Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Muslera 3.5Km
Burak 7.2Km koşmuş :38573::38573:
Burak 7.2Km koşmuş :38573::38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tek mac icin konusmuyorum yillardir gördüklerime bakaraktan konusuyorum. Bazi maclarda gerekirse Muslera'dan vazgecmeliyiz. Pandev ilk 11'de oynamali. Yedigimizden fazlasini atarsak mac kazaniriz.Maçi izlediysen, Umut maça girdikten sonra topu kafayla direge vurdugunu görmüşsündür, Burak tüm maçta 1 gol pozisyona bile giremedi.
Umut da yetersiz ama en azindan oyun okuma kabiliyeti var adam da, top ne zaman ve nereye gelecegini bilen bir oyuncu.
Ondan hariç pek kaliteli degil ama hiç den daha iyi.
Ayrica yabanci sinirlama dolayi mutlaka türk forvet oynamali
Muslera,Melo,Sneijder,Bruma ve Ched/Pandev/Dzemaili/Telles etti 5.
Bu nedirPardon ama bir forvetten ne bekliyoruz acaba? 1 gol pozisyonuna girdi girmedi.. Maksimum budur! Pozisyon üretemiyoruz ki atma mevzusuna gelelim.
Nefret ettirdi kendisinden neredeyse Lanet okuyacağım bize geldiği güne
Selçuğu da unutmayalım ayıp olur !!! 9 KİŞİ !!!!Zaten futbol tekniği düşük bir oyuncu. Birde böyle her topu ayağına bekleyip hiç pres yapmıyor çıldırıyorum. Bu adam ile her maç 10 kişiyiz beyler.
tam tersine ikisi de kötüler ama burak en azından mücadele ediyor (son maç hariç). selçuk 2 yıldır sadece yürüyor.Selcuk ta burakta kotuler ama selcuk mucadele ediyor bari. Bu hem yeteneksiz hemde hic oynamiyor birde gamsiz gibi sahada dolaniyor. Neden yabanci forvet almadiysak aklim almyor bir turlu
tam tersine ikisi de kötüler ama burak en azından mücadele ediyor (son maç hariç). selçuk 2 yıldır sadece yürüyor.