#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bu seneki performans açısından en son yuhalanacak oyuncuların başındaydı.

Ayhan'a gösterilen tepkiyi anlamıyorum neredeyse 10 senedir müthiş bir istikrarla oynuyor bu takımda. Arada bir saçmaladığı oluyor ama iyi olduğu zamanlarda bence Türkiye'nin en iyi orta sahasıydı. Şimdi de fiziken yaşına göre hala çok kuvvetli ancak yaşı nedeniyle yetersiz görünmeye başladığı dogru. Ancak bu kadar saçma bir tepki vermek yerine Ayhan'ın yerine birilerine yetiştiremediği için yönetime tepki olmalıydı.

Ayhan'a gösterilen tepkiyi anlamıyorum neredeyse 10 senedir müthiş bir istikrarla oynuyor bu takımda. Arada bir saçmaladığı oluyor ama iyi olduğu zamanlarda bence Türkiye'nin en iyi orta sahasıydı. Şimdi de fiziken yaşına göre hala çok kuvvetli ancak yaşı nedeniyle yetersiz görünmeye başladığı dogru. Ancak bu kadar saçma bir tepki vermek yerine Ayhan'ın yerine birilerine yetiştiremediği için yönetime tepki olmalıydı.

Ayhan hicbir zaman Türkiye´nin en iyi orta saha oyuncusu olmadi. Herzaman idare etti en fazla. 10 senedir kovmadiysak bunun degerini bilsin ve artik Galatasaray´in önünü acsin. Gelmis 33 yasina. Hasan Sas´i kovalamis takim Ayhan´a tahammül gösterecek Allah askina. Derhal kadro disi birakilmalidir. Sezon basindan beri söylüyorum bunu. Ayhan bitmis

33 yaşında ama Elano+Misi+Sarp'ın yaptığı presin toplamından daha fazla pres yapıyor. Ayhan 2 yıl daha oynar. İyi bir önlibero alınsada, Ayhan hücuma yakın oynasa çok daha faydalı olacak.

En iyi yaptığı şey aldığı topu geri vermek.

Şut,kafa,orta hiçbirşey yok.Ayhan'dan alınacak en büyük yarar gönderilmesi olur.Galatasaray altyapısından bir tane Ayhan çıkmıyorsa kapatsınlar o altyapıyı.

33 yaşında ama Elano+Misi+Sarp'ın yaptığı presin toplamından daha fazla pres yapıyor. Ayhan 2 yıl daha oynar. İyi bir önlibero alınsada, Ayhan hücuma yakın oynasa çok daha faydalı olacak.

Bunu neye dayanarak söylüyorsun elinde bir istatistik bir belge varmı?

Sana kalsa 10 sene daha oynarda görünen köy kılavuz istemiyor

Sari kartin var ama hala rakibe cok tehlikeli bir sekilde giriyorsun. :o

Yıldız diye geçinenlerden daha kötü olmadığına göre eleştiriye gerek yok

Bugun çok iyi oynadı, hala bu takımda yeri var bence şuanki haliyle banko iyi transferle iyi bir yedek olur.

AYHAN

Topla Buluşma : 83

Pas Yüzdesi : % 93

Top Çalma : 4

Yaptığı Faul : 2

Ayhan reis iyi oynadı bugün. Futbolu biliyor adam, Barış'a da Sarp'a da tercih ederim kendisini. 33 yaşında olmasına rağmen.

Ayrıca H.Balta'ya tepki gösterdiği için tebrik ediyorum kendisini.

İyiydi ama istikrarsız. Takımda görmek istemiyorum böyle dengesi olmayan oyuncuları.

Reis bugun iyiydi şüphesiz.Hakan Baltaya bağırmasıylada gözümde değeri arttı.

Yahu Hakan Baltaya bağırması çokmu iyi birşey

Eğer hata yaptı diye takım kaptanı futbolcuya bağırıcaksa şimdiye kadar Ayhanı her maç dövmeleri lazımdı :)

Hakan Balta Mustafa Sarp Ayhan Akman hepsinin kalibresi çapı aynı

Al birini vur ötekine

Yahu Hakan Baltaya bağırması çokmu iyi birşey

Eğer hata yaptı diye takım kaptanı futbolcuya bağırıcaksa şimdiye kadar Ayhanı her maç dövmeleri lazımdı :)

Hakan Balta Mustafa Sarp Ayhan Akman hepsinin kalibresi çapı aynı

Al birini vur ötekine

Hakanınki hata felan değil takımı katletti resmen, bütün ataklar solumuzdan oldu.İş bitirici bi adamı olsaydı orda Kayseinin mahvolmuştuk şuan.

Rakibe çok dengesiz girişleri var, her topa kayıyor. Her maç kart görüyor, olmaz ki böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt