!...Real in iki stoperinin kademeli olarak Burak ı kontrol etmekle görevlendirilmiş olduğunu göremediysen, asıl ben sana neyi nasıl seyrettiğini sorarım!...Çok gayretli olduğu o maçta, top alabilmek için kendi sahasına kadar geldiğinde bile Real stoperleri sırtındaydı Burak' ın...Drogba ise top alırken de, aldıktan sonra da -Şut mesafesine yaklaşmadıkça- ciddi bir baskıya maruz kalmamıştı...

İnsanların önyargılarını kırmaya çalışarak kendimi yormam, bildiğini okumaya devam et, mahzuru yok...Ben hiç kimseye önyargılı yaklaşmam ki Burak' ın tercih etttiğim bir forvet tipi olmadığını alıntıladığın mesajda bile belirtmişim...Tabi, ''Madem oyun stilini beğenmiyorsun, sende yerden yere vursana!'' diyenler olacaktır, burada çoğu kişinin anlayışı bu ''Sığ'' lıkta, toplum genelinin doğal yansıması olarak, maalesef...

Tekrarina bak Varane Drogbanin yanindan ayrilmadi ki maçta da hep bire birlerdi. O maci iki defa izlediğim için net biliyorum.

Kaprisli bencil ve takimla alakasi yok. Bursaspor macinda bir Melo fircaladi birde Drogba. Yahu adamlar gol atiyor hala pasi neden bana atmadin diyor tartışma cikariyor sevineceğine. Drogba'nin yaptigi pas hatalar inin her mac daha beterini yapiyor ama başka si yapinca hemen el kol hareketleri bir isyan görende kendisi top ayaginda marifetleri yaratiyor sanir. Drogba'nin topukla attigi golde hele adam görmüyor bile kendisini yine ellerini acmis. O gol kacsa yine isyanlara başlayacak. Mac içinde selçuk buraki aramaktan önündeki adama pas veremiyor. Çünkü atmayinca Selcukun da dediği gibi sağa sola bagiriyor.

Ben de dikkat ettim.Önce maç 1-0 ken Melo karşı karşıya kaçırdı kararsızlıktan.Benc kararsız kalmasının sebebi Yılmaz'dı.Ona mı versem şut mu çeksem diye düşününce Bursalı oyuncu yetişip pozisyonu bozmuştu.Sonra baya baya el kol hareketi yaptı ben sinirlendim.

Keza Drogba 5.golü buna bırakmadı diye bozuldu.

En iyisini Sneijder yaptı 4.golde Burak'a falan bırakmadı bu kaçırır diye adam tavana astı.

Bir de gelmişler ''yok efendim şöyle yok efendim böyle '' bir sürü saçmalık.Adamlar forvet=gol atmak zannediyorlar değil işte.

Biraz gol atmaktan çok takımı düşünse,pas oyununa katılıp takım savunmasına destek verse çok iyi iş görür ama onları da pek yapmıyor.Önüme atın koşuyum.Oldu ... başka ne istersin ?

Geri
Üst Alt