#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yönetim bu adamda bizim göremediğimiz neyi görüyoda takımda tutuyo biri bana açıklasın allahını severseniz

Sivas maçında ayhanı bi ara top ayağına her geldiğinde ıslıklamaya başladık,sakatlanıp çıktığında kale arkası pegasus tarafından çıktı bir anda millet alkışlamaya başladı ultraslanın olduğu tribüne çıkarıp formasını attı ?? o maçta balta oyundan çıkarkende top ayağına geldiğindede sürekli ıslıklandı yönetim anlamıyosa iş yine bize düşer her maçta bu herifleri ıslıklamak lazım bi faydası olacaksa yoksa bunlara katlanarak ömür geçmez

Bu akşam beni sevindiren 2 olaydan 1 tanesine Ayhan imzasına atmıştır. Kendisini , görmüş olduğu kırmızı karttan ötürü kutluyorum.Teşekkürler.

kirmizi kart görmesine cok sevindim bütün toplari rakibe atiyordu zaten kirmizi görmesi iyi oldu

2 hafta sonra şansına bir gol atar ve o golün etkisiylede mukavelesi uzatılır benden söylemesi bizim takımda işler böyle yürüyor

ya ben hakemin yerinde olacam. maça çıkarken daha gösteririm bir sarı kart. ayhanın sahada olması direk sarı kartlık hareket

Allahım ne olur sarp,barış,balta,ufuk,aykut ve ayhan'a Galatasaray formasını giymeyi nasip etme.

Adam külliyen zarar takıma, bi olumlu hareketini göremedik be kardeşim

Söylemedi demeyin bu adam daha en az 3 senede daha GS de top oynar ondan sonrada Teknik Direktörümüz olur

Bu adamın klubden gittiği gün Milli Bayram ve Resmi tatil ilan edilsin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt