#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın yaşı 35 olmuş. Ondan ne performans bekliyorsunuz artık. Ona değil onu oynatanlara kızacaksınız.

Not: Bence Ayhan elinden geleni yapıyor. Tabiki bu Galatasaray için yeterli değil. Umarım sene sonu jübile ile veda edilir.

Emeklerine diyecegimiz yok ama artık yollar ayrılmalı . genç ve dinamik adamlar lazım.

Ayhan'ı sever miyim, sevmez miyim inanın bilmiyorum lakin merak ettiğim tek konu Giggs, Scholes falan bu kadar acımasız eleştiriliyor mudur ManU forumlarında? :)

Hiç sanmıyorum. :)

Lafa bakarim laf mi diye adama bakarim adam mi diye sonra da :) koyarimmm

Ayhan iki senedir duzenli olarak oynatilmiyor :) Takim da lesh gibi oynuyor :):) Skibbe zamaninda, ne de iyiydi :)

Ulan biliyoz o kadar mükemmel performans göstermediğini. :) Demek istediğim o değil :) Takım bu kadar başarısız iken falan :) Hayri Reis'in dediği gibi :) Skibbe zamanında çok iyi performanslar gösteriyordu.:)

:):):):):):):):):):):)

Ulan biliyoz o kadar mükemmel performans göstermediğini. :) Demek istediğim o değil :) Takım bu kadar başarısız iken falan :) Hayri Reis'in dediği gibi :) Skibbe zamanında çok iyi performanslar gösteriyordu.:)

Napalım yani 2 sene önce iyi performans gösterdi diye ? Hakan Balta'da iyiydi 2 sene önce. Ayhan'ın yaşı geldi. Fiziği yetersiz artık. Seneye jübilesini yapmalı.

Takım zaten orta sahada ayhan,barış,m sarp gibiler oynadgı için başarısız. kusura bakma hayri reyiz gerçekler.

Yine gereksiz bir mesaj :) Ama bu mesaji atarken ne kadar gereksizlik yaptigimi farketmiyorum :) Olsun yine de sonuna :) koyuyorum :)

Hayri:) kusura bakma ama erdinç benim kararımı değiştirdi. :) son günlerin gözde söz öbeğini kullanıyorum ; tatmin oldum. :):):):):):):):):)

ayhan umarım futbolu leşsporda bırakır. :):):):):):):) nasıl espri ama :):):):)

Hayri:) kusura bakma ama erdinç benim kararımı değiştirdi. :) son günlerin gözde söz öbeğini kullanıyorum ; tatmin oldum. :):):):):):):):):)

ayhan umarım futbolu leşsporda bırakır. :):):):):):):) nasıl espri ama :):):):)

uohohohohohohaohahohoahaha :)

keske yapmasaydin khardesh :) altima pisledim :)

O kadar boş mesaj atıyosun ki gerçekten forumun kalitesini düşürüyosun.

Bi tane gülücüğe laf atıyosun sen ve yandaşların. Oysa o sadece bi gülümseme. Ama senin mesajlarının hepsi gereksiz. Muhattap olmuycam diyorum hala mesaj yazıyosun.

Ben de cok merakliydim sana :):):):)

Artik yetersiz oldigini görüp, sezon sonu futbolu birakmali...

:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt