#17 Burak Yılmaz

Daha önce Burak Yılmaz > Hakan Şükür diyordun. O zaman dün dündür bugün bugündür diyordun. Daha öncede Burak Yılmaz çöp diyordun. Korkma yalnız değilsim. Forumun %95'i geçen sene Burak'ı beğeniyordu.

gecen sene oyleydi bu senede 2 3 ii mac oynadi ilerde guclu pres falan yaptigi vakidler ,fakat iste genel olarak topla iliskisi kutuksel oldugundan & saha gorusu olmadigi icin beynibosh sifatini haketmistir

savunanlar var bu adamı...amrabatı umutu savundukları gibi..ama ne yaparlarsa yapsınlar zaman gösteriyor herşeyi...

Bir Burak uğruna ya Rab ne güneşler batıyor.....

Bunlarin kafada futbol.diye bisi yok

Sanki pes oynuolar bira esliginde

Rize maçında umut karabük maçında burak, biz nasıl sınanıyoruz anlamadım ki

Rıdvan Dilmen:''Oyun içerisinde arzulu bir Burak gördük.''

Gerçekten nasıl güleceğimi şaşırdım.

Burak eğer seneye 4-3-3 oynarsak ileri üçlünün ortasında oynamalı.Sağda Hajro,Solda Bruma oynarsak Burak en kötü geçen yılki gibi oynar.Bu sene en iyi sistem 4-3-1-2 oynamak yoksa Sino hemde Burak performasları düşüyor.

yeter lan yeter en az 10 puanımızın içine ettin insan o kafayı nasıl dışarı atar aklım almıyor ama bunun sinyalini geçen hafta vemiştin kalenin ağzından topu nasıl becerdiysen üst direğe vurdurmayı başarmıştın

Burak eğer seneye 4-3-3 oynarsak ileri üçlünün ortasında oynamalı.Sağda Hajro,Solda Bruma oynarsak Burak en kötü geçen yılki gibi oynar.Bu sene en iyi sistem 4-3-1-2 oynamak yoksa Sino hemde Burak performasları düşüyor.

kardeşim kalenin ağzından topu dışarı atmanın performans düşmesiyle ne alakası var bu bildiğin ''KAZMA'' seneye 40 gol atacağını bilsem bunu istemem takımda ben

gecen sene oyleydi bu senede 2 3 ii mac oynadi ilerde guclu pres falan yaptigi vakidler ,fakat iste genel olarak topla iliskisi kutuksel oldugundan & saha gorusu olmadigi icin beynibosh sifatini haketmistir

Ben Burak bize gelmeden önce beyni boş diyordum günaydın.

kardeşim kalenin ağzından topu dışarı atmanın performans düşmesiyle ne alakası var bu bildiğin ''KAZMA'' seneye 40 gol atacağını bilsem bunu istemem takımda ben

Yahu insaf Burak olmasa takımda pozisyona giren adam yok.Burak eğer fenerde olsa en az şimdiden 20 tane atmıştı adamlar sağdan soldan ortalar yapıyor.Takımda pas atan veya iyi orta yapan biri mi var? Pas atacak nadir isimlerden Sneijder'i kanada çek diğer isim Selçuk bu sene adeta hali yok.Benim için önemli olan pozisyona girmesi golü atmak Drogbaya düşüyor.Ne pres var ne de pozisyona girmek ama malesef el üstünde tutuluyor.

Yahu insaf Burak olmasa takımda pozisyona giren adam yok.Burak eğer fenerde olsa en az şimdiden 20 tane atmıştı adamlar sağdan soldan ortalar yapıyor.Takımda pas atan veya iyi orta yapan biri mi var? Pas atacak nadir isimlerden Sneijder'i kanada çek diğer isim Selçuk bu sene adeta hali yok.Benim için önemli olan pozisyona girmesi golü atmak Drogbaya düşüyor.Ne pres var ne de pozisyona girmek ama malesef el üstünde tutuluyor.

fener bizim kadar pozisyona girmiyorki orda çok gol atsın ha fenerde olsa nolurdu diye sorarsan biz şampiyon olurduk bu kadar basit

Kronolojik olarak şöyle;

Mükemmel futbolcular

İyi futbolcular

İdare eder futbolcular

Vasat futbolcular

Kötü futbolcular

İzlemeye tahammül edemediğiniz futbolcular

Dünyanın gelmiş geçmiş en yeteneksiz futbolcuları

Burak Yılmaz

Yemin ederim bu adam yüzünden maç izlemeyen tanıdıklarım var. Ya arkadaş bi insan daha ne kadar kötü futbolcu olabilir bundan öte olamaz imkansız. Bu kadar yeteneksiz olmak büyük beceri.

Biz buraki eleştirince kizanlar var hakikaten anlamıyorum. Yahu biz de sizin gibi bu takima gönül verdik hangi topcumuzun kötülüğünü isteriz. Bu takimda ne forvetler gördük Burak kadar sovuleni çok azdir biz keyiften mi sovuyoruz. Ortalama 12-13 gol atip da bizim kral yaptigimiz forvetlerimiz oldu. Baroslar elmanderler necolar ümit karanlar hakan şükürler hasan kabzeler say say bitmez. Birçok forvetimiz buraktan az gol etmiştir ama bu adama yapilan muameleyi görmemişlerdir. Neyse uzatmayacagim belki de ligin en yeteneksiz 2 forvetine sahibiz ve buraka gelirsek gol atmak dişinda hicbir ama hicbir meziyeti olmayan bir sözde futbolcu. Bu sözümü yazin bir kenara Burak senede lig- kupa- sl dahil 35 golün altinda attigi her sezon bu takima zarardir. 35 gol üzeri atarsa eyvallah tüm yeteneksizligini görmezden gelirim ama aksi halde tüm Yakima vurulan bir prangadan başka birşey olamaz.

Geri
Üst Alt