#17 Burak Yılmaz

Burak ancak bu kadar kullanılabilirdi.. Hamza da onu yaptı.. Ötesi olmaz.

Burak gol atiyor diye futbolu basit sekilde anlamak isteyenlerin gözüne hos geliyor. Oyun icerisinde verdigi zarar ortada dedigim gibi. Bunu ben dahil bir cok kisi de cogu zaman dile getirdi. Bir daha acmanin anlami yok.
Burak ve Umut icin Sneijder gibi bir oyuncu farkli sistem'e ve pozisyon'a kaydiriliyorsa, ortada bir yanlis var demektir.

Ben Burak´in en iyi zamanlarinda bunlari dile getirdim, ozamanlar alman forumlarinda bile büyük tepki görmüstüm. Ozamanlar burasi nasildi bilmiyorum, ama gördügüm kadari ile sevenlerin cogu, sonradan sövmeye baslamislardi. Burak 25 yaslarinda forvet oynamaya baslamis bir oyuncu, o pozisyonda ciddi eksiklikleri var ve bunlarin zaman zaman oyunumuza zarar verdigi dogrudur. Bir oyuncunun performansi sadece gol ile degerlendirilemez ama gol dedigimiz olay da önemsiz degildir futbolda. Son haftalarda Burak sadece gol yollarinda basarili degildi, bana göre saha icinde baska görevleri de yerine getirdi. Bazi hatalari halen var, bazen geri gelmiyor orta sahaya, ama Hamza hoca her seferinde cocugu azarliyor saha kenarinda... Burak Yilmaz cizgiden cekilmesi lazim, ve Hamza hoca bunu yapti, oda daha rahat oynamaya basladi.

Su an takimin ihtiyaci olan olay galibiyet. Bende su an tam olarak belirli seylerden memnun degilim. Telles ve Emre´nin oynamisini begeniyorum, ama Bruma´nin oynamamasindan rahatsizim. Fizik olarak bitmis Hakan ( cok iyi oynamasina ragmen bugün) ve Hamit´in oynamasindan da rahatsizim. Ama su an Galatasaray´in para sikintisi var, ve sampiyonluk cok önemli. Hamza hoca gecen hafta tutmus sistemi bozmayarak iyi yapti. Hamza hoca zaten 4-4-2 ve 4-3-2-1 sistemlerinin üzerinde duracagini söyledi, bence bu ilk dönemleri geince, sonralarda daha rahat hareket edebilecektir. Cok kritik ve kötü dönemde geldi adam.

Sneijder yildiz bir oyuncu, kötü Burak yada Umut gibi oyunculardaki gibi sadece sisteme baglanamaz. Sneijder gecen hafta ayni sistemde oynadi, ve oldukca basariliydi. Sanssiz olmasaydi gecen hafta 3 gol atardi en az. Bu hafta kötüydü, bencede oynadigi sistem onun icin optimal degil, ama özellik ile yildiz oyuncularda kötü performanslar sadece sisteme baglanamaz. Gecen hafta oynadigi gibi oynasaydi mesela, oyunumuza ciddi katkida bulunurdu...

Son düzenleme:
Burak ancak bu kadar kullanılabilirdi.. Hamza da onu yaptı.. Ötesi olmaz.

ötesi ne olacak ? her mac hat-rick'mi yapacak :)

adam her sekil atıyor, en kral yabancıyıda alsan zaten mac basına en iyi 1 gol atar ki oda cok zor.

bence burak'ın önüne a sınıf bir santrafor alınmalı, drogba vari bir oyuncu olsa performansı cok daha artar, tek basına oynarsa scr..

bazı arkadaşlarda burak takıntısı oluşmuş. adam ne yaparsa yapsın beğenmiyorlar. adam kötü oynuyor eleştiriyorlar haklılar da ama adam çıkıyor aslanlar gibi oynuyor gene yaranamıyor. aynı kişiler temcit pilavı gibi aynı yorumlarını 2-3 sayfada bir tekrarlıyorlar. fikirlerinizi değiştirmenizde yanlış bir şey yok arkadaşlar. sen bu adama 3-4 hafta önce sallıyorsan şimdi de sallaman gerekmiyor. adam çıktı aslanlar gibi oynadı. gelip burda burak'ı tebrik etmek erdemli bir davranıştır. haa sen hala gelip olumsuz yorumlar yaparsan bu senin burak takıntın olduğunu gösterir. yani bu adam çıkıp ağzıyla kuş tutsa gene de sana yaranamaz

Taraftarı olduğu takımda oynasa ancak bu kadar hırslı olabilirdi.Canla başla mücadele etti bu gün.10 maçın 9'unda hırsıyla ve gol arzusuyla mücadele ediyor zaten.

Sniejder nasıl oynadı bügün. Cevap yazma bence takımın en iyisi oydu sana göre. Bu forumda objektif bulmak çok zor.

GT-I9300 Tapatalk

Futbol fakiri, Sneijder bu iki oyuncu yüzünden yanlis sistem ve pozisyonda oynatiliyor. Objektif olsaydin sen bunu görürdün.

Bence set git Sniejder' i tut Galatasaray' ı bırak. Sniejder aşağı, Sniejder yukarı. Başka bişey bilmezmisiz kuzum sen.

GT-I9300 Tapatalk

Yasin 36 daha bir cümle kuramiyorsun. Sende bence yasindan utanip egitim gör.

Yaşımla ne alakası var konuştuklarımızın. Tartışacak kıvamda değilsen yaş veya konuşma şekline girmen benim değil senin yorum ezikliğini gösterir.

GT-I9300 Tapatalk

Dogru dürüst bir sekilde yazmayi ögrenirsen buyur her konuyu tartisalim. Ama burda Burak'i savunacaksan tartismayalim cünkü oyun icinde verdigi zarar net bir sekilde ortada. Bunu sadece türk futbol severleri görmez zaten. Ülke'nin futbol anlayisi ve durumu da ortada.

Benim yazdıklarıma tekrar bak ve nerede doğru dürüst yazmamışım banada burdan söyle.

Senin istediğin gibi yazmamam mı acaba yanlış olan.

Çoğu zaman övgüyle bahsetsemde Sniejder bugün kötüydü. Çoğu zaman eleştirdiğim Burak bugün sahanın en iyilerindendi.

GT-I9300 Tapatalk

Yazılanları tekrar gözden geçirdik. Benim ve senin yazdıklarını sevgili forumdaş arkadaşların dilbilgisi, yaş, cümle kurgusu ve futbol bilgisi konusunda yorumlarına sunuyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Kötüyken kötü dedik gelişme olursada yazmak boynumuzun borcudur.

Tek forvet son adamken rezil bir performans sergiliyordu. Hucumda hep ofsayta düşmesi geriye yardıma kosdugunda hep faul yapması top saklayıp adam gibi 2 pas yapamaması eleştirdik de eleştirdik.

Hamza hoca geldikden sonra çift forvete dönüldü . Ama Umut en ileride Burak geride falan diyenlere aldanmayın yok öyle bişi.

Eskiden sniejdere top gelicek selcuga top gelicek burak defansın arkasına kaçıcak da gol atacaz buydu mantalite haliyle burağın yapacağı iş değildi.

Hem yalnızdı kolay marke ediliyordu. Hemde çok ofsayta kalıyordu.
Ofsayta çok kalıp pozisyo bulamadıkça sinirleniyor defans yapmaya çalıstıgı her anda faule sebebiyet verdiriyordu bu sinir.

Şimdi Hamza hoca ile mantalite değişdi.

1.si Artık çift forvet oynuyoruz. Artık düşünecekleri 2.bir kişi oldugundan burak daha rahat.
2.si Artık sneijder alıp selcuk alıp buraka pas atmaya çalısmıyor.

Ataklarda önce top ileri göbekde Burakla Umutla buluşuyor onlar orta saha civarlarına kadar gelip topu alıyor kanatlara aktarıyor. Sonra geriden hucuma ileriye koşuyorlar.

Böyle oluncada Ofsayta çok az düşüyorlar. Ataklara kafadan 4 kişi ile başlıyoruz selcuk da daha sık ileriye çıkabiliyor daha kolay çoğalıyoruz.

Burakda rahatlayınca psikolojik hem daha iyi top tutuyor hemde savunmaya daha verimli yardım ediyor...

Hala aman aman oynamıyor. Ama Burak ın maximumu bu zaten. Su an bundan daha iyisini yapamaz.

O yüzden Hamza hocayı tebrik etmek lazım. Bu şekilde Burağı kazandı. Oda artık daha faydalı oynuyor.

Rüyadamısın renkdaş sen takımın en iyisi en hırslısıydı.En kötüsünü sorarsan sinayder ve şeycu

Bence siz 3 senelik rüyadan uyanın. Yeteneksiz, futbol zekası 0 ve en önemlisi çok kızdığım takımın emeğini ve eforunu çalan bir oyuncu. Bu bela geldi işleyen çarkı mahvetti. İyi futbol göremez olduk.

3milyon kazanan adam ayaginda top tutamiyor, top tutsa napicagini bilmiyor.

Oyle gol atip cok kosmakla olmuyor bu isler burak.

Allahinizi severseniz birakin artik bunu.

Adam Hocanin geldigi andan itibariyle costugu ACIKCA önümüzde. O 2012/2013 Buragi ve daha fazlasini görüyoruz.

Aynen devam ASLANIM

televizyonda seyrederken bende zaman zaman kızıyordum ama bugun canlı izledim 1 santraforun yapması gereken her şeyi yapmaya çalıştı sabri ile skora oyuna isyan etti ve biz bu maçı kazandıysak burak yılmazın çok büyük çabası var kendi değerlerimize karşı biraz daha hoşgörülü olalım renktaşlar.

televizyonda seyrederken bende zaman zaman kızıyordum ama bugun canlı izledim 1 santraforun yapması gereken her şeyi yapmaya çalıştı sabri ile skora oyuna isyan etti ve biz bu maçı kazandıysak burak yılmazın çok büyük çabası var kendi değerlerimize karşı biraz daha hoşgörülü olalım renktaşlar.
Elimizdeki en iyi forvet Burak'tır. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. En az 22-23 gol atar bu sene Kral'ımız. 4 haftadır gayet iyi oynuyor.

Son 4 maçta 6 gol attı adam ligde.

Gol atmasının yanında asist, ve asistin pasını da veriyor artık.

Özveri, hırs olduktan sonra benim için gol bile önemli değil.

Burak'ı Prandelli ve Mancini döneminde eli belinde görüp çıldırıyordum. Geçen sene Kopenhag maçı dışında hep sahada yürüdü bu adam.

Bu sene öyle değil, son 4-5 maçta saha da her yere giden, yardım eden bir Burak var.

Geri
Üst Alt