#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Keşke dün hakem p.çne kafayı gömseydin kaptan. Bakma burdaki vefasızlara sanki zorla adam kendini oynatıyor. Zaten son senen bari bu büyüklüğü yapsaydın takımın hakkını yiyenlere o kafayı bizler adına atsaydın.

Kesinlikle katılıyorum..Ah ulan keşke yapsaydı o hareketi..Ama nerde...

Evet Ayhanın savunulacak yanı yok..Saha içerisinde falan çok antipatik..Takım huzurunu bozabilecek kadar karakter zaafiyeti var..Fakat şu maçtan sonra bile hala şu Ayhanın gördüğü şerefsiz hakemin gösterdiği rezalet karta bakmayıpta Ayhana sallmak tamamen iş bilmezliktir..Galatasaraylıyım diye geçinen adamların nasıl Glatasaraylı olduklarının kanıtıdır..

Büyük başkanınıza dokunmayın haaa..Sakın..Efsane Hagiyede dokunmayın..Vurun Ayhana..Ondan sonra ben çok büyük Glatasaraylıyım diye övünün..İşler düzelecek diye bekleyin..

Emre denen adam hakemlerin her maç ağzına sıçıyor..Bakın bakalım karşı tarafta konuşuluyormu..Orda konuşulmadığı için ligtvdede konuşulmuyor..Burda konuşulduğu için Sabri orada konuşuluyor..daha ilk ağzına açmasında yiyor kartı suratına..

Güntekin denen adam Ayhanın atılacağını hissetmiş..Ama Emrenin atılacağını hissedememiş..Neden acaba .İşte sizin gibi Galatasaray taraftarları yüzünden..

bu ayhan yuzunden 1 hafta forumdan eksik kaldim!

bu modern futbolda "modern ortasaha" sartlarina ters olan adam, arkasi donuk oynayamayan adam, ara pasi nedir bilmeyen adam, duvar-pasini yapamayan adam, adam eksiltemeyen adam (bu yonde beklentimde yoktu zaten), adam kollayamayan orta saha oyuncumuz, bosa kacmak yerine bana pas gelmesin diye sanki rakip oyuncularin arkasina saklanan adam!, attigi pastan sonra ben oyunda yokum dercesine varlik gosteremeyen adam, forvet hattina destek vercekken kostek olan adam, kaptan olarak cikip herkesden fazla hakemle dalasip takimina en cok zarar veren adam ve genclere ornek olamayan adam.

Ayhan hakkinda dusuncelerim budur, eksik olabilir ama abarti degildir asla!

ayhan seni sevmem zaten babanıda sevmezdim..

bu modern futbolda "modern ortasaha" sartlarina ters olan adam, arkasi donuk oynayamayan adam, ara pasi nedir bilmeyen adam, duvar-pasini yapamayan adam, adam eksiltemeyen adam (bu yonde beklentimde yoktu zaten), adam kollayamayan orta saha oyuncumuz, bosa kacmak yerine bana pas gelmesin diye sanki rakip oyuncularin arkasina saklanan adam!, attigi pastan sonra ben oyunda yokum dercesine varlik gosteremeyen adam, forvet hattina destek vercekken kostek olan adam, kaptan olarak cikip herkesden fazla hakemle dalasip takimina en cok zarar veren adam ve genclere ornek olamayan adam.

Yemediği laf kalmadı biraz gururu olsa çeker gider.

forumda bile bu kadar laf edilse birine, ban yemeden herhalde ikinci mesajda kendi cekip giderdi. Ayhana sezon sonuna kadar kufretseler bile hem kalir GSde o hemde banko ilk 11de oynar maalesef...

Ayhan BAM ın en kalitelisidir en tekniği ve bu yaşına rağmen en mücadelecisidir....Geçen haftaki maçta kırmızı kart gördükten sonra benim için bitmiştir...

15 maç ceza gelmesi yönünde TFF'ye mail falan atsak.

Bi de defanstan pas almaktan kaçındığı gibi defans oyuncularını eliyle saçma sapan bi şekilde yönlendirip adamları paniklendiren şahıstır

Çoğu yediğimiz golün baş mimarı..

Oyun kuramayıp dönen topların çoğu gol oluyor,Ayhan bu işi beceremiyor ve her maç çıldırıyoruz..

Yönetimimiz futbolu çok iyi bildiği için hala oraya adam almıyor,hocanın Culio'yu oraya çekmesi şart!

ayhan-akman1-30627_501.jpg

Ayhan teknik olarak kaliteli, çalışkan, mücadeleci, oyuna hakim olmaya çalışan bir futbolcumuzdur. Ama maalesef takım şu anda kaos içinde, sakatlar çok. Her hafta farklı 11 ile çıkıyoruz. Takıma yeni adapte olan yeni futbolcular var. Ayhan eski yıllarda olduğu gibi biraz ileride oynatılsa duvar paslarının, verkaçların, bitirici pasların en iyisini yapacak kalitede bir futbolcudur. Ama şu anda görevi orta sahada pres üstünlüğü sağlamak ve defansın önünü süpürmek. Üzerinde çok ağır bir yük var, çünkü ona destek olan futbolcular azalıyor, kendini göstermek isteyen futbolcular çoğalıyor. Ayhan+Barış son şampiyonluğumuzu bize kazandıran iki isimdir.

Adam 10 senedir gitmedi.

Demek ki 10 yıl içinde gelip giden bu kadar teknik direktör ondan vazgeçememiş. Hem teknik kapasitesi olan hem de koşan, pres yapan bir futbolcu yapısı var. Böylelerini teknik direktörler her zaman kullanır.

Ayhan'ın karakteri zayıf olabilir ama kimse Ayhan' ın futbolculuğuna laf etmesin! Lucescu ve Skibbe dönemlerinde Avrupa'da güçlü takımlara kafa tutarken orta sahada kim vardı?

Demek ki 10 yıl içinde gelip giden bu kadar teknik direktör ondan vazgeçememiş. Hem teknik kapasitesi olan hem de koşan, pres yapan bir futbolcu yapısı var. Böylelerini teknik direktörler her zaman kullanır.

Ayhan'ın karakteri zayıf olabilir ama kimse Ayhan' ın futbolculuğuna laf etmesin! Lucescu ve Skibbe dönemlerinde Avrupa'da güçlü takımlara kafa tutarken orta sahada kim vardı?

10 yıldır çöküşteyiz.2 yıldır dibe vurduk orta saha zaafiyeti yüzünden.Ayrıca Ayhan'ın genç yaşlarında idare edilebilirdi ama şimdi çekilecek gibi değil.

kardesim kotu oynuyor demek yetmiyormu illa karalamayin

ayhan reis mumkunse sezon sonu guzel bir veda yapar cunku takima yarari kalmadi

son zamanlarda kötü oynuyor gerçekten, ama bazıları tarafından hedef tahtası haline getirilmiş durumda, bu nedenle ayhanı destekliyorum

bu arada yanlış mevkide oynatılıyor, DM değil MC oynaması gerekir

son zamanlarda kötü oynuyor gerçekten, ama bazıları tarafından hedef tahtası haline getirilmiş durumda, bu nedenle ayhanı destekliyorum

bu arada yanlış mevkide oynatılıyor, DM değil MC oynaması gerekir

Biz topla oynamasın topu öldürmesin diyoruz sende orta sahada oyun kurucu diyosun

savunun savunun ayhanıda savunun sarpıda savunun sezginide savunun

takım 9. olmuş onuda savunun avrupada küme düşmüşüz onuda savunun

on yıldır ne yapmış bu futbolcu taklidi o kadar iyiydide niye bir klüpten transfer teklifi almadı sor bakalım bucanın kasımpaşanın teknik direktörüne istermi bu müsfetteleri

sizin kafanızda nasıl bir galatasaray oluşturmuşsunuz

50000 kişik muhteşem stadımız rivada milyon dönüm floryada sefaköyde kıbrısta taksimde mecidiyeköyde büyük çekmecede daha birçok yerde menkul zenginiyiz

şirketlerimizi teslim alan spekülatörleri de savunun yönetmeyen yönet,ci adnanlarıda savunun takımda yer işgal eden ayhanlarıda savunun kendinizede tarftar diyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt