#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın yanına Barış gerekiyor. Topal ve Sarp ile bu iş olmaz. Ayhan arı gibi çalışıyor pres yapıyor, top çalıyor. Sarp ileriye doğru topu sürüyor, rakip alanı geçiyor takıma biraz hücum motivasyonu sağlıyor aynı Servet'in çıkışları gibi cengaver çıkışlar bunlar, ama o kadar! Ne pres var ne rakip kovalama, Barış gibi kayarak top çalma hiç yok. Tabi bir de Elano varsa orta sahamız rakip için yolgeçen hanına dönüyor. Onun için Ayhan-Barış sürekli oynatılmalı.

Takimi hucuma cikarken tikamasi bir yana, pres altinda surekli hata yapiyor.

Eskisehir, Strumgraz, Ankaragucu, Dinamo Bukres; yahu her macta adam golle sonuclanicak bir hata yapar mi?

Cogumuzun begenmedigi Topal-Sarp orta sahasi bile hucum yonunden cok daha iyidi.

Baris-Topal-Elano; 3 mac beraber oynasin yeter. Herkez total futbolun farklarina sahit olucak.

Mete sana kesinlikle katılıyorum.

Barış - M.Topal - Elano veya Arda şeklinde oluşturursak orta alanımızı şu anki halinden 3 kat daha güçlü olur.

Neden hocamız Sarp ve Ayhanda ısrar ediyor anlamış değilim.

Bence sistemin en önemli yeri olan orta alanda 3 Türk oyuncunun olmasıda defansla anlaşma ve yürekli oynamalarından dolayı takımı inanılmaz ateşler..

Birde artık genç oyuncularında yavaş yavaş takıma monte edilerek dinamizm katmaları sağlanmalıdır..

Serdar,Emre Ç.,Cem Sultan bu eksik dönemimizde neler yapabileceklerini bize göstermelidir.

Ayhan'in Galatasaray'daki misyonu bitmistir. Sezon sonu yollarimiz ayrilmali. Devre arasinda mutlaka yabanci bir on libero transfer etmeliyiz.

Zaten hiçbir zaman ön libero olmadı.

Hep farklı mevkilerde denendi.

Ben bugüne kadar elli tane farklı yerde oynayıpta muhteşem olan bir futbolcu görmedim...

Ayhan kapasitesi belli bir oyuncudur.Eksiklik durumlarında oynar birşeyler yapmaya çalışır o kadar..

Ama sen yeni bir sistemde onu merkeze koyarsan işte böyle olur..

Beni bile deli ediyosun ya helal olsun.

Yedek kalmalı 2-3 maç

Tribünde de inanılmaz homurdanmalar var Ayhan'a, son maçlarda gerçekten çok kötü ve pasları zamanında atmadığı sürece bu homurdanmalar hep devam edecektir.

Hep diyorum. Ayhan ve Servet bu sistemin futbolcusu değiller.

Bu takımın sistem anlayışında artık topu tutayım, çalım atayım, bilmem ne yapayım zihniyeti olmadığı halde Ayhan hala aynı hareketleri yapıyor. Takımın vazgeçilmezi olduğunu düşünüyor sanırım.

Linderoth takıma monte edildiğinde Ayhan düşünülmeyebilir. Öyle de umuyorum.

Ayhan artık yavaş yavaş yerini Linderoth'a bırakmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt