#17 Burak Yılmaz

Pektemek sakatlanmazsa en iyi yerli forvet argümanı da son bulacak.

Eğer yaptığı "Hazırlık maçında gol atsam ne olur, atmasam ne olur" açıklaması doğruysa tam bir feceaat

Maalesef bu açıklama bize Burak'ın gerek profesyonel olarak

gerekse de Galatasaraylılık için mantalitesinin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösterir

Eğer yaptığı "Hazırlık maçında gol atsam ne olur, atmasam ne olur" açıklaması doğruysa tam bir feceaat

Maalesef bu açıklama bize Burak'ın gerek profesyonel olarak

gerekse de Galatasaraylılık için mantalitesinin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösterir

Eee atsa ne olur hazırlık maçında?...sana puanmı kazandırır yada kupamı kazandırır? benim için en önemlisi sezon içi performansı oradada golcü ne yapması lazımsa yapıyor zaten..

10 Üzerinden 2 Yıl önce gözümde 8 Puanda iken sezonun sonunda puanını yaptığı hareketlerle 5e falan düşürmüştü

Son açıklamalarıyla artık ben bile kendimden,geçtim.Yazık çok yazık

Buraya dünyanın yazısı yazılır ama boş.

Biz nelerimizden kısıyoruz lan bu renk için ömür boyuda kısacağız,sen gideceksin biz kalacağız.

Sen Aslan GERÇEK bir GALATASARAY taraftarı değilsin.

Eee atsa ne olur hazırlık maçında?...sana puanmı kazandırır yada kupamı kazandırır? benim için en önemlisi sezon içi performansı oradada golcü ne yapması lazımsa yapıyor zaten..

Burak hazırlık maçlarını önemsemezse lige nasıl hazırlanacak ? Sonuçta kendini parçala diyen yok.Adam gol atmayı geçtim sahada yürüyor yahu.O zaman hazırlık maçına niye çıkıyor bize kupa-puan kazandırmayacaksa ?

Burak Yılmaz'ın kaprisini çekeceğiz şimdi.

Gol kaçırırsa falan, bu olaylara bağlanacak. Morali bozuk Kral'ın!

Biraz profesyonel olabilse keşke.

Atacak.Senelik 3 milyon euro aliyorsa atacak.Hazirlik maci diye yan gelip yatmayacak.oraya gelen taraftar kufur etmis eee. Sen gorevini dogru yaparsan kimse sana laf yapmaz.Adam hem gorevini yapmiyor hem de laf ediyor.Yok ya.

cingıl bels

Bu kafada taraftar olduktan sonra burak kıçını kaldırmaz tabi burak ı savuncam diye iyice saçmalıyonuz o zmn oynamasın hazırlık maçı defolsun gitsin

10615971_261545104034401_224514982512676519_n.jpg

Bu kafada taraftar olduktan sonra burak kıçını kaldırmaz tabi burak ı savuncam diye iyice saçmalıyonuz o zmn oynamasın hazırlık maçı defolsun gitsin

Iyi ozaman sizde beğenmediğiniz millette küfür edin nede olsa o 3 milyon alıyor diye serbest....bu yüzden türkiyenin yetiştirdiği en büyük 3-5 yeteneklerden birini takımdan tiksindirdiniz....ben artık yazmıyorum....

Iyi ozaman sizde beğenmediğiniz millette küfür edin nede olsa o 3 milyon alıyor diye serbest....bu yüzden türkiyenin yetiştirdiği en büyük 3-5 yeteneklerden birini takımdan tiksindirdiniz....ben artık yazmıyorum....

Hiç boşuna saçmalama bir daha,ilk yorumunda saçmaladın ikinciye gerek yok.Konuyu nereden nereye çekiyorsun...

Asıl saçmalayan sizlersiniz....ben çıkıyorum.....birde buradakiler taraftar olacak....çok komiksiniz....

Asıl saçmalayan sizlersiniz....ben çıkıyorum.....birde buradakiler taraftar olacak....çok komiksiniz....

taraftar sizsiniz yani. ne yaparsa yapsin koşulsuz şartsiz destek vermek size göre. küfürede iyi yapmiş helal olsun diyen yok. beyimizde içeri gel diyip tehdit ediyor. laf ediyormusun buna

Kendini yere attığını bir TV programında söylemişti zaten. Söylemesede biliyoruz ne yazık ki. Dünkü maçı ben de izledim GS TV den kızdım Burak'a her pozisyon da topunu bırakıp hakeme dönmesi hiç profesyonelce değildi tamam kabul. Kaçırdığı pozisyonlar da cabası. Ben evimde maç izlerken yahu ne salak adamsın bunuda at ulan bari diyorum açık konuşayım. Ama asla va asla stadyum da ne küfür ederim nede küfür ettiririm. Orası stad oranın olayı başka.. Orada sonuna kadar destek olacaksın moral verecek tezahüratlar yapacaksın.. Ama şimdi şöyle birşey var ki sen bu adamın karısına anasına filan küfür edemezsin. Herkes bir empati kursun sahada futbolcusunuz ve gurbetçi vatandaş kılığında bir apaçi Avrupa görmüş barzo size saydırıyor ana baba bacı gardaş.. Ne yapardınız...?

Kendini yere attığını bir TV programında söylemişti zaten. Söylemesede biliyoruz ne yazık ki. Dünkü maçı ben de izledim GS TV den kızdım Burak'a her pozisyon da topunu bırakıp hakeme dönmesi hiç profesyonelce değildi tamam kabul. Kaçırdığı pozisyonlar da cabası. Ben evimde maç izlerken yahu ne salak adamsın bunuda at ulan bari diyorum açık konuşayım. Ama asla va asla stadyum da ne küfür ederim nede küfür ettiririm. Orası stad oranın olayı başka.. Orada sonuna kadar destek olacaksın moral verecek tezahüratlar yapacaksın.. Ama şimdi şöyle birşey var ki sen bu adamın karısına anasına filan küfür edemezsin. Herkes bir empati kursun sahada futbolcusunuz ve gurbetçi vatandaş kılığında bir apaçi Avrupa görmüş barzo size saydırıyor ana baba bacı gardaş.. Ne yapardınız...?

Çok güzel daha fazla söv derler...nede olsa millettin aldığı paraya göre herşey serbest

Geri
Üst Alt