#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

a9b86ae6.jpg

Hoşgeldin Gladyatör.:tiphat:

Gerçek bir profosyonel. Uzun zamandır idman resimlerine ve görüntülerine bakıyorum 33 yaşındaki Ujfalusi'deki hırsın 10 da 1'i yok Aydın'da.

Yaşına göre çok üst düzey performans gördüm şimdiye kadar, şaşırdım açıkçası.

2 sene oynar takımımızda rahat.

ücün birini aldik diyenler gelmeden adama gökhan zanla kiyaslayanlar nerde merak ediyorum

tam aradığımız bi futbolcu başarılı ve hırslı :)

2-3 defa Neill'in geçen sezon yaptığı gibi,ofsaytı bozan adam oldu.

Sağ bek için yaşlı bence adam kaçırıyor Eboue oynamalı orda..Ujfa yedek kalır ..

Ujafalusi'nin Liverpool maçındaki ilk asisti. Maçı ilk izlediğimde farketmemiştim. Yaşına göre fena koşmamış reis.

[video=youtube;xKeOV9HXvCo]https://www.youtube.com/watch?v=xKeOV9HXvCo[/video]

Ujafalusi'nin Liverpool maçındaki ilk asisti. Maçı ilk izlediğimde farketmemiştim. Yaşına göre fena koşmamış reis.

[video=youtube;xKeOV9HXvCo]https://www.youtube.com/watch?v=xKeOV9HXvCo[/video]

Hakan Balta'ya felan izlettirilmeli bu görüntüler.

Ben yapamam deyip futbolu bırakır

bu gün iki kere ilk yarıda kendi kanadında son çizgide gereksiz faul yaptı. çok kızdım gerçekten. daha dikkatli olması gerekiyor.

birinde pep az farkla auta diğerinde ramos ağlara gönderdi topu. sabri beke geçmeli ujfa stopere. böylece kondisyonunu daha iyi kullanır stoperde. ayrıca pas yeteneği oyun görüşü diğer stoperlere göre daha iyi ve daha tecrübeli.

Ujfa stopere kısacası.

Çok ısrar ediyor reyiz. Bu kadar ısrar hakemleri sinirlendirir ki sinirlendiriyor da.

Futboluna gelince ise; daha önce de demiştim hem sağ bek hem sağ kanat.

Çok iyi çok çok iyi.

bende beğeniyorum.çok serinkanlı gerciilk gölü yememize sebep oldu...stoperde zan ile birlikte iyi olabilir

bu adam alınacağına safkan bir stoper alınmalıydı.eboue nin olduğu yerde çok anlamsız kaldı bu transfer.

çok güzel transfer zamanla herşey oturdugunda yaşına gore cok iyi bir transfer yaptığımız gün yüzünüe çıkıcaktır

Geri
Üst Alt