#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yavaş yavaş yol görünüyor. Yaşıda geçiyor zaten. Mehmet Topal, Barış, Mustafa Sarp, Linderoth'da gelirse Ayhan gidicidir. Ortasahada çok basit toplar kaybetti yine. O toplarda bizm kaleye gitti hep.

Bu maçtan sonra anladımki ayhan akman Galatasarayda misyonunu tamamlamıştır! artık yolların ayrılma vakti geldide geçiyor!

Ayhan 33 yaşında olduğu halde genç yaşta olan Topal ve Sarptan daha enerjik, hareketli, daha çok pres yapıyor, adam kovalıyor. Bir takımda en az eleştirilen futbolcu kendini saklayan futbolcudur. Topal bunu çok iyi yapıyor. Diyarbakır'ın ilk gölünde Servet, Gökhan neredeydi, Topal adam kovalamamaya yemin, girişmemeye yeminli mi? Neden hep Sabri, Ayhan gibiler adam kovalıyorlar? Ayhan'ın defansta ne işi var? Ayhan hücumda verkaç yapacak oyun kuracak futbolcudur.

Noldu,anti Ayhancılar sağlam bir Ayhan her zaman iyi oynar ve takım için her an lazım.

Seneye yanaklarından öpülüp helallik alınıp yollanmalı. Nasıl bu kadar basit pas hatası yapar bir ortasaha anlamıyorum. Tobi bir girse şu takııma tam olarak Ayhanı ilk 11 de göreceğimizi zannetmiyorum.

Sabriye asisti sezonun en güzel asistlerinden biriydi.

1. Tecrübeli

2. Teknik kapasitesi yüksek

3. Yaşına rağmen rakip kovalıyor, pres yapıyor

4. Hücumda asist yapıyor, verkaç yapıyor

1-2 yıl daha yararlanmalıyız Ayhan'dan yoksa jenerasyonlar arasında kopukluk büyük olur. Sıfırdan takım yaratılmaz. Eskiler ve yeniler oranı iyi dengelenmeli. Ayhan'ın tek kusuru bence, kafası rahat değil klübün psikoloğuna bir görünmeli. Kendine güven eksikliği var. Kaptanlık hiç yapmasa daha iyi.

Moderatörlerin yorumlarına bak ya Modlar bunu yaparsa sade,garip biz üyeler napalım?!!!!

İmam cemaat ilişkisini bilirsiniz demi?!!!Bir mod 8,9 yıllık bir GS futbolcusuna sen bu takımda oynama diyemez dememelidirde!!!

Bu modlar, adminleri tarafından uyarılmalı yoksa forum forumluktan çıkar.

Dün kü çocuğun eline yetki verirlerse böyle olur.

Talibi de çıkmaz ki bunun :D En geç sene sonu Sabri tarafından şutlanmalı.

Bu Ayhan'i hala kadroya aliyorlar, sasiyorum Diyar maçinda 1 olumlu hareketi yoktu, varsa biri bana soylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt