- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 1.813
Güzel olur. Bir dahaki yarışmayı tahminen ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre yapalım hazırlığı.
Emrah ile iletişime geçmemiz lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel olur. Bir dahaki yarışmayı tahminen ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre yapalım hazırlığı.
Emrah ile iletişime geçmemiz lazım.
Emrah'a kalsa ayda bir kere yapar.Ama bence her hafta sonu yapılmalı. Sonuçta güzel vakit geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz.
Değeri düşer bence. Eskiden böyle bile değildi. Emin ol Emrah yine en düzenli şekilde yürütüyor. O işte kolay değil, bir sürü özel mesaj kontrolü, hesap yap. Mesai resmen.
Mesela 4. yarışma 2012 Temmuz da düzenlenmiş. 5.yarışma ise Aralık 2013.
Aralık 2013'ten bugüne düzenlenen sayısı ise 12.
5 Ay'da 12-13 yarışma zaten hemen hemen dediğiniz tempo ve üzeri.
Haftada bir yarışmanın olması mantıklı. Artık futbol da olmayacağı için daha rahat olabilir.
Hem de değişik temalar deneyebiliriz. Bu yarışma sayesinde ben en az 15-20 adet playlistime katabileceğim yeni şarkı keşfettim son 5 ayda ki bu muazzam bir şey benim gibi bir müziksever için. O yüzden her gün yapılsa her gün desteklerim.
aynen ya yarışma süreleri kısaltılsın sağda solda troll,gizli fbli tartışması olacağına transfer nöbetinde o gelsin bu gitsin o gelmez şu gitsin kurtarsın kendisini gibi söylemleri çekeceğimize millet boş vaktini buraya ayırabileceği vakti yarışmayla geçirsin. sohbet muhabbet güzel oluyor.
tabii S.Ş(24)nin katılımına bir kıstas getirilmeli artık. çok kirli yarışıyor.
edit. en azından dk başlayana kadar herkes hevesini alsın. katılmak isteyipte yetişemeyen çok oluyor.dk başlar ara verilir bitene kadar. zaten sonrası transferin en tatlı zamani. absürd haberler belli bir limite iner gündem yoğun olur. ardından bildiğiniz gibi yine yaparsınız yarısma sürelerini.
Emrah'a kalsa ayda bir kere yapar.Ama bence her hafta sonu yapılmalı. Sonuçta güzel vakit geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz.
kardeş bensiz eurovision fenerbahçesiz bir süper lige benzer :cool:
kardeş bensiz eurovision fenerbahçesiz bir süper lige benzer :cool:
4 günde 2 kez yarışma yaptığımda oldu, benlik bir durum değil ayda bir düzenlememiz.Çünkü tadı kaçıyor sık yapılınca.Ama öyle bir planım var benim de,ligler bitiyor her hafta sonu yapmaya çalışacağız.
Eyvallah, Emrah. Şikeci falan olsan da bu yarışmanın canlanmasına sebep olan kişilerden birisin.
+ birde kombine sistemi getir Emrah.yarışmaya koşulsuz şartsız her zaman katılmak isteyenleri direkt yaz listeye. Arada kaynamayalım sonra. En uyuz olduğum şey son anda yarışma kaçırmak.
Abart abarttt
Bizde istesek senin gibi bankoluk tanimis sarkıları atariz
Kazanmak hersey degil taninmamıs yeni sarkilar kesvetmek daha güzel sahsi fikirim
* LG G2 Tapatalk *
@Emrah Yıldırım
Benim eurovision tagı bir aylıktı di mi?
Çoktan geçmiştir son kullanma tarihi ona göre![]()
Yanlış yerden girmişsin. Anket yapılsın Fenerbahçe'siz süper ligi burada %80 ister.![]()
Abart abarttt
Bizde istesek senin gibi bankoluk tanimis sarkıları atariz
Kazanmak hersey degil taninmamıs yeni sarkilar kesvetmek daha güzel sahsi fikirim
* LG G2 Tapatalk *