17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki yarışmaya şimdiden hazırım. Durumu toparlayacağız.

Riskli, ben batırdım geçen yarışmada bununla, 18. oldum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og[/media]

Gerçi biraz aceleye getirmiştim.

Çok dinliyorum böyle şarkılar genelde doğruyu seçiyorum. 3. paylaştığım biraz monoton geldiği için uyutur diye katılmadım zaten o en fazla 12-6 arası bir şarkı.

2 defa birinci olmuşuz risk almayıp ne yapacağız. Çok antipatik olurum bu kadar fazla katılıp Celine Dion'a falan kaçarsam (bu arada Cceline Dion'u da ayrı severim orası ayrı).

Ben en az 15 gün yeni şarkı bulmak için dinliyorum her yarışmadan önce şu an 6-7 tane şark var havuzumda içime sinen.

Yalnız bu yarışmayı az daha kaçırıyordum lan. O kadar da nöbet tuttuk. 5-10 dakika boşluğumuza geldi onda da millet hemen saldırmış kayıtlara. :D

Yalnız o kadar laf ettik ama şaka maka yine 80'ler şarkısının cover'ı birinci oldu galiba. :D

Birkez daha bilindik şarkıların daha fazla oy aldığını görmüş olduk. Bu oyunu bozmak için uğraşıyoruz ancak olmuyor.

Bir gün gelecek disco müziği ile birinci çıkacağım bu yarışmadan iddialıyım. :D

Ama katılanların profili değişmeli böyle olmaz.

Hayri Cund

Refik Akkülah

Gökhan Kim

Recep Löker

falan katılmazsa yine imkansız o iş.

Çok dinliyorum böyle şarkılar genelde doğruyu seçiyorum. 3. paylaştığım biraz monoton geldiği için uyutur diye katılmadım zaten o en fazla 12-6 arası bir şarkı.

2 defa birinci olmuşuz risk almayıp ne yapacağız. Çok antipatik olurum bu kadar fazla katılıp Celine Dion'a falan kaçarsam (bu arada Cceline Dion'u da ayrı severim orası ayrı).

Ben en az 15 gün yeni şarkı bulmak için dinliyorum her yarışmadan önce şu an 6-7 tane şark var havuzumda içime sinen.

Aynen çok haklısın, 2 kez şampiyon oldum, 2. - 3. - 4.'lüklerim vardı, şimdi 5.liğimde oldu daha ne isteyeyim. Kesin kararım, nostalji yok, 80'ler yok kendi açımdan artık, bundan sonra değişik şarkılarla göreceksiniz beni arkadaşlar :encouragement:

her yarışmada öyle oluyor ki geçen yarışmadada ömerin şarkısı ikinci oldu ama ben bu sefer 90lardan götürdüm işi

Benim şarkı da tam 90'lardan bir kahvaltı ve dans müziğiydi.

Benim için efsane 90'lardır, çocukluğumuz geçti dile kolay.

Sırf PC'de orjinalini alıp oynadığım ilk oyun FİFA 98'in ve izlediğim ilk Dünya Kupası olan Fransa 98'in anıları ile 12 puanı tubththumbing'e verdim. :)

Birkez daha bilindik şarkıların daha fazla oy aldığını görmüş olduk. Bu oyunu bozmak için uğraşıyoruz ancak olmuyor.

3-4 istisna dışında birinciler hep bilinen parçalar oldu, alpay dert yanıyor ama iki birinciliği var ikisi de herkes tarafından bilinen parçalar, mantık olarak iyi şarkılar zaten bilinir popüler olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt