#17 Burak Yılmaz

dembayi alak dedik yoooooooooooooh, cardozoyu alak dedik yooooooooooh, gomisi alak dedik yoooooooooooh

alin elde olan bu basa gelen cekilir

Sadece istatistiklerine bakarak futbolcu araştıranlara burak Yılmaz kapak olsun. Lanet gibi başımızda dolanıyor. Taraftarların çoğu olumsuz düşünürkenprandelli acaba ne düşünüyor

Ulan arkadas iyi ki siz yonetmiyosunuz takimi

Neyin kafasindasiniz anlamiyorum bu takima diyelim ki dzekoyu aldik is bitti degil mi

Hemen buragi umutu satalim dzekoda senede 60 mac oynasin ve hic sakatlanmasin 100 gol atsin

Foruma yazmadan 5 sn dusunun bi gozden gecirin bu kadar olmaz yazik gunah

Forvet alinmali ama ne burak ne umut gitmeli

Lan geçen biri burada Drogba bunu bozuyordu diyordu :D

I am the one who knocks!

Burak iyi bir golcü ama sadece bu kadar Burak'ı ceza sahasında topla buluşturmalısınız sadece o zaman faydalanabilirsiniz sen Burak gel kardeşim orta saha topu sana versin sen al sırtı dönük oyna veya oyunu kanatlara dağıt baktın olmuyor adam eksilt alan yarat filan dersen yapamaz tabii tüm bunlardan önce genelde yaptığı gibi ofsayta düşmemeye dikkat etmesinide belirtmelisiniz :D Öyle bi forvetimiz işte Burak.

Oyundan çok kopuk, savunmanın arasında durup bekledi koca maç. Yani Atletico iyi de hiç mi çaba göstermez bir insan.

Bütün sezon tek Forvet Burak ile gecmez ! Insanlarin saglik durumlarini bozmasina sebep oluyor bu eleman.Umut oynasin bu oynamasin lütfen :(

Etkisizdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

En iyi Türk forvet. Şampiyonlar liginde 8 gol attı, daha ne yapsın. Ayrıca ligde 15 maçta 3463 tane golü var, biraz insaf edin be. :d

Burak kalmalı. Yabancı sınırında mutlaka kalacak hatta ama iyi bir yabancı forvet de almalıyız net.

Dün Beşiktaş maçının ilk 30 dakikasını izledim.Beşiktaş topu şişirdi Demba Ba çıktı indirdi.Trabzon'da Cardozo,Fener'de Webo ve Emenike bunu iyi kötü yapabiliyorlar.Bir de bizimkine bakıyorum.İmkansız hava topu alması.Sezona Burak 1.forvet olarak başlarsa hiç şansımız yok.Umut da Burak'ın daha kötü versiyonu

bunun iyi oynadığı büyük bir maç varmı acaba

tek forvet bunu izleyeceksek yandık

daha öncede söylemiştim ligde 15 clde 5 golü geçemez diye bana karşı çıkanlar nerde?

drogba bozuyo diyenler nerde acaba bu drogbayı bozuyo olmasın

rakip defans oyuncusuna pres yapınca ekran başında faul yapma diye yalvarırken buluyorum çoğu zaman kendimi. burak ciddi anlamda galatasaray taraftarının psikolojisini 2 yılda bozdu. maç izlerken burak ı sansürleme özelliği olsa da tv lerde rahat rahat maç izlesek, çektiğimiz işkencenin çin işkencesinden farkı yok

Geri
Üst Alt