#17 Burak Yılmaz

Ben geçe sene müthiş oynadı felan dedim mi ? Geçen sene acayip bir şekilde hem Burak'ta hem Selçuk'ta özgüven kaybı vardı.Nedenini bilmiyorum ama bu sene öyle olmaz.İlk geldiği sene ki katkılarıda herkes unutuyor onu ne yapıcaz ? İşiniz gücünüz muhalefet olmak.

Senin yorumuna da saygı duyuyorum.Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok.Ama ilk geldiği senede oyun anlamında çok farklı değildi.Sadece inanılmaz bir gol şansı vardı.Bu ülkede bir dönem zafer biryol,okan yılmaz,makakula,gökhan ünal gibi adamlar gol kralı oldu.Hem de daha vasat takımlarla.Mesele sadece gol atmak değil.

Ayrıca selçuk ilk sezonki efsane performasından sonra 2 senedir hiçbirşey oynamıyor.2 sene önce melo hazırlık kampı yapmamıştı melo hazır değil ondan kötü oynuyor,onun açığını kapıyor yoruluyor dendi.Geçen sene sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Bakalım bu sene ne olacak?

Benim şahsi fikrimse burak tek forvet oynadığı müddetçe selçuk ne dikine oynayıp hücuma katılabilir, ne de gol sayısını arttırabilir.Çünkü ilk sezon önünde elmander gibi duvar olabilen, orta sahayı oyuna katabilen bir adam vardı.Topu attığın zaman orada kalabiliyordu ve orta sahada oyuna girebiliyordu bu sayede.O sene melo ve selçuk toplamda 25 gol attılar.O sene 13 gol atan melo 2 senede ligde sadece 2 gol atabildi.Selçukta frikik,penaltı dışında neredeyse gol atamıyor.Eğer yabancı,topu ayağında tutabilen ortalama bir forvetle selçuk bu sene fark yaratır ama burakla mümkün değil.

Bir de şunu sormak istiyorum bu takımda her oyuncunun yedek kulübesinden oyuna girmek için bir nedeni var.

Sneijder kulübede olsa şut atar,top yapar.

umut koşar,basar,içeriyi karıştırır dersin

sabri bile takım gerideyse takımı ileriye taşır diye oyuna alırsın

Salladığımız amrabat bile denk getirir bir çalım atar belki dersin,takımı ileriye taşır dersin,,,

Allah aşkına burak yılmaz'ı antrenör olsak hangi amaçla oyuna alırız.Oyunun hangi yönüne katkı verir.Ya da şöyle sorayım sahada olmasa hangi alanda eksikliği hissedilir?

burak sahada olmazsa takim cok az ofsayta düser ve hücum faul hic yapmaz | takimi frenleyen olmaz yani

burak sahada olmazsa takim halinde hücum yapariz | herkesin skora katkisi olur

burak sahada olmazsa takim defansi daha diri olur | sahada eli belinde yürüyen biri olmaz

daha tonca sey sayarim ama bu adam icin degmez

burakin sahada olmasi zerre kadar katki saglamiyor bize

Burak sabri v.2 olmuş galiba taraftarın gözünde.

Bide arenaya yayıldımı bu hava ve tepki.. Umut ile oynarız herhalde geri kalan macları. Burakı bitirmiş oluruz resmen.

Bu konuda fena sayılmayız

Çok uzakta değil takım arkadaşlarına baksa Semih-Koray ve bazı diğer oyunculardaki azmi gösterse en azından çekilir olabilir.Beyefendi 2 ay tatil yaptığı gibi fazla kiloları varmış.

Sen Galatasaray'da oynayan profesyonel bir futbolcusun nasıl kendine bakmazsın.Biraz ciddi ol işine saygı göster...

Yazdığın mesajın üzerinden o kadar zaman geçti antrenman fotolarına baktım 2 tane maçını izledim ama bir türlü o fazla kilolara rastlayamadım nedense.Mış'la Muş'la adam yargılamadan önce bir kontrol et bakalım haberlerin aslı var mı ondan sonra ne söylüyosan söyle.

Senin yorumuna da saygı duyuyorum.Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok.Ama ilk geldiği senede oyun anlamında çok farklı değildi.Sadece inanılmaz bir gol şansı vardı.Bu ülkede bir dönem zafer biryol,okan yılmaz,makakula,gökhan ünal gibi adamlar gol kralı oldu.Hem de daha vasat takımlarla.Mesele sadece gol atmak değil.

Ayrıca selçuk ilk sezonki efsane performasından sonra 2 senedir hiçbirşey oynamıyor.2 sene önce melo hazırlık kampı yapmamıştı melo hazır değil ondan kötü oynuyor,onun açığını kapıyor yoruluyor dendi.Geçen sene sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Bakalım bu sene ne olacak?

Benim şahsi fikrimse burak tek forvet oynadığı müddetçe selçuk ne dikine oynayıp hücuma katılabilir, ne de gol sayısını arttırabilir.Çünkü ilk sezon önünde elmander gibi duvar olabilen, orta sahayı oyuna katabilen bir adam vardı.Topu attığın zaman orada kalabiliyordu ve orta sahada oyuna girebiliyordu bu sayede.O sene melo ve selçuk toplamda 25 gol attılar.O sene 13 gol atan melo 2 senede ligde sadece 2 gol atabildi.Selçukta frikik,penaltı dışında neredeyse gol atamıyor.Eğer yabancı,topu ayağında tutabilen ortalama bir forvetle selçuk bu sene fark yaratır ama burakla mümkün değil.

Bir de şunu sormak istiyorum bu takımda her oyuncunun yedek kulübesinden oyuna girmek için bir nedeni var.

Salladığımız amrabat bile denk getirir bir çalım atar belki dersin,takımı ileriye taşır dersin,,,

Allah aşkına burak yılmaz'ı antrenör olsak hangi amaçla oyuna alırız.Oyunun hangi yönüne katkı verir.Ya da şöyle sorayım sahada olmasa hangi alanda eksikliği hissedilir?

Buragin bi ismi vardir. Ister istemez rakip defans o na oynamaya baslar buda ne demek olur : Bosluklar acilir. Buragin dikine kosularida muazzamdir

heeee Beyefendi Ellerini oynatmasa cok ofsayta takilmasa bu ozellikleri dahada ortaya cikacaktir. Prandelli duzeltir eminim.

burak çok gol kaçırdı diyenler sowun kaçırdıklarına baksın adam ne goller kaçırdı ama taraftar ona destek olurken biz her kaçırdığında yuhalıyoruz hatta dünyanın en iyisi gösterilen messi ve ronaldo bile kale ağzından birçok kez gol kaçırdı ayrıca çok ofsayta düşüyor diyorsunuz stili gereği arkaya koşu yapıyor bu riski almak zorunda top tutamama vs. zaten eğitimle ilgili bizde malesef eğitim yok buna rağmen burak 4-5 yıl önce nerdeydi şimdi nerede bu ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor eskiden hep hakan şükür eleştiri alırdı şimdi futbolu bıraktı hala onu arıyoruz burakta bırakınca onu ararız hala ülkede potansiyelli forvet yok kalanlarıda yok etmeye çalışıyoruz

Evet şimdide Gökhan Ünal ve Makakula ile kıyaslıyoruz çok güzel :D Beğenirsin beğenmezsin adam son 3 sezonda gol krallığına oynadı.Elinde yerli olarak daha iyisi varsa oynat ? Ya geriyi komple yerli oyuncularla oynatıp ileriye yabancı santrafor alacaksın he bunu yapmıyorsan o zaman burada Burak'a sallamanın manası yok.F.T adam eder diye aldı dediler takım oyununa katkısı yok dediler Mancini yüzüne bakmaz dediler adamın as oyuncularından biri oldu.Ya siz çok biliyorsunuz yada bizim hocalar aptal başka açıklaması yok bunun

1959363_10152685759972160_7070300320673855472_n.jpg

Trabzonda ve Hiddink döneminde inanılmaz geliştirmişti kendini ve geliştirmeye devam ediyordu. Bize geldikten sonra bu gelişim durdu ve geriye sarmaya başladı.

burak sahada olmazsa takim cok az ofsayta düser ve hücum faul hic yapmaz | takimi frenleyen olmaz yani

burak sahada olmazsa takim halinde hücum yapariz | herkesin skora katkisi olur

burak sahada olmazsa takim defansi daha diri olur | sahada eli belinde yürüyen biri olmaz

daha tonca sey sayarim ama bu adam icin degmez

burakin sahada olmasi zerre kadar katki saglamiyor bize

Evet hatırladım geçen sene Burak'ın olmadığı zamanlarda gol şov yapmıştık

Burak ne zaman fizigi ust duzey oldu, o sezonu cok iyi gecirdi.

Trabzon'da ve bizdeki ilk senesinde fizigi cok ust duzeydi. Yilmiyordu, defans oyunculari topu kolay alamiyorlardi. Bu sene yine fizigini toparlamis bir Burak izleyecegimizi dusunuyorum. Aradigimiz tipte bir forvet mi? Bence de degil lakin bu sartlar altinda yerini doldurmak oldukca zor. Hicbir yerli forvet suan Burak'in yanina yaklasamiyor. Mevlut ve Umut idare eder yanlarina yabanci forvet alirirz diyorsaniz o zaman farkli bir bolgeye yerli gerekiyor.

Tarik Camdal transferi bir nebze olsun rahatlatir bizi ama kendisi cok yetersiz..

Kendi alt yapimizdan oyuncu cikartmadikca boyle kivranir dururuz..

Yanındakine pas veremeyen,oyun aklı olmayan,gol vuruşu zayıf,hava toplarında zayıf kısaca hemen hemen her alanda zayıf olan bu adam türkiye'nin en iyi forvetiyse özellikle milli takımdan kısa vadede hiç bir şey beklemeyelim.Hakan şükür'ün zamanında fatih tekke,ilhan mansız,ümit karan,oktay derelioğlu gibi adamlar kadroya giremiyordu ki anadolu da da okan yılmaz,serkan aykut gibi adamlar vardı.Nereden nereye...

Yanındakine pas veremeyen,oyun aklı olmayan,gol vuruşu zayıf,hava toplarında zayıf kısaca hemen hemen her alanda zayıf olan bu adam türkiye'nin en iyi forvetiyse özellikle milli takımdan kısa vadede hiç bir şey beklemeyelim.Hakan şükür'ün zamanında fatih tekke,ilhan mansız,ümit karan,oktay derelioğlu gibi adamlar kadroya giremiyordu ki anadolu da da okan yılmaz,serkan aykut gibi adamlar vardı.Nereden nereye...

Bize ne milli takımdan GS'de atıyor mu? Atıyor. Gerisi pek de önemli değil.

tapatalk

Qralllllllll kapakları takacak bu sene . 40 golle rekor rıkıp gol qralı olacak . At fava bekle :S

Geri
Üst Alt