#17 Burak Yılmaz

en sevmediğim hareketi top rakip takımın sahasına bir top atılıyor arkadan rakibini itiyor yada çekiyor sonra faul yok diye itiraz yapıyor çok gereksiz çok saçma her maçta bunu yapıyor burak

orayi hala anlamamis. her mac 2-3 faul yapiyor o sekilde. sen arkadan stopere dokundugun an kendini yere atar. yinede her mac 2-3 kere yapiyor bos bos. kafa yok

Daha önce üç yıl üst üste gol kralı olan oldu mu tarihimizde? Bilmediğimden soruyorum.

Bu haliyle yedek kalması gerekiyor büyük takım rotasyonunda normalde.

Pozisyonun birinde Akhisarlılar kendi sahasında korner direğinin orada sıkıştı, Burak'ın önündeki adama pas geldi ama Burak kımıldamadı bile, sonra birisi uyardı topa bas giye, ondan sonra pres yaptı rakibe ama gecikti tabi. Burak'ın futbol zekası bu kadar işte, yani nerede ne yapması gerektiğini bile bilmiyor. Yedirdiği golden hiç bahsetmiyorum bile, ayağına darbe bile yokken durduk yerde gol yedirdi.

Burak nefretin biraz gözünü kör etmiş gibi.

Ofsayt,top kontrolü,teknik bunlari gectim de. En gicik oldugum hareketi, önünde rakip oldugu zaman arkadan elleriyle onu itmesi ve sonra hic birsey yapmamis gibi ellerini havaya kaldirip isyan etmesi. Ulan her mac en az 1-2 defa yapiyorsun bu hareketi.

Burak, Umut'a göre farkli bir adam. Oturan bir sistemde bitirici bir futbolcu oldugu vakit her mac golünü atar. Kosturmaya, orta sahadan top aldirmaya basladigin vakit sacmalar. O yuzden tek forvet Burak istedik. Beklesin ilerde gelen toplari atsin diye. Mancini genelde Burak'ı kanata yakın oynattığı için bu da oyununu etkiliyor.

Birakin adam sadece gol atsin. Almasin toplari orta cizgide. Ceza sahasinda tilki gibi beklesin. Bakin ozaman nasil rekorlar alt üst oluyor.

# tapatalk #

Burak, Umut'a göre farkli bir adam. Oturan bir sistemde bitirici bir futbolcu oldugu vakit her mac golünü atar. Kosturmaya, orta sahadan top aldirmaya basladigin vakit sacmalar. O yuzden tek forvet Burak istedik. Beklesin ilerde gelen toplari atsin diye. Mancini genelde Burak'ı kanata yakın oynattığı için bu da oyununu etkiliyor.

Birakin adam sadece gol atsin. Almasin toplari orta cizgide. Ceza sahasinda tilki gibi beklesin. Bakin ozaman nasil rekorlar alt üst oluyor.

# tapatalk #

Futbol bilgini sevsinler. Burak'in tek forvet oynadigi takimda nasil oyunu rakip sahaya yikacaksin? Birak top tutmayi, topu kontrol edemeyecek kadar yeteneksiz adam icin bosuna 6-7 cumle kuruyorsunuz valla.

bu kadar yeteneksiz bir adam gol kralı oluyorsa ülkedeki futbol kalitesini bi düşün

Düşünüyorum da bu ülkede; Drogba, Sow, Kuyt, Emenike, Almeida gibi 10 saniyede düşündüğümde aklıma gelen adamlar var. Bunların arasında farklı takımlarda gol kralı olan adama "futbolcu değil" demek, komik yani. Artı olarak takımda en fazla asist yapan oyuncu da Burak. Bu adamın futbol zekası, top kontrolü ve teknikle birleşen hali zaten bir Cavani bir Zlatan oluyor. Bu adam ortasaha falan olsa, "görevini yapmıyor ama gol atıyor" dense bir nebze anlarım da, bu adamın baş görevi gol atmak. O konuda da son 3 yılda bu işi ondan iyi yapan bir adam yok.

Ofsayt,top kontrolü,teknik bunlari gectim de. En gicik oldugum hareketi, önünde rakip oldugu zaman arkadan elleriyle onu itmesi ve sonra hic birsey yapmamis gibi ellerini havaya kaldirip isyan etmesi. Ulan her mac en az 1-2 defa yapiyorsun bu hareketi.

o an ekrana kafa göz dalıyorum kırdıgım monitörlerin haddi hesabı yok

Yabancı forvet alalım ama direk şöyle 3-4 sene götürmeli bizi. Yerli forvet daha doğrusu santrafor oynatma zorunluluğumuz yok ki.

Madem yerli santrafor yok yetenekli yabancı haklarından birini kullanır ve tek forvet oynarız.

Kendi futbolcusuna sahip çıkmayan taraftarına rağmen bu takım için elinden geleni yapacağına and içmiş aslan parçası.

Kendi futbolcusuna sahip çıkmayan taraftarına rağmen bu takım için elinden geleni yapacağına and içmiş aslan parçası.

İşte bu, ultrAslan'ı bundan seviyorum, oyuncumuza sahip çıkıyorlar, bu forumdaki Fifa'cı, FM'ci ergenler gibi değil.

Yok Benzema'yı alalım, yok İbrahimoviç'i yok Balotelli'yi,

ilk önce oyuncumuza sahip çıkmayı öğrenmeli bu taraftar.

Ben oyuncuya değil aşığı olduğum formaya sahip çıkıyorum

Bırakın artık bu kendi oyuncumuz masallarını

Bu oyuncular milyonları kazanıyor

Bu oyuncuların görevi taşıdıkları formanın hedeflerine ulaşması için çalışmak

Ne yazık ki burak bu hedeflere giden yolda çok fazla hata yapıyor

Evet gol katkısı yüksek ama iki metre yanındaki takım arkadaşına pas veremediği için karşı karşıya kaldığımız zor durumlar, rakibi baskı altına almış iken rakibin sırtına çıkarak takım arkadaşlarının gayreti ile kurulmuş baskıyı yerle bir etmesi, baktığı istikamette kendisini ona göre ayarlayabileceği rakip oyuncu olmasına rağmen defalarca ofsayta düşüp gol fırsatlarını başlamadan bitirmesi, forvet olmasına rağmen pres yeteneği olmaması, yedek kaldığında ve bazı pozisyonlarda kontrol edemediği egosu ile bana göre aşığı olduğum ve sahip çıkmam gereken yegane varlık olan formaya yararından fazla zararı dokunuyor.

Hiç bir futbolcuya taraftar olarak sahip çıkmam gerektiğini düşünmüyorum çünkü futbolcular bu iş için para alıyorlar

Taraftarların ve taraftarlardan fazla bu futbolcuların sahip çıkmaları gereken tek şey var oda formamız.

Galatasaray forması olmadan ne onlar olurdu nede taraftar

Ben oyuncuya değil aşığı olduğum formaya sahip çıkıyorum

Bırakın artık bu kendi oyuncumuz masallarını

Bu oyuncular milyonları kazanıyor

Bu oyuncuların görevi taşıdıkları formanın hedeflerine ulaşması için çalışmak

Ne yazık ki burak bu hedeflere giden yolda çok fazla hata yapıyor

Evet gol katkısı yüksek ama iki metre yanındaki takım arkadaşına pas veremediği için karşı karşıya kaldığımız zor durumlar, rakibi baskı altına almış iken rakibin sırtına çıkarak takım arkadaşlarının gayreti ile kurulmuş baskıyı yerle bir etmesi, baktığı istikamette kendisini ona göre ayarlayabileceği rakip oyuncu olmasına rağmen defalarca ofsayta düşüp gol fırsatlarını başlamadan bitirmesi, forvet olmasına rağmen pres yeteneği olmaması, yedek kaldığında ve bazı pozisyonlarda kontrol edemediği egosu ile bana göre aşığı olduğum ve sahip çıkmam gereken yegane varlık olan formaya yararından fazla zararı dokunuyor.

Hiç bir futbolcuya taraftar olarak sahip çıkmam gerektiğini düşünöüyorum çünkü futbolcular bu iş için para alıyorlar

Taraftarların ve taraftarlardan fazla bu futbolcuların sahip çıkmaları gereken tek şey var oda formamız.

Galatasaray forması olmadan ne onlar olurdu nede taraftar

Mükemmel yorum

Ister 10 gol at her mac.

Istemiyorum seni takimda. Senin yüzünden Galatasaray maclarini izlerken cinnet geciriyorum.

Nolur git.

Geri
Üst Alt