#17 Burak Yılmaz

Belki bir umut vardır son iki sezonun gol kralı , Şampiyonlar Ligi'nde CR7 ile kapıştı vs. muhabbetine 15 Mn € veren olsa keşke.

Ama en azından bir 10 Mn €'ya satarız herhalde diye düşünüyorum.

Az kalsın Lazio o parayı veriyordu ve forumda bazı renkdaşlar isyan ediyordu aman satılmasın diye. Ne kadar gol atarsa atsın adam kabiliyet düşmanı, beceriksiz ve zeka seviyesi yerlerde. Bizim kazma Serveti forvete koy Burak'tan daha iyi iş yapar.

Gol atmamasına da razıyım artık şu itici hareketlerini bıraksın en azından

Burak efendi bir adam ve iyi bir insan. Cirkef, sinir bozucu hareketleri de yok.

Buna ragmen neden ara ara tepki aldigini sorgulamali Burak. Bazen cok sorumsuzca bencillik yapiyor.

Öyle asiri bencillik yapiyor ki, taraftar olarak cildirmamak mümkün degil.

Burak herseyin gol sayisi olmadigini ögrendigi zaman cok daha faydali olur, cok daha fazla sevilir.

Gol sayin umrumuzda degil, sen Galatasaray´a hizmet edeceksin, kendine degil.

Gol atmak icin bu kadar yirtinmasi, sinirlenmesi, hoplayip ziplamasi bazen olumlu ama cogu zaman da sinir bozucu olabiliyor.

Burak´taki problem: Sanki kendi basarisini Galatasaray´in basarisindan fazla önemsiyor izlenimini vermesi.

Ne 10'u yav 5 veren olsa öp başına koy

O kadarda değil hocam Avrupa'da da illaki izlemeden , incelemeden azcık referansla oyuncuya atlayan kulüpler var. ( Lazio )

Az kalsın Lazio o parayı veriyordu ve forumda bazı renkdaşlar isyan ediyordu aman satılmasın diye. Ne kadar gol atarsa atsın adam kabiliyet düşmanı, beceriksiz ve zeka seviyesi yerlerde. Bizim kazma Serveti forvete koy Burak'tan daha iyi iş yapar.

Servet meselesi kadar değil ama oyun zekası ve tekniği gerçekten yerlerde , İnşallah Lazio yazın tekrar devreye girer.

O kadarda değil hocam Avrupa'da da illaki izlemeden , incelemeden azcık referansla oyuncuya atlayan kulüpler var. ( Lazio )

Geçen sene iyiyken ve formdayken o fiyata satabilirdik belki ama artık zor. Hem yaş geçiyor hem de adam performans olarak iyice dip yapmaya başladı. Bence hayal görmenin anlamı yok bu saatten sonra.

Futbolunu begenmedigim halde pek bu konuya ugrayarak elestirmem kendisini. Ama artik yeter.

Arkadaslarina resmen saygisizlik yapiyor. Saygisizlik degil artik terbiyesizlik. Aynisini Bursaspor macinda Ceyhun'a yapti. Emege saygi göster be adam.

Biz gol atiyoruz, adam gidip takim arkadaslarina bana niye atmadiniz diye kiziyor. Kendisine gelince ayni davranisi bekleriz ama olaya bak.

Artik belki bu forumda en büyük düsmani benim.

Suha'ya meydan mi okuyorsun? :D

Geçen sene iyiyken ve formdayken o fiyata satabilirdik belki ama artık zor. Hem yaş geçiyor hem de adam performans olarak iyice dip yapmaya başladı. Bence hayal görmenin anlamı yok bu saatten sonra.

Ben pazarlayabiliriz diye düşünüyorum Lazio'nun Burak sevdası bitmedi bence , zaten menajerini devre arası İtalya'ya davet ettiler.

Kazmalık dereceleri, fiziki yapıları arasında büyük benzerlikler var o açıdan Serrvet'i örnek gösterdim. Üstelik Servet'in oyun zekası Burak'ın çok üzerinde :)

Anlıyorum :)

İnanılmaz derecede bencil.Daha önce bir maçta da Sneijder e boş durumda pas vermemişti bu maçta da vermedi.Evet gol yüzdesi yüksek ama büyük maçlarda sırıtan bir futbolcu.Yabancı sınırlaması olmasına dua etsin.

Geçen sezon piyassa yapmışken 15'e Lazio'ya kakalamalıydık. Bu vakitten sonra kimse Burak efendiye bu paraları vermez. Başkan veya Fatih Terim. Buna kim sebep oldu bilmiyorum ama hayati bir hata yaptığımız kesin.

Geçen sezon piyassa yapmışken 15'e Lazio'ya kakalamalıydık. Bu vakitten sonra kimse Burak efendiye bu paraları vermez. Başkan veya Fatih Terim. Buna kim sebep oldu bilmiyorum ama hayati bir hata yaptığımız kesin.

Menejeri sebep oldu ki bize yaptığı bu kötülüğü hiç unutmyacağım :) Türk futbol tarihinin en büyük kazık atma olayına imza atacaktık ne güzel.

Sağ çaprazdaki pozisyonunda beni bile çıldırtmayı başardı Burak.

Golcüler egolu olur, anlarım. Fakat bu ego değil başka birşey. Bunun adı terbiyesizlikten başka birşey değil.

Hani ara ara tv'lere "tabiki benim gol atmam önemli, ama takımın kazanması daha önemli" diyor ya. Mikrofon uzattıklarında..

Onu geçecek artık Burak. Kimseyi kandırmasın. Takımın başarısı düşünen adam orada topun dibine girip, Sneijder'e aktarırdı o topu.

Daha önce de aynı pozisyona benzer bir pozisyonda kaleye vurmuştu. Sneijder biraz arkasında kaldığı için görmemiş olabilir demiştim.

Ama görüp görmemekle alakası yokmuş işin onu anladım. Çünkü dünkü pozisyonda görmemesi imkansız.

Benim de gözümden düştün artık Burak..

Bundan sonra iyi performans gösterirsin ve Lazio'ya veya başka bir avrupa kulübüne gidersin umarım. Hazır Lazio başkanı da tehdit almışken.

Yolun açık olsun..

Benim Burak'a karşı tepkim hep aynı oldu, hiç bir zaman sevemedim.Hep itici geldi bana.

Ve dua etsin yabancı sınırı diye bir şey var.

biri bana acıklayabilirmi şu pozisyonda şut çekmenin anlamı nedir ?

Ligtv goruntuleri yasak.(Fatih Akca)

Ruslar alıversin şunu ne olur.Bonservisi geçtim maaşı 2.3 milyon euro.

Kankası ile bunu Ruslara kakalarsak senede 5 milyon euroya yakın maaş tasarrufu sağlarız.

Drogba da gidecek 4 milyon da ondan tasarruf.

Zan-Sabri-Engin üçlüsünü de postalayabilirsek yaklaşık 3 milyon euro da oradan tasarruf :D :D

Kendisiyle aynı takımda futbol oynasak, maç içinde sürekli bağıra bağıra küfrederim kendisine, hiçbir maçımız olaysız bitmez.Futbolcu değil, insanlık ve takımdaşlık nedir haberi bile yok.Hayatını Selçuk İNAN'a endekslemiş, onun olmadığı bir takımda ezik ezik, zavallı zavallı görev adamı gibi davranırken, Selçuk'u yanına aldığı zaman dünyaya meydan okuma triplerine giren, Galatasaray'a yakışmayan hatta futbola genel olarak yakışmayan sporcu.Doğru dürüst top süremeyen, rakibini çalımladığında bile kendisini bir yerlere takıp yere yığılan hatta bir zamanlar yaptığı uzun atlamalar ile Türk futbolseverler tarafından çokça anılmış bir isim kendisi.Ofsayt kavramı bulunmayan, her durumda ama her durumda pasın kendisine atılmasını isteyen takımı 10-1 yenilse bile eğer o "1" golü kendisi attıysa mutlu olabilecek bir insan.Galatasaray'da oynamasının yabancı sınırıyla falan kurtarılabilir bir yanı da kalmamıştır artık, yabancı sınırına takılmamak için forvete veya başka bir mevkiye bir tane Türk futbolcu bulabileceğimizden eminim zaten bu adam kadar mental gerilikte, yeteneklerini kullanmaktan yoksun, karakter olarak düşük seviyede bir futbolcu bulamayız... OH BE RAHATLADIM!

Burak'in hirsli ve ego birini bilmesek sabote ediyor diyecem ama derhal özür dilemeli.

aldıgımız paraya bakarsak faydalı oldu.gol oranı çok yuksek.ama sahada ki oyun hiç bir GS lıyı tatmın etmıyor.burak ve selçuksuz bır takım sahaya çıksa takımın performansını çok merak edıyorum.eminim çok iyi futbol oynarız.

Geri
Üst Alt