#17 Burak Yılmaz

eğer Prandelli'yi gönderdiyse Allah razı olsun
Bugün pdelliyi gönderen yarın herkesi gönderir. O dönemde kaç puan kaybettik ve şampiyonlar liginde rezil olduk. Normalde çok rahat kazanmamız gereken anadolu maçlarında dörtlük olduk. Kötü futbolun tek sebebi pdelli değildi ama gel gör ki bazıları bunu anlamaktan aciz. Gözlerinize bir bant çekmişler, ağzınıza mama doldurup duruyorlar. Altına yapmaktan vazgeçmeyen bebekler gibi aynı mamayı senelerdir yiyorsunuz.

Yektayı sol açık oynatan hoca hain değil Burak hain yersen :)

Futbolcuya dayalı düzen olduğu için ihtiyar heyeti mecburen istemeyerek de olsa abdürrahimi futbolcuların başına dadı olarak getirdi. ftnin kadrosunu getirdiler sırf 4. yıldız için. 4. yıldızdan sonra iş riva ve rant meselesine gelince görürüm ben neler olacak. Fırtına öncesi sessizlik bu.

Bugün pdelliyi gönderen yarın herkesi gönderir. O dönemde kaç puan kaybettik ve şampiyonlar liginde rezil olduk. Normalde çok rahat kazanmamız gereken anadolu maçlarında dörtlük olduk. Kötü futbolun tek sebebi pdelli değildi ama gel gör ki bazıları bunu anlamaktan aciz. Gözlerinize bir bant çekmişler, ağzınıza mama doldurup duruyorlar. Altına yapmaktan vazgeçmeyen bebekler gibi aynı mamayı senelerdir yiyorsunuz.

Yekta'yı sol açık prandelli mi oynattı ?
Her maç iştahlı oynadıkta Burak mı gol kaçırdı ?

söylemekten çekinme çok basit KÖTÜ FUTBOLUN TEK SEBEBİ PRANDELLİ

Pdeliyi kovduran adamı sırtımda taşırim. Eğer yaptıysa helal olsun kralimiza. Şimdi bi de fenere koydu mu ohhh deymeyin keyfimize.

Hadi uzAa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pdeliyi kovduran adamı sırtımda taşırim. Eğer yaptıysa helal olsun kralimiza. Şimdi bi de fenere koydu mu ohhh deymeyin keyfimize.
Bunlar boş beleş laflar. Sırf anti aysalcılık olsun diye gsnin altının oyulmasına seyirci kalan ben gsliyim demesin. Aysal avukatlığı yapma derdinde değilim, ben gsnin menfaatlerinin önceliğini savunuyorum. Aysaldan da ftden de, herhangi bir başka isimden de önemlidir gsnin menfaati.

Bunlar boş beleş laflar. Sırf anti aysalcılık olsun diye gsnin altının oyulmasına seyirci kalan ben gsliyim demesin. Aysal avukatlığı yapma derdinde değilim, ben gsnin menfaatlerinin önceliğini savunuyorum. Aysaldan da ftden de, herhangi bir başka isimden de önemlidir gsnin menfaati.
Benden büyük aysalci var mı la burada? Prandelli bizi hayattan soguttugu gibi futbolculari da soguttu. Defolmasi gerekiyordu gitti. Hatta gitmesi gerekenden 2 ay gec gitti. Kimin emeği varsa sağolsun. Konunun aysalla alakasını çözemedim. Aysal hükümet kaynaklı bir komploya kurban gitti(bence).

Çünkü Aysal, Burak ve Selçuk'a güvendi, kendi kendini bağladı bunlara 5 yıllık kontrat yaparak. Ama bu iki futbolcu Aysal'ın oğlu mu? İkisi de sırtından zehirli hançeri soktu hiç acımadan. Şimdi skorlar keyifli diye sanılmasın ki herkes unuttu bunları. Elbet bir gün bunların hesabını soracak bir baba yiğit çıkacaktır.

Bu adamlar o karakterde insanlar değil çok belli. Tamam kötülerdi ama sabote falan yok yani. Bütün takım kötüydü Melo'dan Muslera'ya türkler tamam da yabancılar? Futbolcuya dayalı düzen var evet bazı adamların alternatifi yok çünkü Türkiye'de. O yüzden formsuzda olsa çekiyorsun.

Yekta'yı sol açık prandelli mi oynattı ?
Her maç iştahlı oynadıkta Burak mı gol kaçırdı ?

söylemekten çekinme çok basit KÖTÜ FUTBOLUN TEK SEBEBİ PRANDELLİ

2013-2014 sezonu kaçırdığı goller.Bu maçların hemen hepsinde de puan kaybettik.Yanlış anlama kariyeri boyunca kaçırdıkları değil tek sezon.Prandelli dönemi de değil ha mancini dönemi hatta 2-3 maç da fatih terim var.Pozisyonlara bakılırsa baya iştahlı oynamışız ama herhalde burak efendi yanlış yerde oynatıldığı için boş kalelere yuvarlayamıyordu topları. https://www.youtube.com/watch?v=nWT4Leu-fps

Ya ander maçında chedjounun asistini gol yaptığı için sevinemeyen adamdan bahsediyoruz. İşin aslını görmemezlikten gelenlerin sonu facia olur. Bütün bu durumun farkında olması gerekenler ne dediğimi benden daha iyi biliyorlar.

Ya ander maçında chedjounun asistini gol yaptığı için sevinemeyen adamdan bahsediyoruz. İşin aslını görmemezlikten gelenlerin sonu facia olur. Bütün bu durumun farkında olması gerekenler ne dediğimi benden daha iyi biliyorlar.

Ya kardeş sen kendini yorma boşuna...Bu adam kankisiyle beraber o kadar güçlü ki...

Bu yanındakine pas verse kral bugün resital sundu derler,çünkü onlar için krallarının tek bir olumlu hareketi yeterlidir iyi oynaması için..Ama bunun yerine oynayan her adam hatasız oynamalıdır,her şeyi mükemmel yapmalıdır.

Bu adamı 1 ay öncesine kadar ama gol atıyor daha ne yapsın diye savunanlar,oynadığı her maç gol atan umutu yetmez oyunun diğer alanlarına da katkı vermeli diye eleştiriyorlar..Hani gol atmak yeterliydi...

Ya adam bize o kadar kötüyü gösterdi ki 4-5 maçtır yanındaki adama topu verebiliyor diye benzema yaptılar adamı...Her normal futbolcunun yaptığı şey 2 metre yanındaki adama pas verebilmek...

Ya kardeş sen kendini yorma boşuna...Bu adam kankisiyle beraber o kadar güçlü ki...

Bu yanındakine pas verse kral bugün resital sundu derler,çünkü onlar için krallarının tek bir olumlu hareketi yeterlidir iyi oynaması için..Ama bunun yerine oynayan her adam hatasız oynamalıdır,her şeyi mükemmel yapmalıdır.

Bu adamı 1 ay öncesine kadar ama gol atıyor daha ne yapsın diye savunanlar,oynadığı her maç gol atan umutu yetmez oyunun diğer alanlarına da katkı vermeli diye eleştiriyorlar..Hani gol atmak yeterliydi...

Ya adam bize o kadar kötüyü gösterdi ki 4-5 maçtır yanındaki adama topu verebiliyor diye benzema yaptılar adamı...Her normal futbolcunun yaptığı şey 2 metre yanındaki adama pas verebilmek...
Yapması gerekeni yaptığı için kendini geliştirdi diyenler var, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Yaşananlar gün gibi ortada olmasa hak vereceğim, göremiyorlar diyeceğim ama böyle bir şey de yok.

krallll burak yılmaz seni cekemeyenin suratına tükürrrrrr

2013-2014 sezonu kaçırdığı goller.Bu maçların hemen hepsinde de puan kaybettik.Yanlış anlama kariyeri boyunca kaçırdıkları değil tek sezon.Prandelli dönemi de değil ha mancini dönemi hatta 2-3 maç da fatih terim var.Pozisyonlara bakılırsa baya iştahlı oynamışız ama herhalde burak efendi yanlış yerde oynatıldığı için boş kalelere yuvarlayamıyordu topları. https://www.youtube.com/watch?v=nWT4Leu-fps

ooo süper video

1- İçerdeki schalke maçını koymuşsun o maçta Burak'ın attığı gol https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI
2- Beşiktaş maçını koymuşsun Burak o maçta Drogba'ya 2.golün assistini yaptı ve maçı kazandık.
3- Video'daki bursa maçında Burak yine maçın tek golünü attı.
4- Kayseri maçını koymuşsun Drogbayla birlikte Burak galibiyeti getiren golü attı.

adam dalga geçtiğin maçlarda bile hepsinde skora katkı yapmış.

ben Suarez gibi bi forvet istiyorum diyorsan o başka

Geri
Üst Alt