#17 Burak Yılmaz

Burağa yetenekli dediğimi nereden çıkardın sen Umuta göre değerlendirdim.Umutun zorlayıcı bir forvet olduğu kesin ama Buraktan bitirici olduğunu söylemek zor.Umut Bulut son vuruşlarda zayıf oyuncu Burak çok mu iyi sayılmaz ama iyi kötü belli bir yüzdesi var.Burakla iyi futbol oynanır ama oyuna sahip olarak değil araya pas tarzı ve kontraatak tarzı oynarsan ama zaten Galatasaray böyle oynamıyor bu yüzden çift forvet olmalı diyorum zaten.
Ben burak ve yetenekli kelimelerini başkasıyla kıyaslarken bile kabul edemiyorum...Burakla iyi futbol oynadığımız maç yok işte benim de anlatamadığım bu galiba insanlara...3 senedir ben bu adamın ne kadr kötü futbolcu olduğunu söylüyorum ve ne yazık ki çok sevdiğim galatasary ın forvetinde oynadığı için izlemek zorunda kalıyorum...Ama ligin devre arsından sonra bu adamadan kurtulamazsak bu adam galatasaray dan gidene kadar maçların sadece özetini filan izlerim...Takımımın bu adama yüzünden kötü futbol oynamasına tahammül edemiyorum artık...

selçukda olduğu gibi maç başı ücretinden kurtulmak için kadrodan uzak tutulmalı, 5 yıl boyunca 20 milyon Euro ile klüb resmen intihar etti,gerisi martavaldır..

Yeteneksiz maçın başında sakatlanır bir oyuncu değişikliğimizden oluruz. Galatasaray'ın iyiliğini düşünse kontratını fesh eder tek taraflı ama onu düşünecek kapasite yok bunda.

Oyuncularinizi bir kere destekleyin.

Umarim Selçuk ve Burak bu sefer iyi oynarlar.

Kral inşallah güzel bir maç çıkartır.

iyileşmiş kankası selcukla birlikde sahadalar ve böyle kazanma şansımız sıfırın altına düşer..

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

Allahim ne suc isledik de bize Burak ile cezalandiriyorsun?

Ya arkadaş şu adamlara hala destek diyenlerden gına geldi artık.Resmen bitirdiler takımı.Yeter yeter yeter...

Ya zekan yok, mental olarak hiç olmadın, futbol anlayışı diye bir şeyden bihabersin, bari mücadele et be.Madem mücadele edecek kadar hazır değildin neden Umut'un oynaması gereken maçta sen oynuyorsun ?

Umut oynasa yapacağı presle geriden oyun kurmalarını engellerdi. Bu kadar ruhsuz oynayacağına evinde yatsaydın daha iyiydi.

Selçuk ve burak oynadığı müddetçe 2 kişi eksiğiz,maç kazanmamız mucize olur..

...

sneijderin ikinci golünde ne yaptı gördünüz dimi.yarım saat kaçamadı en son ofsaytta bekledi sneijder vurduğunda ise elini savurup bela okuyordu top kaleye giderken.

Geri
Üst Alt