#17 Burak Yılmaz

Tek forvet oynasa senede 25 gol 10 asisti var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder´in önüne yuvarlasan adam boş kaleye atacak bizimki kaleye vuruyor.İyi bari sert tepki vermedi adam.Bu bencillikleri sıkıyor artık.

Kendisi hali hazırda en iyi yerli forvet maalesef , fenada oynamadı bugün , yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

İnşallah bu sezonda gol kralı olur ve form grafiğini dahada yükseltir de sezon sonu en azından bir 15 Mn € veya üstü bir fiyata kendisini Avrupa'ya uğurlarız.

Yerine gelecek isim ise çoktan belli ;

57d53e91e0634c90b1fae025e7bae0be.jpg

5+0+3 gelecek diyoruz millet Kralı göndermeye çalışıyor.

6+2+2 olsa Mancini yine banko oynatırdı bu da bir gerçek.

Siz kovun ;Kral çaksın

Kapak üstüne kapak

Not: Sneijder'e o pası atmalıydı.Bu maçta tek hatası buydu.Ama bencil forvet Rooney gibi,Tevez gibi

Kendisi hali hazırda en iyi yerli forvet maalesef , fenada oynamadı bugün , yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

İnşallah bu sezonda gol kralı olur ve form grafiğini dahada yükseltir de sezon sonu en azından bir 15 Mn € veya üstü bir fiyata kendisini Avrupa'ya uğurlarız.

Yerine gelecek isim ise çoktan belli ;

57d53e91e0634c90b1fae025e7bae0be.jpg

sag beke veyseli oturtursak ki oyle olacak eboueden acilacak kontenjani yabanci forvetle bile doldurabiliriz

-Tapatalk-

Bugün oldukça iyiydi. 1 gol 1 asist yaptı. Baya bir tempoluydu. Kazma falan diyoruz ama adam takımımızın en fazla gol atan ve en fazla asist yapan ismi. Sezon itibariyle 11 gol 8 asisti var.

sag beke veyseli oturtursak ki oyle olacak eboueden acilacak kontenjani yabanci forvetle bile doldurabiliriz

-Tapatalk-

Yabancı forvet zaten Allah'ın emri renktaş , ancak o Drogba'nın sözleşme işi ile alakalı olduğu için olayın içine katmadım daha , ancak Burak'ı 15 Mn € veya daha yüksek bir fiyata gönderip , Muhammet'i almak gerçekten çok harika olur , İnşallah bu projeyi gerçekleştirebiliriz.

Sağ beke Veysel'i oturtursak ki ben öyle olacağını düşünüyorum , çok iyi olur.

Veysel zaten iyi bir oyuncu ancak olmaz ise sağ beke oturtamazsak Eskişehir'den Tarık hemen alınmalı , hatta ve hatta Veysel sağ beke oturtulsa bile alınmalı diye düşünüyorum , o bölgede bu tarz bir rekabetin

olması takımı karlı çıkarır.

Rakiplerin sevmediği adam ! Kraaaaaaaaal !

19 lig maçında 11 gol, 5 asist.. #Respect :ka21:

Yine çok iyi değildi ama tek forvet oynadığı için pek sırıtmadı. Yine de hakkını vereyim normal halinden daha iyi göründü bugün.

Arada bencillik yapabiliyor. Golcünün bencillik yapanı makbüldür. Açılışı yaptı artık, gollere devam.

1 gol 1 asist ama wesley'e vermesi gereken bi poszisyon vardı bencillik yaptı... biraz daha gayret

Sneijder'e veremedigi pas bencillik degil kalitesizlik ile alakali birsey.

Koşu ist. geldi mi merak ettim 1 saniye durmadı valla bugün. 45'te faul yaptı diyor herkeste ilk yarı ceza alanı önüne kadar top kapmaya geldi ilk yarı sonunda. Mancini ne yapmış bilmiyorum da 11 kişi topun arkasında geçebiliyoruz artık. Burak iyiydi ya eleştirecek bişeyi yok yani Sneijder olayı biraz gıcık etti de neyse.

Maçın adamıydı

Adam 1 gol atmış 1 asist yapmış sahanın belki de en çok mücadele eden adamı olmuş ama yetmiyor beyefendilere herkes yaptığı yanlışlara dikkat kesiliyor ön yargı bu işte ne yazık ki

Geri
Üst Alt