Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmada ben GSda bu kadar forma bulan, para alan bir yeteneksiz gormedim. Nice Buraklar derken?
Burda hala Kral falan diyenler var, allah akil fikir versin size.
Tamam Burak çok gol kaçırıyor eyvallah.Ama her sezonda 20 golün altına düşmüyor.Ve bunun yarısı kadarda asist yapıyor.Burak kadar skora katkı yapacak bir tane yerli forvet söyleyinde onu alalım.Ama bu ülkede Burak gibi belirli bir gol barajının altına düşmeyecek,direk katkı verecek bir tane yerli forvet yok bu yüzdende Burak sonuna kadar GS'de oynar.Sakın yanlış anlamayın ben Burak'ı savunmuyorum sadece su şartlar altında Burak vazgeçilmezimizdir..
Ikinci cümlen yalan. Gecen sezon 16 gol attı. Gerisini okumadım.
I am the one who knocks!
Dedigim tam olarak bu, bu cocuk edilen küfürlerden ve laflardan fazla etkileniyor. Burak´in verdigi tepki dogru degil, ama Galatasaray formasi tasiyan oyunculara küfür eden insanlar, taraftarliklarini sorgulamali...
Tamam Burak çok gol kaçırıyor eyvallah.Ama her sezonda 20 golün altına düşmüyor.Ve bunun yarısı kadarda asist yapıyor.Burak kadar skora katkı yapacak bir tane yerli forvet söyleyinde onu alalım.Ama bu ülkede Burak gibi belirli bir gol barajının altına düşmeyecek,direk katkı verecek bir tane yerli forvet yok bu yüzdende Burak sonuna kadar GS'de oynar.Sakın yanlış anlamayın ben Burak'ı savunmuyorum sadece su şartlar altında Burak vazgeçilmezimizdir..