#17 Burak Yılmaz

Ulan biktim artik sana sövmekten. Rezilsin, berbatsin, yeteneksizsin, karaktsrsizsin. Defol lan artik, nefret ediyorum bu heriften. Yeter ya

tek care gekas tarzi bi yasli kurtlan dönüsümlü olarak oynatilmasi..yoksa burak umut ikilisi ile sezon bitmez..

★☆★

Burda küfreden taraftarı savunanlar var yazık, Burak taraftara saldırdı diye tepki gösterenlerin karşısına geçip aynı küfürü edeceksin bakalım ne yapıyorlar. Burak kötü oynayabilir, eleştirebilirsiniz düzgün bir şekilde ama bu kimseye Burak'ın yüzüne karşı küfretme hakkını vermez.

Ayrıca Burak'tan memnun değilseniz, gidin bizi ona mecbur bırakan Demirören'in karşısına geçip küfredin, bakalım korumaları tarafından nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksınız görün.

Ben soğudum bundan.

İlk gün keşke gelmese diyordum çünkü ne tarz bir futbolcu olduğunu biliyordum.

Sonra destek çıktım hemde öyle qral diye değil. Koşuyor istiyor oldu olacak diye ümit ederek.

Ama bu bir değil iki değil.

Bence hiç durmasın gitsin.

Berk oynasın hatta Emre Ç. forvet oynasın bu arkadaş daha bizim formamızı terletmesin.

BlueTapa

Burak elestirileri bi bitmedi arkadas!!

Ya anlamiyormusunuz, elimiz kokumuz bagli! Burak tan iyi türk forvet getirme sansimiz var mi? Yok.

Yabanci getirince ne olcak? Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma, Yabanci forvet ettimi 6? Hangisini kesecen? Hadi kestin yerine hangi yerliyi teklif ediyorsunuz onuda yazin bi zahmet...

Kendi futbolcusunu yerin dibine sokmakta bizim taraftar üstüne yok! Merak etmeyin bizde görüyoruz Burak in süperstar olmadigini, ama mecburuz! Tek yapabilecegimiz forma rekabeti icin bir türk transfer etmek, cünkü umut bulut burak tan for.ayi kapabilecek kapasite degil. Bunu da burak elbet biliyor...

Yabancı kontenjanı 1 kişi bile olsa bunu forvetten yana kullanalım. Yeterki Burak bizim mecburiyetimiz olmasın. Yerli forvetimiz elbette olsun ama yedekte oturmayı sorun etmesin. Lig artık 2 sene önceki gibi çantada keklik değil. Trabzon Cardozo, BJK Demba ba, kuşlar Show-Emenike-Webo gibi forvetlerle ve daha da güçlenmiş kadrolarıyla mücadele ederken biz Burak ile onların çok gerisinde kalırız. Kısacası Burak aldığı maaşın hakkını verecek kalitede oyuncu değil sırf yabancı kontenjanından dolayı kahrı çekilecek adam hiç değil.

Galatasaray a bu kadar zarar verip bu kadar savunulan futbolcu görmedim ben.Maç içinde kendisine atılan toplar birkaç saniye içinde rakibe gidiyor.Hızı ve defans arkası koşuları hariç hiçbir özelliği yok.Benim maç izleme zevkimi öldürüyor.Ayrıca bu triplerinden de bıktım usandım.Yabancı sınırı 1 bile olsa ve takımdan gitse üzülmem.

Kendisini savunanların argümanı da böyle:Kendisnden daha iyi Türk forvet yok yaaa,yılda 3 milyon EU alan adam yedek oturtulmaz yaaa,Yedek oturunca küsüyor yaaaa. vs.

Ayrıca istatistiklere göre savunacaksak bu mantıkla Alex in Hagi den,La liga da gol kralı olduğu yıl Guiza nında Messi ve Villa gibi forvetlerden daha iyi olması lazım sizin mantığa göre.

Arkadaslad ben burda kendimi yalniz hissettim bir an, dayak yemeden kacayim bari :DD

Saka bi yana sizleri de anliyorum ama iste sartlar... neyse hepinize iyi günler. Her sey yoluna girecek insallah

Beni de delirtiyor ama ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor Burak'ı. Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Bruma ilk 11 oynayacak; hatta Prandelli bir stoper de istiyor yabancı, kimi keser bilmiyorum. Bu ortamda Burak'ın yerinde oynatabileceğimiz kimse yok. Gol kaçırsa da yuhlamak vs. hiç bir işe yaramıyor, elimizden geldiğince motive etmemiz lazım, en iyi yerli forvet Burak. Takımın iyiliği için sabretmemiz gerekiyor.

Maç sırasında yaptığı "2008 yılı Hakan Şükür triplerini" bırakmalı.Ona daha çok zamanı var.Kaçırdığı rezalet bir golden sonra taraftar adını bağırıyor, ama 1-2 kişi orda küfür etmiş diye onlarla laf dalaşına giriyor.Meydanı boş buldu.Yerinin garanti olması şımartıyor kendisini.1 aydır herhangi bir forvet alınamadı.Neymiş 3m alan oyuncu yedek oturtulamazmış.Öyle bir oturtulur ki...Şu hareketleri yaptığında yerine "çatırt!" diye koyabileceğin bir oyuncun olmazsa böyle olur işte.Ya tamam biz yine destek çıkalım, taraftarın başka çaresi yok zaten, destek çıkmasına çıkalım da nereye kadar? Sonra 2 ayda bir bunu yaşayacaksak artık bu desteğin falan da bir anlamı kalmıyor.Sınırları zorluyor şuan.Umarım Prandelli bu işe bir el atar da, ne bileyim belki futbol oynadığını falan hatırlar, topa falan dokunur, sonra da bir şeyler olur belki.

şartlardan dolayı burakı üzmeyelim diye düşünürsek toparlamaz kendini

o da kendisine muhtaç olduğumuzu düşünüyor çünkü

umud 1.forvet amrabat 2.forvet burak 3.forvet olmalı transfer olmayacaksa

1 hafta önce kesilmez kesilmemeli diyordum ama dünkü formu ve en önemlisi taraftarla sürtüşmesini gördükten sonra inşallah kesilir, kesilmeli diyorum. Telles'i al yedeğe koy Furkanı sola ama Burak'ı kes.

Muslera yedek olsun Sinan oynasın ama Burak gitsin. Defolsun gitsin.

Karaktersiz herif totosu 3 metre havada geziyor. Ulan başını önüne indir sor kendine neden karşı karşıya kaçırıyorum neden pozisyona giremiyorum diye ama bunun yerine artistlenecek ya gidip taraftarla kavga edecek.

Yedek kaldı mı anamızı aglatır.Terim dönemini hatırlamıyormusunuz.Terim'e bile trip atan adam Cesar'a napar kimbilir.

Bas belası.

Bu herif 34 yasina kadar bizde ve milyonlari götürecek. Bu sacmaliga imza atan yönetime selam olsun

Geri
Üst Alt