Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.040
- 2.694
- 1.773
Ben geçe sene müthiş oynadı felan dedim mi ? Geçen sene acayip bir şekilde hem Burak'ta hem Selçuk'ta özgüven kaybı vardı.Nedenini bilmiyorum ama bu sene öyle olmaz.İlk geldiği sene ki katkılarıda herkes unutuyor onu ne yapıcaz ? İşiniz gücünüz muhalefet olmak.
Senin yorumuna da saygı duyuyorum.Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok.Ama ilk geldiği senede oyun anlamında çok farklı değildi.Sadece inanılmaz bir gol şansı vardı.Bu ülkede bir dönem zafer biryol,okan yılmaz,makakula,gökhan ünal gibi adamlar gol kralı oldu.Hem de daha vasat takımlarla.Mesele sadece gol atmak değil.
Ayrıca selçuk ilk sezonki efsane performasından sonra 2 senedir hiçbirşey oynamıyor.2 sene önce melo hazırlık kampı yapmamıştı melo hazır değil ondan kötü oynuyor,onun açığını kapıyor yoruluyor dendi.Geçen sene sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Bakalım bu sene ne olacak?
Benim şahsi fikrimse burak tek forvet oynadığı müddetçe selçuk ne dikine oynayıp hücuma katılabilir, ne de gol sayısını arttırabilir.Çünkü ilk sezon önünde elmander gibi duvar olabilen, orta sahayı oyuna katabilen bir adam vardı.Topu attığın zaman orada kalabiliyordu ve orta sahada oyuna girebiliyordu bu sayede.O sene melo ve selçuk toplamda 25 gol attılar.O sene 13 gol atan melo 2 senede ligde sadece 2 gol atabildi.Selçukta frikik,penaltı dışında neredeyse gol atamıyor.Eğer yabancı,topu ayağında tutabilen ortalama bir forvetle selçuk bu sene fark yaratır ama burakla mümkün değil.
Bir de şunu sormak istiyorum bu takımda her oyuncunun yedek kulübesinden oyuna girmek için bir nedeni var.
Sneijder kulübede olsa şut atar,top yapar.
umut koşar,basar,içeriyi karıştırır dersin
sabri bile takım gerideyse takımı ileriye taşır diye oyuna alırsın
Salladığımız amrabat bile denk getirir bir çalım atar belki dersin,takımı ileriye taşır dersin,,,
Allah aşkına burak yılmaz'ı antrenör olsak hangi amaçla oyuna alırız.Oyunun hangi yönüne katkı verir.Ya da şöyle sorayım sahada olmasa hangi alanda eksikliği hissedilir?