17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah'a kalsa ayda bir kere yapar. :) Ama bence her hafta sonu yapılmalı. Sonuçta güzel vakit geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz.

Değeri düşer bence. Eskiden böyle bile değildi. Emin ol Emrah yine en düzenli şekilde yürütüyor. O işte kolay değil, bir sürü özel mesaj kontrolü, hesap yap. Mesai resmen.

Mesela 4. yarışma 2012 Temmuz da düzenlenmiş. 5.yarışma ise Aralık 2013.

Aralık 2013'ten bugüne düzenlenen sayısı ise 12.

5 Ay'da 12-13 yarışma zaten hemen hemen dediğiniz tempo ve üzeri.

Benim önerim 1 milyon altı izlenme sayısı olan şarkılar. Bu şu anlama geliyor ki şarkı yeteri kadar tanınmıyor. Böyle şarkılar paylaşılırsa yeni şarkılar keşfetme şansımız daha yüksek olur. Birde sadece nostalji yada yeni şarkılarla katılma sınırı olmalı. Serbest olunca bazı uyanık arkadaşlar 20-30 yıllık efsane şarkıları paylaşıp kolay yoldan puanı götürüyor.

Değeri düşer bence. Eskiden böyle bile değildi. Emin ol Emrah yine en düzenli şekilde yürütüyor. O işte kolay değil, bir sürü özel mesaj kontrolü, hesap yap. Mesai resmen.

Mesela 4. yarışma 2012 Temmuz da düzenlenmiş. 5.yarışma ise Aralık 2013.

Aralık 2013'ten bugüne düzenlenen sayısı ise 12.

5 Ay'da 12-13 yarışma zaten hemen hemen dediğiniz tempo ve üzeri.

Değeri falan düşmez, Alpay. Bu yarışmayı bir dizi olarak gör. İnsanlar her hafta alıştığı diziyi bir hafta izlemeyince sıkıntıdan patlıyor. Ayrıca yarışmayı takip eden ve her zaman katılmaya hazır olan 40-50 kişilik belli bir kitle var. Fakat bunlardan sadece 24'ü katılabiliyor yarışmaya. Ben mesela en az 2-3 yarışmayı son anda kaçırmışlığım var. Şimdi ayda bir kere yada daha uzun bir süre yarışma olmasa, kaçırana yazık olmayacak mı? Gerçi sen hiç yarışma kaçırmadığın için bunu anlayamazsın. :)

Ayrıca organizatörler vakit ayarlayabiliyorsa bize yarışmak düşer.

Haftada bir yarışmanın olması mantıklı. Artık futbol da olmayacağı için daha rahat olabilir.

Hem de değişik temalar deneyebiliriz. Bu yarışma sayesinde ben en az 15-20 adet playlistime katabileceğim yeni şarkı keşfettim son 5 ayda ki bu muazzam bir şey benim gibi bir müziksever için. O yüzden her gün yapılsa her gün desteklerim.

aynen ya yarışma süreleri kısaltılsın sağda solda troll,gizli fbli tartışması olacağına transfer nöbetinde o gelsin bu gitsin o gelmez şu gitsin kurtarsın kendisini gibi söylemleri çekeceğimize millet boş vaktini buraya ayırabileceği vakti yarışmayla geçirsin. sohbet muhabbet güzel oluyor.

tabii S.Ş(24)nin katılımına bir kıstas getirilmeli artık. çok kirli yarışıyor.

edit. en azından dk başlayana kadar herkes hevesini alsın. katılmak isteyipte yetişemeyen çok oluyor.dk başlar ara verilir bitene kadar. zaten sonrası transferin en tatlı zamani. absürd haberler belli bir limite iner gündem yoğun olur. ardından bildiğiniz gibi yine yaparsınız yarısma sürelerini.

Haftada bir yarışmanın olması mantıklı. Artık futbol da olmayacağı için daha rahat olabilir.

Hem de değişik temalar deneyebiliriz. Bu yarışma sayesinde ben en az 15-20 adet playlistime katabileceğim yeni şarkı keşfettim son 5 ayda ki bu muazzam bir şey benim gibi bir müziksever için. O yüzden her gün yapılsa her gün desteklerim.

Aynen. Benim de keşfettiğim bir sürü şarkılar var. Hem dediğim gibi çok güzel vakit geçiriyoruz. Atışmalar, laflar falan derken insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.

Haftada bir de olsa duyurusu yapılırsa iyi olur ama.

İkinci bir alternatifte bir seferliğine 40 katılımcı alınarak 2 ayrı gurupta yarı finalli yapılabilir.

Bu durumda yük binmemesi için 2 ayrı mod üstlenirse daha iyi olur tabi.

Final'de yine 24 kişi yarışır.

Ama 40 kişi oy kullanır.

İsteğe göre her gurup için 2'şer toplam 4 jüri yarı final ve final oylamalarına katılabilir.

Yazın katılım daha fazla olacaktır.

Levent Uygun

Ozan Tokgöz

Yiğit Can Kaplan

Ozan Kesgin

gibi müzik kültürü olan kişileri yeniden bu yarışmada görmek isteriz. Yine Hayri Cund, Emir Sato gibi renkli simalarda olmalı bence mümkünse yarışmada ama Hayri uzun süre sonra katıldı Emir ise en son 2.yarışma da yarışmıştı galiba.

aynen ya yarışma süreleri kısaltılsın sağda solda troll,gizli fbli tartışması olacağına transfer nöbetinde o gelsin bu gitsin o gelmez şu gitsin kurtarsın kendisini gibi söylemleri çekeceğimize millet boş vaktini buraya ayırabileceği vakti yarışmayla geçirsin. sohbet muhabbet güzel oluyor.

tabii S.Ş(24)nin katılımına bir kıstas getirilmeli artık. çok kirli yarışıyor.

edit. en azından dk başlayana kadar herkes hevesini alsın. katılmak isteyipte yetişemeyen çok oluyor.dk başlar ara verilir bitene kadar. zaten sonrası transferin en tatlı zamani. absürd haberler belli bir limite iner gündem yoğun olur. ardından bildiğiniz gibi yine yaparsınız yarısma sürelerini.

kardeş bensiz eurovision fenerbahçesiz bir süper lige benzer :cool:

Emrah'a kalsa ayda bir kere yapar. :) Ama bence her hafta sonu yapılmalı. Sonuçta güzel vakit geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz.

:) 4 günde 2 kez yarışma yaptığımda oldu, benlik bir durum değil ayda bir düzenlememiz.Çünkü tadı kaçıyor sık yapılınca.Ama öyle bir planım var benim de,ligler bitiyor her hafta sonu yapmaya çalışacağız.

:) 4 günde 2 kez yarışma yaptığımda oldu, benlik bir durum değil ayda bir düzenlememiz.Çünkü tadı kaçıyor sık yapılınca.Ama öyle bir planım var benim de,ligler bitiyor her hafta sonu yapmaya çalışacağız.

Eyvallah, Emrah. Şikeci falan olsan da bu yarışmanın canlanmasına sebep olan kişilerden birisin.

+ birde kombine sistemi getir Emrah. :) yarışmaya koşulsuz şartsız her zaman katılmak isteyenleri direkt yaz listeye. Arada kaynamayalım sonra. En uyuz olduğum şey son anda yarışma kaçırmak.

Eyvallah, Emrah. Şikeci falan olsan da bu yarışmanın canlanmasına sebep olan kişilerden birisin.

+ birde kombine sistemi getir Emrah. :) yarışmaya koşulsuz şartsız her zaman katılmak isteyenleri direkt yaz listeye. Arada kaynamayalım sonra. En uyuz olduğum şey son anda yarışma kaçırmak.

:D onu yaparsam geriye kalanlar beni taşlar

Abart abarttt :D

Bizde istesek senin gibi bankoluk tanimis sarkıları atariz

Kazanmak hersey degil taninmamıs yeni sarkilar kesvetmek daha güzel sahsi fikirim

* LG G2 Tapatalk *

aynen bende öyle düşünüyorum,zaten son kez popüler parça katıldım sırf alpayın tezini çürütmek için

Abart abarttt :D

Bizde istesek senin gibi bankoluk tanimis sarkıları atariz

Kazanmak hersey degil taninmamıs yeni sarkilar kesvetmek daha güzel sahsi fikirim

* LG G2 Tapatalk *

Son 5 yarışmanın 4'ünde onu yaptım çok şükür bir yarışma (14. yarışma Belle ki tanınmış şarkı 20. oldum) dışında hep üst sıralarda bitirdim.

Lucia-Silence 6.

Rosey-Love 5.

Florence-Shake it Out 8. (duruma göre popüler sayılabilir)

Haggard-Herr Mannelig 4.

Pink Martini-Yolanda 2.

75-110 arası puan aldı hepsi de az buz da değil.

Eskiden bende elimde bunlar varken gidip daha popüler şarkıları seçiyordum güvenmeyip ama artık içime sinmiyor o şekilde.

Aslında olay popüler şarkıdan çok sürekli tek tarz gitmek. Aynı tarz gitmek hata, isterse 200 Milyon izlenmiş şarkı paylaşsın güzel gelirse puan alır, almalı.

Ama gidip sürekli aynı kişi nostalji kuşağı şarkıları paylaşınca o iyi değil. Biraz da başkalarına bırakmalı o şarkıları.

Değeri düşmemeli Celine Dion'un, Rolling Stones'un, Pink Floyd'un, Beatles'ın veya bu tarz efsanelerin.

Tabi ki arada bunlar ile de katılmalı herkes ama 10. yarışma da bunlardan biri ile katılan 11. de katılmasına benim itirazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt