17'lik Sidiki Maiga, Galatasaray İçin Florya'da!

Altyapıda antrenmanlara çıkarılan Sidiki Maiga (17), beğenildi. Futbolcu önümüzdeki günlerde A Takım ile idmanlara çıkacak. (TRT Spor)

Altyapıda antrenmanlara çıkarılan Sidiki Maiga (17), beğenildi. Futbolcu önümüzdeki günlerde A Takım ile idmanlara çıkacak. (TRT Spor)
Heyt be Sidiki reis heyecanlandiriyor bizleri. Umarim Ontivero da katilir da kupa maclarini rahat rahat izleriz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Galatasaray'ın, Sidiki Maiga'yı antrenmanlarda denemesi üzerine Porto, tekrardan oyuncuyla görüşmek için devreye girdi. (TRT Spor)

Porto cok istiyorsa 10 milyon euro vererek bize alabilir

Kondisyoner ile çalışırken.

C0ZC-IyXgAA4ufr.jpg

pro yapıp ocak ayındaki tr kupası maçlarında oynatmak lazım hatta kanat alınmayacaksa rotasyona sokup özgüvenini arttırmak lazım eğer oynatmayacaksak kiralayalım

Kondisyoner ile çalışırken.

C0ZC-IyXgAA4ufr.jpg

Bu karoglan'in videolarina baktigimda bir işik gorebildim.

Ali Naci maiga'nin A Takimla birlikte Antalya kampina katilacagina soyledi ve orda da riekerink tarafindan begenilirse kendisiyle profesyonel sozlesme imzalanacakmis.

Bu maiga'nin videolarini izledim ve gordugum kadariyla hizli bir oyuncu, rahat adam eksiltiyor, teknigi de cok iyi ve henuz 17 yasinda.

Avrupada genclere nasil sans veriliyorsa bizde aynisini yapmaliyiz, her iki kanatta da etkili oynuyor maiga, kupa maclarinda zaten izleriz.

Scout'umuza guveniyorum. Umarim boyle devam eder. Boyle genc yetenekli afrikali oyunculari davet edip sans vermekten zarar gelmez. Tutsa iki taraf icin de iyi olur, tutmassa birsey kaybetmessin.

Son düzenleme:
İnşallah 1 hafta içinde bir kaosla karşılaşmayız. 28 aralığa az kaldı. Bakalım sözleşme imzalayabilecekler mi

İzlemedim, oyuncu hakkında fikrim yok. Sadece mantık yurutuyorum; Porto gercekten izlediyse ve alımını dusunuyorsa boş adam değildir.

İzlemedim, oyuncu hakkında fikrim yok. Sadece mantık yurutuyorum; Porto gercekten izlediyse ve alımını dusunuyorsa boş adam değildir.

Ama almamış. Porto seviyesinde değildir belki ama bizim standartlarımıza uygun olabilir. Portonun scout edip, beğenip ama yeterli değil diye almadıklarına yönelsek bile 5 yılda seviye atlarız

Geri
Üst Alt