#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Ben size demistim Ujfa bizi ucurur:) :)

Bazi arkadaslar takilmisti adamin yasina :D

iyi bir sagbekten 2asist geldi, bir de iyi bir solbekimiz olsaydi ya?

Şekil belli oldu. Demekki Zan sağlam olduğu sürece bu cengaver sağ bek oynayacak. Bu bölgede çok iyi olduğunu söylemitim daha evvel. A.Madrid te gerçekten iyi maçlar çıkartmıştı.

Çok iyiydi.Eboue'de gelirse harika bir ikili olurlar.

Ujfa inter maçında yaptığı bindirmelerle neler yapabileciğinin sinyalini vermişti. Bu yaşta üstelik hazırlık maçlarında bu kadar hırslı oynaması büyük avantaj. İleri geri dinamo gibi çalışıyor. Kesinlikle futboluna hayran kaldım. Alves veya Ramos ile kıyaslamak abartı değil en az onlar kadar zevk veriyor oynadığı futbol.

Gelirken seni Servet´le bir tuttuğum için kendimden utanıyorum.Affet reis:tiphat:

Olağanüstü süper falan değildi. Bek adam böyle oynar zaten. Normal bir bek oyuncusu gibi oynadı. Bize Balta gibi adamları bek diye yıllardır izlettikleri için olağanüstü geliyor.

sağ bekte gökhan gönül etkisi yaptı adam.. :o

[video]https://gelgidersin.blogspot.com/2011/07/tomas-ujfalusi-liverpool-macnda-ne-yapt.html[/video]

Ujfalusi maçta ne yaptı

Yürüyedur aslan.

Nazar değmez İnşallah :melek:

valla ujfalusi pek çok insanı performnsıyla yanlıgıya uğrattı cidden helal olsun ya 33 yaşında falan ama servetle tek benzerliği fiziği onun dışında bi allahları bir :D adam valla bi bekden beklenenleri cok guzel bi şekilde veriyo surekli bitmeyen enerjisiyle yardırdı durdu ... onun gelişi bence baros'u geri kazanmamız adınada cok olumlu bi adımdı 1 taşla 2 kuş vurmuş olduk resmen ... hoşgeldin aslanım ;)

33 yaşında öyle bindirme yapması önemli bir iş gerçekten takdiri hakediyor.Dün kendisini çok beğendim.

Geri
Üst Alt