#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan 'dan geçen yıl Sivas 'a attığı gol gibi, bir gol daha atmasını istesek olur mu acaba?

Samimiyetimle soyluyorum ruyamda Ayhanin ceza sahasi yayi disindan gol attginin gordum.Ama rakibi hatirlamiyorum insallah yarin atar

Bu zeminde İnniesta Akman gibi oynamasını beklemiyorum ama gene işini iyi yapar eminim!

90 Dk. Topu Alıp Kendi Etrafında Dönmekten Başka Hiçmi Bişey Yapmaz insan

Sindiremiyorum içime Bu adamın o Formayı Giymesini

trabzonlu bı arkadaş diyoki yaa her maçtan sonra galatasaray yorumcuları Ayhan böyle oynadı Ayhan söyle oynadı.İyi de 90 dakka izledik biz Ayhan ı ,bu sahada başka Ayhan mı var diye bana sorup duruyo.Bence de Ayhan Benfica maçı haricinde orta sahada topu alıp-arkasına-yanına oynamaktan başka bende bişey görmedim ve 3 sene daha galatasaray da yazık.Ayhan,Emre,Ümit,Nonda,Volkan bunlar sürekli sanş bulabilen adamlar her neyse bu adamlarla avrupada başarı çok zor bide sağ bek Sabri(gitsin demiyorum ama sağ bek değil sen bek olmazsın).

trabzonlu bı arkadaş diyoki yaa her maçtan sonra galatasaray yorumcuları Ayhan böyle oynadı Ayhan söyle oynadı.İyi de 90 dakka izledik biz Ayhan ı ,bu sahada başka Ayhan mı var diye bana sorup duruyo.Bence de Ayhan Benfica maçı haricinde orta sahada topu alıp-arkasına-yanına oynamaktan başka bende bişey görmedim ve 3 sene daha galatasaray da yazık.Ayhan,Emre,Ümit,Nonda,Volkan bunlar sürekli sanş bulabilen adamlar her neyse bu adamlarla avrupada başarı çok zor bide sağ bek Sabri(gitsin demiyorum ama sağ bek değil sen bek olmazsın).

Ah be renkdaş Maldonado'ya mahkum değilsin sevinmen gerek Ayhan iki yönlü oynayan tek oyuncu Tslde!

Ah be renkdaş Maldonado'ya mahkum değilsin sevinmen gerek Ayhan iki yönlü oynayan tek oyuncu Tslde!

he gördük Ayhan ı fb maçında selçuk ve josico begenmediğiniz adamlar top yaptırmadı.Bu taraftara bu adamlar yakısır sene sonu elimizde bişey kalmayınca görürüm ben sizleri.Başlarsınız o gitsin bu gitsin.Mehmet Topal gelmeden önceki maçlarıda biliyoz merak etme.

Maldonadomuz olmasından iyidir.Ayhan gayet iyi oynuyo.Adamın görevi pas atmak ya.Ne bekliyosunuz mucize mi yaratsın?

Tamam işte 2 maç kötü oynadı ya yerden yere vurun adamı.Bazen farklı takımları izlediğimizi düşünüyorum.

Ayhan barış kadar defansta faydalı olamıyor top kapamıyor fizik gücüde yok..Paslarıda yana..E bu adamı özel kılan ne?

Ayhan Akman süper olmayabilir ama bu forma icin canını verebilcek ender oyunculardan biri sonuna kadar AYHAN AKMAN !!!

Ayhan mükemmel biri değil hele topu hızlı oyuna sokmak varken etrafında tur atıp yana yada geriye pas vermesi çok sinirlendiriyor beni. Ama ts de o bölgede oyunu 2 yönlü oynayan en iyi oyuncu o. Lincoln süz bir maçta barış-ayhan-topal çok dirençli oluyor ama hücümda çok pasif kalıyoruz.Gitsin diyemem takımda kalmalı bir joker olarak ama ilk 11 de daha kaliteli 2 yönlü bir oyuncumuz olsa fena olmaz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt