#17 Burak Yılmaz

Maçi izlediysen, Umut maça girdikten sonra topu kafayla direge vurdugunu görmüşsündür, Burak tüm maçta 1 gol pozisyona bile giremedi.

Umut da yetersiz ama en azindan oyun okuma kabiliyeti var adam da, top ne zaman ve nereye gelecegini bilen bir oyuncu.

Ondan hariç pek kaliteli degil ama hiç den daha iyi.

Ayrica yabanci sinirlama dolayi mutlaka türk forvet oynamali

Muslera,Melo,Sneijder,Bruma ve Ched/Pandev/Dzemaili/Telles etti 5.
Ben tek mac icin konusmuyorum yillardir gördüklerime bakaraktan konusuyorum. Bazi maclarda gerekirse Muslera'dan vazgecmeliyiz. Pandev ilk 11'de oynamali. Yedigimizden fazlasini atarsak mac kazaniriz.

Nefret ettirdi kendisinden neredeyse Lanet okuyacağım bize geldiği güne

Çok yeteneksiz forvetlerimiz var bu sezon gerçekten işimiz zor. Ne umutla ne burakla bu iş olmaz. Sırf burak yüzünden ne sneijder verimli olabiliyor ne de diğer oyuncular.
Adamın tek yeteneği araya atılacak toplara koşmak. O toplarında çoğunu ya eziyor ya da ofsayta düşüyor. Tamam iki sezondur cok gol atıyo da takım komple buna çalışıyor.
Attığı gollerin coğu da armut piş ağzıma düş.
Çalım atmak desen yok, topu sürmek desen yok, topu tutmak desen yok, pres yapmak desen yok, ayağına attığın topu 3 metre yanındaki adama veremez, yani bu adama nasıl katlanıyor bu teknik direktörler anlamış değilim.

tsli tayfa 5 sene daha cekilmez
biri bizi lütfen kurtarsin bu beladan

arkasına fener medyasının desteğini almışken bu adamı kesemez kimse.Eleştiren bir tane yorumcu olmaz mı ya..Bir de öyle bir algı yönetimi varki dikkat edin pandev geldiği zaman çıkan haberlere ''buraka destek geldi', 'burak yalnız kalıyordu iyi oldu'' tarzı hep.Yani verilen mesaj burakta zaten sorun yok,sorun yanında birinin olmaması.Burak yine kesilmeyecek mesajı.

Şu adam kesilip,pandev tek forvet oynasa hakikaten takım bir kademe yukarı çıkacak.

Kulübe destek çıkmak için aldığımız ürünlerden gelen paranın senin maaşına en ufak bi katkısı varsa haram zıkkım olsun.

dzemailinin pasını gol yapmalıydı ama o naptı
dzemailiye doğru koşu yaptı

tumblr_nbld1rvP211tyw1mho1_500.png

Adam yeteneksiz simdi savasmayi da birakti. Söyle bakalim sen ne b.ka yararsin.
SL de kesik yemezse sezondan ümidimi kesicem

Selcuk ta burakta kotuler ama selcuk mucadele ediyor bari. Bu hem yeteneksiz hemde hic oynamiyor birde gamsiz gibi sahada dolaniyor. Neden yabanci forvet almadiysak aklim almyor bir turlu

Selcuk ta burakta kotuler ama selcuk mucadele ediyor bari. Bu hem yeteneksiz hemde hic oynamiyor birde gamsiz gibi sahada dolaniyor. Neden yabanci forvet almadiysak aklim almyor bir turlu
tam tersine ikisi de kötüler ama burak en azından mücadele ediyor (son maç hariç). selçuk 2 yıldır sadece yürüyor.

tam tersine ikisi de kötüler ama burak en azından mücadele ediyor (son maç hariç). selçuk 2 yıldır sadece yürüyor.

Ben oyle dusunmuyorum. Selcuk bu sezon 3 mactada encok kosan oyuncu oldu. Onun sorunu bitik olmasi kostukca iyice duz bir oyuncu oldu. Burak ise hem yeteneksiz hemde sahada kayip. Gecen sene burak daha cok mucadele ediyrdu bu sene artik bunuda birakti iyice gamsiz oldu. Tabi senin fikrinde saygi duyarim

artık hermaç burak ve selçuk ıslıklanamalı yoksa ne yönetim ne teknik adamlar bunlara destekten kıçlarını kaldırmaktan başka bişey yapmayacak.zaten sadece teknik adamda oynatmama riskini almaz.kaptanımız golcümüz dünya para alan oyuncular performanslarından ücret artışı yaptık neden bunlardan verim alamıyorsun diye adama kitlerler şuçu.bunlarda iyi para alıyoz diye yedek bile olsalar gitmezler belki ıslıklanarak bıkarlar da kendileri ayrılmak ister yoksa bunlara tazminatla klüp batar 20şer tazminat isterler animallah:))

Geri
Üst Alt