#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yere düştüğü pozisyon ve sırıtışı efsaneydi.

o hareketi tum oyuncular yapar defansta. bekler stoperler top auta ciksin diye beklerken en ufak dokunusta salarlar kendilerini. onu gectim de kendi cok bir halta vakif olmus gibi ayhana adam olamamis demek nasil bir kafa gerektirir cozemedim gamdash

Ceza sahasında düştüğü pozisyon neydi öyle :o

kaptanın yerine gelecek sezon iyi bir alternatif alınmalı. Alper gibi mesela.

Ayhanada gelecek sezon bir sene daha uygun bir ücretle sözleşme teklif edilmeli. Takım adına arkadaşlık adına büyüklük adına Ayhan iyi bir Galatasaraylıdır.

Kadroda olmasına gerek yok. deplasmanda içerde Floryada takım adına üstüne düşen ne görev varsa en iyi şekilde yapar Ayhan.

Abi ne sözleşme uzatması?Sözleşme felan uzatılmamalı.

Ayhan sezon sonu futbolu bırakıyor kesin. Çünkü yazın kendisi LİGTV röportajında sezon sonu futbolu bırakacağım inşallah son bir şampiyonluk yaşamak nasip olur demişti.

Ayhan sezon sonu futbolu bırakıyor kesin. Çünkü yazın kendisi LİGTV röportajında sezon sonu futbolu bırakacağım inşallah son bir şampiyonluk yaşamak nasip olur demişti.

Askerlik için Yunanistan'a falan gider diye düşünmüyordum ben ama bedelli askerlik ilaç gibi gelmiştir Ayhan'a.

Sizlerin bu düşünceleri yüzünden bu hallere geldik zaten.

Mondi yok yaşlanmış çokta para alıyormuş gönderelim.

Song Tomas yaşlandı artık gitsinler.

Hakan Şükür yaşlandı bıraksın.

Ergün gitsin artık.

..........

ve onlarca örnek verebilirim.

Olum anlamıyorsunuz hala değil mi? Lan bakın Real Madride yıllardır sürünüyorlar. Bakın bizlere sürünüyoruz. Herşey transfer değil. Herşey o gitsin bu gelsin o yaşlandı bu bitmiş artık değil.

Lincoln Misimoviç Keita Elano felan boru değil abi. Açık ara şampiyon olmamız gereken sezonlar birileri tarafından yıldırıldık pes ettirildik.

Şimdi soruyorum. Takımda ağırlığını koyabilecek üç dört tane futbolcu olsa yerli yabancı fark etmez ne olurdu o sezonlar bana bi anlatın?

Son şampiyonluğumuzu hatırlayın. Herşey bitti dediğimiz anda Lincolnün kişisel maç kazandırmaları takımın kenetlenmesi inanmak dayanmak pes etmemek gibi unuttuğumuz kavramlar. Bu gücü bu takım olma aile olma birleşme bütünleşmeyi bıraksın dediğiniz Ayhan Hakan Hasan Emre Song hatta son zamanlarda ki hakkında duyduklarıma üzülsemde Ümit Karan.

Kim kaldı artık o geleneği devam ettirecek? Kim artık o büyükler? Sağolsun bir bir gönderildiler. Avrupanın unutulmuş yıldız oyuncularını görünce bir anda tu kaka oldular.

Ben Ayhanı biliyorum o günlerden. O bu havayı bilen Galatasaraylı. Sabri devam ettirecek geleneği evet beğenmiyorsunuz Sabriyi ama o bir geleneğin devamı. Semih alacak bu işleri sonra Yekta Selçuk Muslera bu geleneğin belki içinden çıkmamışlar ama bu geleneği yaşatacaklar geleceğe aktaracaklar.

Yani anlatmak istediğim Galatasaray taraftarının meselesi Galatasaraylı ve Kaptanı Ayhan olamaz olmamalıda. Ayhan bir önceki yönetimlerin yanlış transfer politikaları yüzünden kaldıramayacağı yükü alması onun suçu yapılmamalı.

Şunu da unutmamak lazım. Bunları ben Galatasaraylılığı iyi bilenlere yazdım. Yüzlerce forma alırsın yüzlerce maça gidersin kendini taraftar sanırsın ama Galatasaraylılığı anlayamazsın. Galatasaraylılığı anlamak için önce vefa sevgi tutku gibi kavramları iradende bulundurmalısın.

Eğer yoksa anlayamıyorsan sen olayları sadece isim ve numaralara bakarak görmeye alışmışsan senin için zaten Metin Oktay efsanesini kebabçı açılışlarından çıkmayan sürekli sakat sakat dolaşan aklı fikri helikopter olan adamlara benzetmen doğaldır. Çünkü sen Metin Oktay ı da sadece fenerbahçe ağlarını delen golüyle tanırsın.

Artık daha uzatmak istemiyorum zaten uzattım uzatacağım kadar ama artık diyorum ki biraz gözlerinizi açın Galatasaraylı olamıyorsunuz bari Galatasaraylı gibi davranmaya çalışın.

Değerlerimize Saygı Gösterin.

Galatasaraya emek vermiş insanları sevin.

35 inde hala azim gösterenlere göbek bağlamayanlara inanın.

Bunları beceremiyorsanız bari Galatasaray Kaptanı ünvanı taşıyan adama biraz saygı gösterin.

Ayhan kim ki,H.Şükür'le,Hasan Şaş'la veya diğer efsane oyuncularla aynı kefeye koyalım?10 yıl Galatasaray forması giymek efsane olmak için yetiyorsa;Aydın 14 yıldır oynuyor...

Ayrıca son şampiyonlukta takımı motive eden,kenetleyen H.Şükür'le,H.Şaş'tır.Zaten onlar gittikten sonra bir türlü takımdaşlık kurulamadı.Ayrıca Hakan Şükür bir yıl daha oynayacağım dediğinde izin verilmeyince futbolu bıraktı.Üstelik o sezon takımda en çok gol atan oyuncuydu.H.Şaş kafasına telefon atıldığında bırakma vaktinin geldiğini anlayıp,daha 32 yaşında futbolu bıraktı.Sırf futbolu Galatasaray'da bırakmış olmak için.

Ayhan ne motivatör,ne katkı sağlayacak bir oyuncu(şuan itibariyle),nede Galatasaray efsanesi.O yüzden kalmasını gerektirecek bir durumda yok.

Ayhan kim ki,H.Şükür'le,Hasan Şaş'la veya diğer efsane oyuncularla aynı kefeye koyalım?10 yıl Galatasaray forması giymek efsane olmak için yetiyorsa;Aydın 14 yıldır oynuyor...

Ayrıca son şampiyonlukta takımı motive eden,kenetleyen H.Şükür'le,H.Şaş'tır.Zaten onlar gittikten sonra bir türlü takımdaşlık kurulamadı.Ayrıca Hakan Şükür bir yıl daha oynayacağım dediğinde izin verilmeyince futbolu bıraktı.Üstelik o sezon takımda en çok gol atan oyuncuydu.H.Şaş kafasına telefon atıldığında bırakma vaktinin geldiğini anlayıp,daha 32 yaşında futbolu bıraktı.Sırf futbolu Galatasaray'da bırakmış olmak için.

Ayhan ne motivatör,ne katkı sağlayacak bir oyuncu(şuan itibariyle),nede Galatasaray efsanesi.O yüzden kalmasını gerektirecek bir durumda yok.

Sene sonu bırakıyor zaten renktaş

tüm söylediklerim içersinden sadece ayhan kim ki ya takımı motive etsin. motiveyi hakan şükürle hasan şaş yaptı yea. Meseleyi hala motive etmek olarak algılamak nasıl bir zihniyettir. ayhanla aydını karşılaştırmak neyin ürünüdür anlamak güç.

İşte anlayamıyorsunuz kardeşim.

Hasan Şaş nasıl gönderildi bi bakın isterseniz. Hakan Şükür neden zorla bıraktırıldı bakın isterseniz. Ergün neden yollanmış bakın. Ümit Karanın sezon başı gönderilmesine bakın belki bir uefa kupasına mal oldu bizlere.

Bu adamların elbet yaşı geçiyor eski güçlerinde olmuyorlar. Ama bu demek değil ki göndereceksin bu adamları. Maldini 40 ına kadar takımda kaldı sürekli oynatılıyor muydu hayır. Ama onun orda kalması önemlidir.

Bu kulüpte Bülent Korkmaza zorla 30 senelik formasını bıraktırdılar. Neden bıraktırıyorsun kardeşim. Bülent 38-39 una kadar kalamaz mı takımda?

Galatasaray o kadar şanslı bir kulüp ki onlarca değerli oyunculara sahip oldu. Ama hepsi kullanıldı kullanıldı atıldı. Tam olgunluklarından büyüklüklerinden yararlanılacağı yaşlarda adamları hayatlarından bezdirdiler.

Bugün avrupada hangi kulüp olursa olsun bi tane değere sahip olmak için afedersiniz k.çını yırtıyor. Hatta kendi içinden olmasa bile yapışıyorlar adama benimsemeye bir olgu oluşturmaya çalışıyorlar.

Bakın Tugaya. Adamı neredeyse 40 ına kadar takımda tuttular. Neden tutuyorlar? Oynattıkları için mi? Anlamı ne ki eski gücünde olmayan topçuyu kadronda tutmanın? Kendi içlerinden bile gelmemişti bu adam.

Bizde ki bu düşüncesizlik yıllarımıza mal oldu. Bugün pekala 2000 li kadrodan 2-3 futbolcu olabilirdi. Hasan Şaş teknik kadro yerine yedek kulübesinde veya kadro dışında tirübünde olabilirdi hiç fark etmez. Hasanın yerine orada Arif oturabilirdi.

Futbol sadece yeşil sahaya top oynamaya çıkan topluluktan oluşmuyor beyler. Elbette o da işin bir parçası ama başarılar zaferler sadece 11 tane profosyenel toplamakla olmuyor. Saha dışındaki olanlar saha içindeki karaktere yansıyor.

Gelin vazgeçin bu yanlış tutumlardan. Gelin Galatasaray a kulak verin. Galatasaray kaptanları olmuş Floryanın evlatları olmuş Ayhan gibi emektarlarına aptal aptal yorumlarda bulunmayın.

Saygı duyun.

Ayhanında başını yedikten sonra rahat mı edeceksiniz. Aa pardon Sabri kalıyor değil mi geriye. Ondan sonra Semih geliyor. Selçuk da var dı değil mi önce hangisini bezdirsek.

Nereye kadar gider bu beyler?

kardeş zaten senin de efsane olarak gördüğün adamlara iyi davranılmadı böyle yapıldı , arkadaş bunu söylemek istiyor. Tabiki bir H.Şükür ile Ayhan aynı olamaz. Ama.... amasını arkadaş yeterince güzel bir şekilde açıklamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt