#17 Burak Yılmaz

umutla birlikte kovulmali

3 tane santrafor almamiz lazim

hamza da kalacaksa ki (samp olan adam kalır gibi) yılanın basini ezmesi yerli ceteyi dagitmasi gerek

orada ki terbiyesizliğin Hamza'ya değil Galatasaray makamına;
bencilsin,formsuzsun umarım sene sonu iyi bir talibin çıkar gidersin

Herşeyi geçtim hakan şükürü,ardayı görüyoruz adamlar bu takımdan ayrıldılar ama tribünde atılan gole sen ben gibi yani bir taraftar gibi seviniyor.Allah aşkına futbolu bıraktıktan sonra şu adamın herhangi bir gs maçında bir gole bu kadar sevinebileceğini hayal edebiliyor musunuz?...

Bu adam kendi dışında atılan bir gole çok seviniyorsa muhtemelen o gol,çok fazla gol kaçırdığı bir maçta atılan ve kendini kurtaran son dakika golüdür.

Birdaha reklam olsun disinda galatasaray macina gelecegine bile tahmin etmiyorum, takimdan ayrilsin hemen galatasaray sallamaya basliyacak tiplerden

Seneye ilk basta burak,umut,sabri,olcan denen capsizlarla yollar ayirilmali, eger selcuk da trip yaparsa ona da yol gösterilmeli.

bu adamlar resmen cete kurmus takimin icinde bizim dedimiz olur havasinda, bu capsiz umut bunun icin okadar yer buluyor takimda

Son düzenleme:
Çok bencilsin burak yeter artık şu triplerinizden sıkıldık kardesim.

Gol atamazsın atanada saygın olmaz sevinmezsin. Burası Galatasaray burak oyuncular gider, baskanlar gider biz gene zirveye oynarız size bağlı degil bu kulüp akıllı olun.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak futbolu bıraktıgında büyük ihtimal bjk yorumcusu olur, zaten bjkli oldugunu biliyoruz.

Adamda ruh yok, Galatasaraylılık adına bisey göremiyorum şu hareketleri ile. Yorumcu iken bize bol bol sallar öyle hissediyorum.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Yılmaz, Şenol Güneş onu forvet olarak oynatmasından önce çok sıradan bir oyuncu idi. Ancak forvet olarak oynayınca defans arkası sprintler ile çok gol pozisyona girmeye başladı zaten Burak'ı bu seviyeye getiren özellik de bu. Özellikle ağır tandemli takımlara karşı etkili olabiliyor bu özelliği ile. Burak'ın sprintlerini çıkarsak çok kötü oyuncu olacağı aşikar. Bunları söyleme sebebim de şu, en büyük (hatta bence tek) özelliği sprint olan bir topçuya 36 yaşına kadar yüksek ücretli sözleşme yapan, yapılmasını isteyen katkı sunan herkes futboldan anlamıyor demek isterim ama hafif kalır. Hadi seneye de koştu sonraki sene yavaşlayacak. O zaman ne yapacak hava hakimiyeti 0, son vuruş 3/10 top tutma 1/10 özelliğinde bir emekli futbolcu olacak.
Takımı gençleştirme şiarı ile yola çıkan çok iyi transferler yaparak iyi bir kadro kuran vizyondaki insanların Burak ve Selçuk'a Florya'nın tapusunu verecek şartlarda sözleşme yapmasında art niyet arıyorum kimse kusura bakmasın.

Burak Yılmaz, Şenol Güneş onu forvet olarak oynatmasından önce çok sıradan bir oyuncu idi. Ancak forvet olarak oynayınca defans arkası sprintler ile çok gol pozisyona girmeye başladı zaten Burak'ı bu seviyeye getiren özellik de bu. Özellikle ağır tandemli takımlara karşı etkili olabiliyor bu özelliği ile. Burak'ın sprintlerini çıkarsak çok kötü oyuncu olacağı aşikar. Bunları söyleme sebebim de şu, en büyük (hatta bence tek) özelliği sprint olan bir topçuya 36 yaşına kadar yüksek ücretli sözleşme yapan, yapılmasını isteyen katkı sunan herkes futboldan anlamıyor demek isterim ama hafif kalır. Hadi seneye de koştu sonraki sene yavaşlayacak. O zaman ne yapacak hava hakimiyeti 0, son vuruş 3/10 top tutma 1/10 özelliğinde bir emekli futbolcu olacak.
Takımı gençleştirme şiarı ile yola çıkan çok iyi transferler yaparak iyi bir kadro kuran vizyondaki insanların Burak ve Selçuk'a Florya'nın tapusunu verecek şartlarda sözleşme yapmasında art niyet arıyorum kimse kusura bakmasın.

burak seneye şenol güneşin bursasporuna gitsin 30 gol atar. şenol hocanın takımı sürekli arkaya pas deniyor. ama bizde olmaz artık benim açımdan burak hususu kapanmıştır. geçen seneye kadar savunmuştum burak'ı

sözleşme konusunda o zaman yabancı kuralı var mıydı yok mudu hatırlamak lazım. muhtemelen sözkonusu bile değildi yabancı serbestliği.

burak seneye şenol güneşin bursasporuna gitsin 30 gol atar. şenol hocanın takımı sürekli arkaya pas deniyor. ama bizde olmaz artık benim açımdan burak hususu kapanmıştır. geçen seneye kadar savunmuştum burak'ı

sözleşme konusunda o zaman yabancı kuralı var mıydı yok mudu hatırlamak lazım. muhtemelen sözkonusu bile değildi yabancı serbestliği.
yabanci kurali olsa bile bu adamlara bu kontrati vermek mantik disi. ulan bu adamlar 20 yasindami 2019'a kadar kontrat veriyorsun? real madrid 93 dogumlu adamlara ancak 2019'a kadar kontrat veriyor. tam bir skandal ve fiasko bu kankilerin kontrati

Defolsun gitsin çok sinirlendim dün.Bir nane yapmaması bir yana bu kadar egosu yüksek bir adam takıma zarar verir.

Bir senin tribin eksikti kazma. İlk 11'e girdiği için dua edeceğine çıkarken atar yapıyor.

olm adam golcu bir nevi PREDATOR

predator-film.jpg

herif macta kitleniyo gol atmaya
o pozisyonda da buyuk ihtimalle topa kitlenmisti gol olunca uzuluyo tabi ben niye atamadim diye
cunku herifin futbolda tek yapabildigi sey gol atmak birakinda ona konsantre olsun
zaten takim oyuncusu degil ama herif golde sevinmiyo falan bunlar cok zirv laflar
adamin hirsi mactan once mactan sonra her adimda belli oluyo

Kaliteli üst seviyede forvet alınmalı . Burak takımda yedek kalmalı .
Dzeko olsa keşke

adam hicbir gole sevinmedi + soyunma odasina giderken görüntüler var adamin yüzü sirke satiyor.

Miyadı doldu artık.Final maclarında oynayabilecek duzeyde degil.Son 6, 7 mactir bjknin çapsız fenevin çirkef topçuları gibiydi.Seneye gonderilmeli.Kimse yedek dursun demesin bu adam yedek klubesinde beklemeyi sindiremez ayrıca 3 milyon euroluk maliyetide bize fazla kacar.Üçe beşe bakılmadan yollayın rahatımıza bakalım

Geri
Üst Alt