Oğuz Serhat Can
Aslan Üye
- 28 Haziran 2011
- 7.518
- 0
- 1.021
takım arkadaşı gol atınca sevinmeyen bi adam ayar oluyorum bu hareketlerine bencil herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşeyi geçtim hakan şükürü,ardayı görüyoruz adamlar bu takımdan ayrıldılar ama tribünde atılan gole sen ben gibi yani bir taraftar gibi seviniyor.Allah aşkına futbolu bıraktıktan sonra şu adamın herhangi bir gs maçında bir gole bu kadar sevinebileceğini hayal edebiliyor musunuz?...
Bu adam kendi dışında atılan bir gole çok seviniyorsa muhtemelen o gol,çok fazla gol kaçırdığı bir maçta atılan ve kendini kurtaran son dakika golüdür.
Burak Yılmaz, Şenol Güneş onu forvet olarak oynatmasından önce çok sıradan bir oyuncu idi. Ancak forvet olarak oynayınca defans arkası sprintler ile çok gol pozisyona girmeye başladı zaten Burak'ı bu seviyeye getiren özellik de bu. Özellikle ağır tandemli takımlara karşı etkili olabiliyor bu özelliği ile. Burak'ın sprintlerini çıkarsak çok kötü oyuncu olacağı aşikar. Bunları söyleme sebebim de şu, en büyük (hatta bence tek) özelliği sprint olan bir topçuya 36 yaşına kadar yüksek ücretli sözleşme yapan, yapılmasını isteyen katkı sunan herkes futboldan anlamıyor demek isterim ama hafif kalır. Hadi seneye de koştu sonraki sene yavaşlayacak. O zaman ne yapacak hava hakimiyeti 0, son vuruş 3/10 top tutma 1/10 özelliğinde bir emekli futbolcu olacak.
Takımı gençleştirme şiarı ile yola çıkan çok iyi transferler yaparak iyi bir kadro kuran vizyondaki insanların Burak ve Selçuk'a Florya'nın tapusunu verecek şartlarda sözleşme yapmasında art niyet arıyorum kimse kusura bakmasın.
yabanci kurali olsa bile bu adamlara bu kontrati vermek mantik disi. ulan bu adamlar 20 yasindami 2019'a kadar kontrat veriyorsun? real madrid 93 dogumlu adamlara ancak 2019'a kadar kontrat veriyor. tam bir skandal ve fiasko bu kankilerin kontratiburak seneye şenol güneşin bursasporuna gitsin 30 gol atar. şenol hocanın takımı sürekli arkaya pas deniyor. ama bizde olmaz artık benim açımdan burak hususu kapanmıştır. geçen seneye kadar savunmuştum burak'ı
sözleşme konusunda o zaman yabancı kuralı var mıydı yok mudu hatırlamak lazım. muhtemelen sözkonusu bile değildi yabancı serbestliği.
Kaliteli üst seviyede forvet alınmalı . Burak takımda yedek kalmalı .
Dzeko olsa keşke