#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

------------Aykut----------------

Ali---Servet---Gökhan-----Hakan

------Ayhan------Sarp---------

------------Musa--------------

Sabri-------Barış---------Serdar Ö.

Hep hayalimde ki 5'li. Böyle kadroyla çıkamadık bi, yazıklar olsun Hagi, yazıklar olsun Rijkaard. Sizler futbol cahilisiniz, bizler futbol profesörü.

Elano ve Misimoviç gibi iki koşmayan, girişmeyen, pres yapmayan, umursamaz ve vurdumduymaz generaller orta sahamızda oynarsa Ayhan tek başına birşey yapamaz. En azından Barış' ın oynatılıp Ayhan'a destek olması gerekiyordu. O halde Barış neden oynamadı?... Bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir?

ayhani cikartip yerine barisi koyalim, ben ayhanin pres yaptigini

görmedim, ama pres yapmaya calisirken bir cok kez faul yaptigini gördüm evet.

tam bir "garanti pas vereyim arkaya, suclu ben olmayayim, herkez beni iyi sansin" futbolcusudur kendisi, geldiginden beri hic sevmedigim bir futbolcu. Kalli döneminde sakatlanmadan önce cok iyi oynadi bunu demek lazim ama onun haricinde

hic bir zaman iyi oynadigini görmedim.

10 yıldır bitik ayhanı izliyoruz ayıp be gönderin şu adamı artık!

Sarp'ın olduğu yerde Pirlo gözüküyor.Yoksa gram ilerleme yok kendisinde.

Orta sahanın tüm yükünü Ayhan çekiyor. Çünki orta sahda Elano, Mismoviç gibi koşmayan, vurdumduymaz oynayan, pres yapmayan, rakibe lütfen girişmeyen generaller oynuyor. Takım başarısız olunca suçlu belli: Orta saha hamalı Ayhan!

Misimoviç kim ki, Elano kimki. Galatasaray belki tepeden bakan aldıkları milyonların hatırına takımlarına katlanan kariyerlerinin şımarttığı koşmaya tenezzül etmeyen futbolcular. Sabri' nin harcadığı eforun yüzde kaçını yapabiliyorlar acaba.

Orta sahanın tüm yükünü Ayhan çekiyor. Çünki orta sahda Elano, Mismoviç gibi koşmayan, vurdumduymaz oynayan, pres yapmayan, rakibe lütfen girişmeyen generaller oynuyor. Takım başarısız olunca suçlu belli: Orta saha hamalı Ayhan!

Misimoviç kim ki, Elano kimki. Galatasaray belki tepeden bakan aldıkları milyonların hatırına takımlarına katlanan kariyerlerinin şımarttığı koşmaya tenezzül etmeyen futbolcular. Sabri' nin harcadığı eforun yüzde kaçını yapabiliyorlar acaba.

Ulan bütün suçu da Misimovic,Elano üstüne attın.

Ciddiye alınmıyorsun arkadaşım. Önce gerçek bir isimle gel, gerçek düşüncelerinle öyle tartışalım burada.

Suç sende değil sana bunca yıl sabredende

Senin çapın bu kadar yapıcağan başka bişey yok

Ayhan'ı, Servet ve Mustafa'yla aynı kefeye koymak, Ayhan'a haksızlıktır. Ayhan dün ıslıklanmayı haketmedi. Ayhan iyi veya kötü bu takımda 9 sene forma giydi. Ayhan'ın 9 sezonda bu takıma verdiği çok katkı var.

Ayhan'ı, Servet ve Mustafa'yla aynı kefeye koymak, Ayhan'a haksızlıktır. Ayhan dün ıslıklanmayı haketmedi. Ayhan iyi veya kötü bu takımda 9 sene forma giydi. Ayhan'ın 9 sezonda bu takıma verdiği çok katkı var.

Bakın işte anlatamadığım nokta bu

Hakan Şükürde bu takıma çok şeyler verdi Hagide, Caponede ama herkes zamanı geldimi gitmesini bilicek

Bu sezon sefilleri oynuyoruz Ayhan'da dahil takıma yakışmıycak birsürü futbolcu var

İlk sıradaki son sıradaki artık önemli değil hepsinden kurtulmamız lazım

Seni de hep bu başlıkta görüyoruz İbrahim. Ne ayak ? :)

Kewell ile korner'de paslaşacaklardı onu bile yapamadı.

Ayhan ın yaşı ve oyun tarzının gerektirdikleri belli. Düşüş yaşaması gayet normal.

ayhan`in hic mi kötü oynama lüksü yok. sanki kendisi cok mu mutlu oluyor, pas hatasi yaptigi zamanlar. ayhan bu takima en cok katkiyi yapanlardan ama yüzü eskidigi icin görmek istemiyorsunuz. aynisi hasan sas ve digerleri icin de yapildi ve bir kac sene sonra arda turan icin de yapilacak. bu taraftar mentalitesinden tiksiniyorum.

katiliyorum. ayhan`in hic mi kötü oynama lüksü yok. sanki kendisi cok mu mutlu oluyor, pas hatasi yaptigi zamanlar. ayhan bu takima en cok katkiyi yapanlardan ama yüzü eskidigi icin görmek istemiyorsunuz. aynisi hasan sas ve digerleri icin de yapildi ve bir kac sene sonra arda turan icin de yapilacak. bu taraftar mentalitesinden tiksiniyorum.

Ardanın yüzü eskidi bile çoğu taraftarımız için. Kaçınılmaz son maalesef...

Neyse öyle ya da böyle bırakması gerekiyor artık. En azından Galatasaraydan ayrılma vakti geldi çoktan.

ayhan`in hic mi kötü oynama lüksü yok. sanki kendisi cok mu mutlu oluyor, pas hatasi yaptigi zamanlar. ayhan bu takima en cok katkiyi yapanlardan ama yüzü eskidigi icin görmek istemiyorsunuz. aynisi hasan sas ve digerleri icin de yapildi ve bir kac sene sonra arda turan icin de yapilacak. bu taraftar mentalitesinden tiksiniyorum.

Ayhan'ın en azından bu sene taımda kalmasından yanayım ama artık bizi kaldıramıyor bu bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt