#17 Burak Yılmaz

Yeeeaaaaa yabancı sınırı yeeeeaaaaa en iyi yerli forvet yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

Avrupa liglerinin en en en kötü forveti...

Top kontorlü yok...
Arkadaşları ile verkaç yok...
Uzaktan şut yok...
1 tane bile kafa topu alamaz...
İleride top tutamaz...
Kanatlara açılıp oyunu genişletemez öyle dolanır sahada...
Pres yok,yapmıyor...Fiziği de müsait ama kaldırmıyor kıçını...
Gol vuruşu yok,gerçek anlamda yok...
1.88 lik boyuna ve fiziğine rağmen rakip stoperler ile 0 fiziksel mücadele...
Her topu kendine isteme...

Bu rezil ahlaksız dün maçta 1 gol atabilseydi hiç üzülmezdi dünkü sonuca çok eminim...Kankası ile başımıza bela oldu rezil yeteneksiz...

çok kötü bu sene rezil geçen sene gerileme vardı futbolunda ama bu sene beni bile hayal kırıklığına uğrattın artık savunacak bi yanın kalmadı

birazdan fanboylari damlar buraya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Burada sırf ceza almamak için küfretmiyorum bu rezil sinsiye...

Adam yemin ediyorum kabuslarıma giriyor , dün gece rüyamda 2 gol atıyordu bir maçta yine "en iyi türk forvet yeaa" diyenler sırtına alıyordu bunu...

Dün yazdık ben 2010-2011 de bile tüm maçları izlemiş insanım , ama bu rezil ve kankası uzun saçlı yüzünden Galatasaray maçlarını tiksinti ile izler halde oldum...

Galatasarayın hedefi türk olmayan takımları yenmektir diyen ali sami yenin kareografisinin yapıldığı bir günde senin antrenörün ve oyuncun hedef başakşehir diyor...Bu takımı bu yeteneksiz yerlilerle dolduran ve 2 senedir tekrar kazandığımız avrupa vizyonunu yerin dibine sokan herkesin allah cezasını versin..
Burak yılmaz o kadar kötü futbolcu ki yener karabağ gibi Türkçe yi müthiş kullanan arkadaş koreografi yerine kareografi yazmış...Bakalım bu adam daha başımıza neler açacak...

Burak yılmaz o kadar kötü futbolcu ki yener karabağ gibi Türkçe yi müthiş kullanan arkadaş koreografi yerine kareografi yazmış...Bakalım bu adam daha başımıza neler açacak...

Duyarlılığın için sağol be ERCAN ACAR kardeş..Seni HASRETLE selamlıyorum...

Bu ve kankasının oynamasının sebebi yönetim baskısı ve aynı zamanda yönetim boşluğu...Yerli futbolcular Florya'yı çiftlik yapmışlar...

Umarım Ali Dürüst ve Abdürrahim çeki düzen verirler,bu ne yahu...Bunları görmekten bıktım artık...

Bide dün maçtan önce Hasan Şaş ve Mehmet Demirkol bu maç tam Burak'ın maçı falan diyorlardı da kafayı yemiştim. Biraz onurunuz varsa şu mesleği bırakın be kardeşim. Hiç utanmanız da yok dimi, aynada kendinize nasıl bakabiliyorsunuz acaba.. Siz ve sizin gibi futbol cahillerinin otorite sayıldığı bir Türk futbolunun ne kulüp takımından ne Milli Takımı'ndan bir cacık olmaz. Daha hala Burak, Selçuk övgülerine devam, şeref yoksunları sizi.

her sey ıyı hoşta bunlarla 5 er yıllık sözleşme ımzalayıp klubun gelecegıne ıpotek koymak nasıl bır beyının ürünü.

Bunlara toplu ve organize bir protesto gerekiyor artik. Herifler sinsi sinsi bahaneler üretip yatiyorlar. Eger yeni gelecek yönetim Italyani ve bunlari göndermezse Aysal/Terim/Mancini nin hazin sonu onlarida bekliyor olacak.

Yıllarca rıdvan ve fenerli medya kankileri ayhanı oyunun iki yönünü oynuyor diye yaklaşık 10 sene boyunca uyuttular bizi.Bir kişi de çıkıp demedi ki bu adam gs gibi bir takımda banko oynuyor niye toplasan 2 defa milli olmamış bu sürede...

Sonra sabri-servet-g.zan-h.balta dörtlüsünü milli takımın savunması diye yedirdiler bir süre...

Sonra lincoln disiplinsiz oldu,burayı babasının çiftliği gibi görüyordu o da gitti.

Sabriyi yıllarca yüreğiyle oynuyor diye yedirdiler eboue gelince bekin ne olduğunu anladık.

Şimdi de burak yılmaz denilen futbol fakirini milli takımın forveti diye yedirdikçe yediriyorlar.

İş medyada bitiyor arkadaşlar.Bunlar özellikle rıdvan ve demirkol bu adamı o kadar güzel pazarlıyorlar ki yapacak çok fazla bir şey yok.

bunun su hali cekilmiyor, her gecen gücün yaslaniyor, daha neler cekecez bundan, onur denen bisey de yok ki bu tipinin.... tövbe tövbe

birazdan fanboylari damlar buraya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Yok normal zamanda gelemezler artık, adamlarda mecal bırakmadı herifcoğlu!:D...1-2 gol atarsa sırf sen ve M. Tara ile birlikte kutlamak için gelenler olacaktır tabi!:)...

Bu adam bir şekilde o sezon Şampiyonlar Ligi'nde o kadar gol atmışken kakalayacaktık birine.

Geri
Üst Alt