- 20 Haziran 2011
- 60.971
- 69.391
- 4.758
Geçerken bir uğrayayım dedim.
Birazdan çıkacağım akşam yarışma kayıtlarına kadar dershanede olurum herhalde.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçerken bir uğrayayım dedim.
Birazdan çıkacağım akşam yarışma kayıtlarına kadar dershanede olurum herhalde.![]()
git ve dönme bir daha
Eğer yaptığı "Hazırlık maçında gol atsam ne olur, atmasam ne olur" açıklaması doğruysa tam bir feceaat
Maalesef bu açıklama bize Burak'ın gerek profesyonel olarak
gerekse de Galatasaraylılık için mantalitesinin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösterir
Eee atsa ne olur hazırlık maçında?...sana puanmı kazandırır yada kupamı kazandırır? benim için en önemlisi sezon içi performansı oradada golcü ne yapması lazımsa yapıyor zaten..
Eee atsa ne olur hazırlık maçında?...sana puanmı kazandırır yada kupamı kazandırır? benim için en önemlisi sezon içi performansı oradada golcü ne yapması lazımsa yapıyor zaten..
Bu kafada taraftar olduktan sonra burak kıçını kaldırmaz tabi burak ı savuncam diye iyice saçmalıyonuz o zmn oynamasın hazırlık maçı defolsun gitsin
Iyi ozaman sizde beğenmediğiniz millette küfür edin nede olsa o 3 milyon alıyor diye serbest....bu yüzden türkiyenin yetiştirdiği en büyük 3-5 yeteneklerden birini takımdan tiksindirdiniz....ben artık yazmıyorum....
Asıl saçmalayan sizlersiniz....ben çıkıyorum.....birde buradakiler taraftar olacak....çok komiksiniz....
Kendini yere attığını bir TV programında söylemişti zaten. Söylemesede biliyoruz ne yazık ki. Dünkü maçı ben de izledim GS TV den kızdım Burak'a her pozisyon da topunu bırakıp hakeme dönmesi hiç profesyonelce değildi tamam kabul. Kaçırdığı pozisyonlar da cabası. Ben evimde maç izlerken yahu ne salak adamsın bunuda at ulan bari diyorum açık konuşayım. Ama asla va asla stadyum da ne küfür ederim nede küfür ettiririm. Orası stad oranın olayı başka.. Orada sonuna kadar destek olacaksın moral verecek tezahüratlar yapacaksın.. Ama şimdi şöyle birşey var ki sen bu adamın karısına anasına filan küfür edemezsin. Herkes bir empati kursun sahada futbolcusunuz ve gurbetçi vatandaş kılığında bir apaçi Avrupa görmüş barzo size saydırıyor ana baba bacı gardaş.. Ne yapardınız...?