#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Artık 30 yaşın üstündeki futbolcuları istemiyorum ben Galatasarayda

Sene sonu Emre Aşık hariç bütün yaşlı oyuncularla Ayhan,Kewell,Nonda ve Linderoth ile teşekkür edip yollar ayrılmalı

Emrenin gimesini istemem tam bir profesyonel Leo Franco zaten kaleci olduğu için yaştan etkilenmez

Sonrada Arsenal gibi olalım.Her şey genç bir vücutla olmuyor.

Peki dostum

Ayhanın son 3 sezonda dolu dolu oynadığı müthiş performans gösterdiği ( Herta maçı hariç) 5 maç sayarmısın?

Şampiyon olduğumuz sene ki Sivas maçı,geçen sene ki hertha ve hamburg maçları,Bourdeux maçı, ligin başındaki Antep maçı milli takımın almanya ya karşı oynayıp elendiğimiz maçtada çok iyi oynamıştı.

Ayhan geçen senenin en iyi 3 oyuncusundan biridir diğerleri için bknz:Baros,Arda

Peki dostum

Ayhanın son 3 sezonda dolu dolu oynadığı müthiş performans gösterdiği ( Herta maçı hariç) 5 maç sayarmısın?

:) Bu soruya herkes cevap vermek de güçlük çeker.

Ayhan çünkü orta saha oyuncusu, çok çok müthiş performans

gösterdiği zamanlarda bile göze batacak oyun göremeyiz.

Ama çok istiyorsan

geçen sene Almanya'da oynadığımız Hamburg maçı

ve de Sivasspor'a karşı oynadığımız 5-3'lük maçta çok iyi oynamıştı.

İkinci yarı oyundan düştü. Özellikle golde kaptırdığı top Ayhana hiç yakışmadı.

İlk yarı çok iyi oynadı fakat 2.yarı kendi hatasıyla yediğimiz bir gol var yakışmadı Ayhan'a.

Ayhan bu hafta kötüydü,ama haftaya bence çok iyi oynayacak.Ayhan eğer ayağına top tutmazsa veya çalıma girmezse mevkisinin Emre den sonra en aklı selim topçusudur.Ama dünkü gibi enerjisini ekonomik kullanmadan(ki kaç haftadır sakattı ve oynamıyodu),oynarsa o zaman takıma zarar verir.Haftaya maça iyi konsantre olacağını düsünürsek,daha basit ama daha iyi oynayacaktır.Umarım yıllardan beri Kadıköy'de olan genellikle hep Fenerbahçe'li oyuncuların sezonda 1-2 kez ki performans patlamaları bu sefer gerçeklesmez de kazanırız.(BKZ Josico,Selçuk,Deivid,)ve bizim bilhassa defans oyuncuları macera aramaz ise ve Gökhan Zan saçmalamayıp,Hakan Balta biraz toparlarsa kazanabiliriz.Kısaca sans insallahyanımızda olur.

Dün o hataya kadar iyiydi maçın sonlarına doğru düştü baya

Perşembe ayhan yerine linderoth oynasın, ayhan dinlensin Fener maçı için.

evet perşembe tobi yada topal oynasın ayhan dinlensin

ve ayhan febe maçında da dinlensin

ceza sahası önünde artizlik mi yapılır

Topal ve Sarp değişmeli oynuyorlar ama garibim Ayhan sakat değilkse her maç oynuyor Tobi gel artık ulaaan :D

daha once de dedim

ayhan bizim takimin kapasitesine ayak uyduramiyor

Ah Linderoth ahh :S

Linderoth bu sezon kendi gøsterecek, yonetim'de kontratini uzatacak:D

Ayhan'a gelince. Artik 32 yasinda, ve sakatliklardan cikmasi 23 yasindakiler gibi degil. hemen form tutup 90 dk oynayamaz.

Ama bence dun guzel futbl sergiledi, daha ønce yazdigim gibi, herkes hata yapabilir.

Linderoth geldiğinde 28di yaşı şimdi kaç oldu :D

Linderoth bu sezon kendi gøsterecek, yonetim'de kontratini uzatacak:D

Ayhan'a gelince. Artik 32 yasinda, ve sakatliklardan cikmasi 23 yasindakiler gibi degil. hemen form tutup 90 dk oynayamaz.

Ama bence dun guzel futbl sergiledi, daha ønce yazdigim gibi, herkes hata yapabilir.

Herkes hata yapabilir de orada hata yapmamalısın.. Hareket yaparak 2 kişi arasından top geçirmeye çalışıyor.. Yani o yapılmayacak bir hataydı bence.. Neyse birşey demiyorum ben artık Ayhan için.. Sadece oynayacaksa Fener maçında da böyle saçma bir hata yapmasın yeter..

Gayet iyi oynadı yediğimiz 2.gol dışında pek bir hatası olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt