#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ne olursa olsun takımda güveneceğim, acaba bu maçta köyü oynarmı demeyeceğim tek oyuncu. Çok güven veriyor.

Bazı maçlarda çıldırtsa bile genel olarak bir standartı var. Yedek de bekler, 11e koyarsın oynar. Joker gibi adam, dursun takımda bi zararı yok şimdilik

:eek::eek::eek: sen bence 14 yaşındanda küçüksün...

0-6 yaw..:D

He bu arada ayhanın nasıl olduğunu gerets sezonunda kezmanın attığı gole bakabilirler ondan önce ayhanın yaptığı aptalca pas hatası sebep olmuştu bu ayhanın durumuna sadece bir örnek..:D

Peki bu adam 2 senedir nasıl en yüksek pas yüzdesi olan oyuncu oluyor.Bunu açıklasın biri.Bırakın şimdi Gerets'in sezonunu falan Fb maçlarında hangi oyuncumuz hata yapmıyorki?

Ayhan zaman zaman sapitsa da degerli bir oyuncumuzdur lutfen Kezman'in golu gibi defans oyuncumuzun kicina carpip giren golleri gundeme getirerek kendisine saldirmayiniz... :o

Peki bu adam 2 senedir nasıl en yüksek pas yüzdesi olan oyuncu oluyor.Bunu açıklasın biri.Bırakın şimdi Gerets'in sezonunu falan Fb maçlarında hangi oyuncumuz hata yapmıyorki?

Maldonado da en yüksek pas oranına sahip.. :D

Bu oranın yüksek olmasına gerek yok zaten maçta bir kere yapsa bile kendi ağlarında görürsün topu..

Maldonado da en yüksek pas oranına sahip.. :D

Bu oranın yüksek olmasına gerek yok zaten maçta bir kere yapsa bile kendi ağlarında görürsün topu..

Maldonado'yla Ayhan'ı kıyaslayabiliyorsan tartışılcak birşey göremiyorum. :)

Ayhan Maldonado nun dikine top sürebilebi demek istiyorum ama çok büyük hakaret olur valla=)

Yatay futbolun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi ile dalga geçmeyelim lütfen :p

Maldonado :rolleyes: :D

Ayhan GS orta sahasının en iyi adamıdır çalışma anlamında.. Ayhan ı gerçekten son 3 yıldır çok iyi oynuyor. hakkını verelim dikine oynamak onun işi değil. Lincoln ün işidir. Ayhan defansdan topu alır kanatlara yayar veya oyun kurucu Lincoln e Arda verir. gerisi onların işidir. Ayhan bu işi mükemmel yapıyor ileri geri 90 dk durmuyor. Lincoln rahat oynuyorsa Arda rahat oynuyorsa bu Ayhan ve M.Topal sayesindedir. topu kaparlar savaşırlar arkadaşlarını atağa çıkarırlar. saygılar.

Yatay futbolun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi ile dalga geçmeyelim lütfen :p

Maldonado :rolleyes: :D

Maldonadonun tek olumlu hareketi hatırlayan varsa deividin chelsea'ye 30 metreden attığı(süper bir goldü hakkını verelim) golde ona çıkardığı pastı fenerbahçe kariyeri boyunca başka dikine pasını görmedim :)

Maldonadonun tek olumlu hareketi hatırlayan varsa deividin chelsea'ye 30 metreden attığı(süper bir goldü hakkını verelim) golde ona çıkardığı pastı fenerbahçe kariyeri boyunca başka dikine pasını görmedim :)

O pas da arada sırada olur yani.:D

Rıdvan Dilmen:Güntekin Maldonado sürekli yan pas yapıyor ya, iki kale koysak sağ çizgiye ve sol çizgiye Maldonado gol kralı olur :D :D :D

zuahuahuhauhauahuahuahuahauhaauhauhauh :D:D:D:D:D:D:D

(ayrıca Ayhan ve maldonado'yu kıyaslayanlara oha diyorum başkada bişey demiyorum :D )

jübile yaparsa onumuzdeki sene cok begenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt