#17 Burak Yılmaz

Ayrıca şu Burak yabancı olsaydı muhabbetine de gıcık oluyorum.Siz kalitesiz yerli futbolcuları böyle şişirip laf söyletmezseniz daha çok Türk futbolu olarak gerileriz.Sonra da diyoruz ki niye Arsenal in yedek takımı geliyor bize evimizde 4 tane sallıyor,Bundesliga da küme düşme hattındaki Dortmund niye iki maçta 8 tane sallıyor.Çünkü bu kalitesiz yerlilere laf kondurtmayıp onları şişirdiğiniz için.

CL'de tek suc yerlilerde degil. Muslera bile rezil goller yedi. Melo yerlerde süründü. Chedjou her gelene gecit verdi. Telles'i saymıyorum zaten.... Sneijder'in ise nerde oynadıgı belli degildi, ön libero bile oynadı adam.

Yerli-Yabancı düsmanlıgı hep sürecek. Yabancı oyuncu her zaman toleranslı, yerli ise ilk hatasında asılan olacak. Hamza Hoca bence bunu ortadan kaldırdı, yani taraftar profili ile düsünmeyen bir hocaki olması gerekende bu, bizim gibi düsünürse zaten basarılı olması imkansız.

Olaya birde su acıdan bakalım. Takımdaki tüm yerliler gitsin, yerlerine 6 tane yerli bulsak daha mı iyi randıman alacaz ?? Kim gelecek ki ? Tarık icin ya Sabri-Veysel'i top diye oynar diye yorumlar yapılmadı mı ? Sabri-Veysel-Balta futbolu bilmiyo ama tarık biliyor, ee geldi ne oldu ? Takımın net en kötü beki.

Demek istediğim bu adamlara muhtacız ve su an elimizdeki yerlilerin piyasanının hemen hemen en iyileri oldugu aşikar.

Öyle ya da böyle toparlanmış olması bizim adımıza güzel bir gelişme. Burak'ın en büyük özelliği gol atmak. Son zamanlarda bu özelliğini de kaybettiği için takıma tamamen zarar veriyordu. Her maç gol atsın, daha ne istiyorsunuz? :) Ha, Huntelaar'ı ben de isterim ama ekonomik durumumuz ortada. Daha elimizdeki futbolcuların parasını zar zor ödüyoruz.

Burak bizi geçen sezon şampiyonluktan etti ne şampiyon olması. İlk senesinde ise Drogba sayesinde şampiyon olduk.

İlk senesinde 24 gol atmış ama beğenmiyosun, ondan önceki sene 33 gol atmış. Forma girerse dediğim o yıllardan bahsediyorum. Geçen seneden değil. Geçen sene formsuzdu.
2. sezonunda yanlış transferler yüzünden zar zor şampiyon olduk. Ben 2-3 maç hariç iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum.

Sağlamsa Lassa

Öyle yada böyle şuan Buraka ihtiyacımız var biraz destek olalım eskiye göre toparladı yine.Tamam hataları var ama son haftalarda istekli oynamaya başladı.Konyanın defanstaki hatasını falan iyi gördü bunlarda meziyettir sonuçta

Skor taraftarları ve Burak fanboyları basmış burayı.Tamam son maçlarda gol atıyor olabilir ama attığı goller rakip futbolcu hatası veya boş kaleye.Attığı goller haricinde,özellikle ayağına top geldiğinde pozisyonları öldürüyor.Mesela 1 yararı varsa 10 zararı var maç içinde.
Neyse hazır bu aralar goller atmışken Rusya Ligi ne iteleriz en azından.
sow emenike dolu kaleye mi atıyor

Oooooo Kral Burak Yılmaz, seni çekemeyenlerin suratına tükür :D

common-core-standards-parents.jpg

daha iyisini yapana kadar en iyisi

53338.jpg

Ya bu herifin sözlesmesinde kafama takilan bir olay var.

Biz bunu serbest kalma maddesini ödeyerek almadik mi? Öyle bir maddede parayi ödersin oyuncu serbest kalir kulübü birsey yapamaz. E niye bonservisinin 25%'ini Trabzon'a verdik? Jest olsun diye mi?

Opsiyonda 5 Milyon avro arti 25% satis bedeli vardi da ondan... Jest felan yoktu isin icinde...

Son düzenleme:
Insanlar bos yere ayrim yapiyor yabanci yerli diye, aslinda cok garip bir durum. Türkiye ligi okadar kalitesiz, her gelen gol atabilir ise Sow, Emenike gibi adamlar neden daha Semih Sentürk kadar bile gol atamadilar ? Bu adamlar gol atmak istemiyorlar mi ? Emenike gibi bir adam cömert mir davraniyor bu konuda ? Ben burak Yilmaz´i en iyi zamanlarinda hep elestirdim, iyi bir para gelecekse satsinlar dedim. Ama burada öyle bir kültür varki oyuncular ya dokunulmaz ilan edliyor, yada yerin dibine sokuluyor. Ben buna karsi ciktigim icin Burak´i savunmak zorunda kaldim, ve hücum oyunumuz degistinden beri, Burak´da yine top oynamaya basliyor.

Mesele sadece Yerli Yabanci degil, bu pozitif oyun Muslera´dan Umut Bulut´a kadar yansiyor...

Benim sevdigim profilde bir forvet Burak hic bir zaman olmadi, ama adam islev görüyor, kötü bir oyuncu degil bunu kabul etmek lazim.

Burak dösedikce aci hissedenler var forumda,allah yardimciniz olsun arkadaslar
Karı gibi başkalarını eleştirme adamsan mesajımı alıntılarsın yazdığım herşeye teker teker cevap verirsin. Futboldan anlıyormusun bakarız. Sövünce suçlu biz oluyoruz sonra.

Sağlamsa Lassa

gol atiyormu atiyor öyle veya böyle...
atamayanlar düsünsün !
passli oyunda eskisine göre son 2-3 macda zarardan daha cok faydalimi ?! kesinlikle evet ama halen yetersiz tabiki bu konuda.
ama zarar vermiyor en azindan takim oyununda umut kardesi gibi.
daha iyisini almadanda buraka sarilmakdan baska bir sey yapamayiz.
getirirsin klass futbolcu o bölgeye o zaman sutlarsin buraki.

Bildigimiz futbol ozurlusu Burak gol atiyor diye yere goge sigdirilmiyor, aynisi rezil kepaze oyiyan Selcuk icinda gecerli.

bu ikisi sadece futbol olarak takimi katletmedigi yetmiyor gibi bide sabotajci yerli-yabanci ayrimi yapiyor.

Vay be, kralcilar cikti yine ortaya ...

Kralcilar temsili:
2d0.jpg

Son düzenleme:
Bari iyi oynadigi surece insanlari yerin dibine sokmayin yeter ya
Insanin hakkini verin ne bicim milletiz biz.
Oynadiysa oynadi demesini bilin adam gibi.
Benide kanser etti burak 2 senedir ama iyise iyi deriz kotuyse kotu.
Burak konusundan ayri bizim bu zihniyet yuzunden gencler yetismiyor bu ligde. Hemen yerin dibine sok hic zaman tanima. Hem hemen oyuncudan Messi olmasini bekle. Bu isler piskoloji'yle de cok alakali. Hollanda, Almanyada felan gencler daha rahat bir ortamda yetisiyor.

Attığı golü geçtim ben bir kaç tane pası hiç beklenmedik türden. Basit paslar ama işte insan beklemiyor Burak'tan böyle şeyler. Hamit'in attı gol öncesinde Muslera'nın 50 metrelik pasında taç çizgisi üzerinden orta yuvarlağa yakın duran Sneijder'in ayağına o pası indirmesi attığı gollerden daha önemli.

Geri
Üst Alt