#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

topu cok ayagında tutuyor ve kosamıyor pek orta sahamız barıs-topal olursa cok gucly oluruz gercekten gordukku barıs sagda etkılı olamıyor ama bu ikili berlin macında süperdi avrupa maclarında bu ikili gecilmez.

topu cok ayagında tutuyor ve kosamıyor pek orta sahamız barıs-topal olursa cok gucly oluruz gercekten gordukku barıs sagda etkılı olamıyor ama bu ikili berlin macında süperdi avrupa maclarında bu ikili gecilmez.

Fikrine saygı duyuyorum ama bence topu gayet güzel kullanıyor oyunu çok güzel açıyor Ayhan'ın bir üst modeli Xavi oluyor zaten!

1 üst model?

Ona gelene kadar ben bile varım.. :D

Theo weeks bile Ayhandan daha kaliteli bir adam..

Yok daha neler göz var nizam var yahu, ayhan poh pohlayıcısı deilim ama herif kötü kötü oynaya oynaya kendi çapında stil edindi artık 2 ileri 1 geri :D ha başarılı oluyormu oluyor, biraz ukelalık olacak ama ayhan olmazsa nın üzerine geleceği görürcesine yorum yapacak olursak fenerin örelloyu gönderdikten sonraki sendromun birebir aynısını yaşarız ..

Ayhan iyidir ;) .. Şimdilik:cool:

Eldekilere gore Ayhan en iyisi suan.Baris kadar olmasada kosuyor.Mehmet Topal kadar olmasada top kesiyor ve ikisindende daha iyi bir sekilde topu hucuma tasiyip arkadaslarini gol posozyonuna sokuyor.

Ayhan şu an bizim takıma lazım.İki yönlü oynayabilen tek oyuncumuz.Tabiki ikisinide en üst seviyede yapmıyo.Yapsa Xavi olurdu.

Ayhan ı geçen sene beğenmezdim ama bu sene çok yönlü olmaya başladı.Takımın oyun kuruculuğunu elinde bulundurabiliyor.Hoşuma gidiyor açıkcası.İnşallah böyle devam eder.

Ben Ayhan'ı beğeniyorum modeller karışabilir ama :D gayet iyi oyuncu!

Ayhan aslında istikrarlı bir futbolcu ama bazen cok pas hatası yapabiliyor

Ayhan bugün güzel oynadi begendim. Kart görmeseydi harika olacakti. Seste cikarmadi kirmiziyi yiyince.

2. sarısı biraz ucuz sanki ama itiraz etmemesine çok şaşırdım.Bu arada son dk.larda çok yorulmuş Skibbe neden daha erken çıkarmamış kimse bilmiyor heralde :)

İyiki ikinci sarıyı yedi. Belki yerine Lınderoth oynar Sivas'da

Bana Göre Oyundan Atılana Kadar Tek Bir Olumlu Hareketi yok

Gören Varsa Hatırlatsın?

Sivasta oynamıycak Olması Bana Göre Takım adına iyi Oldu

Orta Sahada Barışla Topal Yan yana Oynar

Ayhan son zamanlarda yoruldu dinlensin biraz. Allah'dan Lınderoth iyileşti ama ben korkuyorum onun sivasta oynamasından. Sivas'ın zeminde yine sakatlanır Allah korusun...

Bana Göre Oyundan Atılana Kadar Tek Bir Olumlu Hareketi yok

Gören Varsa Hatırlatsın?

Sivasta oynamıycak Olması Bana Göre Takım adına iyi Oldu

Orta Sahada Barışla Topal Yan yana Oynar

Nasil yoktu ya? Güzel top dagitti, iyi calimlar atti, tamam ayaginda bazen topu fazla tutuyor ama bugün ben begendim sahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt