#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İlk golde adamın önünde olmasına rağmen adam basıyor gidiyor müdahale yok insan en azından bozmaya uğraşır

İlk golde adamın önünde olmasına rağmen adam basıyor gidiyor müdahale yok insan en azından bozmaya uğraşır

Orda yapacağı herhangi bir hareket direk kırmızı kart.

Golü yiyip 11 kişi kalmakmı gol yemeyip 10 kişi kalmakmı???

Biz tecrübe diyoruz buna işte;)Ayhan bu takımın şarabıdır.Yıllandıkça seviyorum ben bu adamı.

Biz tecrübe diyoruz buna işte;)Ayhan bu takımın şarabıdır.Yıllandıkça seviyorum ben bu adamı.

Adamı indirmek isteyip indirememek değildir tecrübe.

doğruda pas atıldığında Ayhan ofsaytı bozuyor..

Ayhanı tanımasak Ayhan o adamın istese bacağını eline verebilecek tecrübe ve sertlikte bir oyuncu.

Rastgele kesio ha:D Herkes rastgele kessin bundan sonra ortaları ozaman.

Diyarbakır'ın gol pozisyonunu bir daha izlesene. Ayhan'ın o çaresizliğini bir daha gör.

Diyarbakır'ın gol pozisyonunu bir daha izlesene. Ayhan'ın o çaresizliğini bir daha gör.

Tazemeta,Mendoza Trabzonspor maçında Egemen e tecavüz edişini fenerin savunmasını darmadağan edişini unutmayalım.

Şeneri ortasahada 20,30 metre top sürdürtenin onu orda durdurması gereken ön liberonun, TSorry mendoza sol bekte karşılaması gereken H.Balta nın hiç mi suçu yok.

O adamı orda durdurabilecek hızda tek oyuncu Sabridir.

İZMİRLİ HEMŞERİM.

Hata olmazsa gol olmaz zaten.

Tazematayla o pası atan şener in hiç mi yeteneği hamaratı yok??

var tabi ama sen şenere o imkanları sağlarsan rakibinin 5 metre önünde beklersen o pasta mükemmel bir pas olur. He burada suçun tamamını Ayhana yüklemek hata olur. H.Balta nerede o pozisyonda..??

ayhan iyi kötü tartışılır ama goldeki ortayı açtı girdi demek olmaz resmen ortayı sabri ye açtı bi daha izleyin görün derim herkes ön direkte sabri arkada sadece verdi attı o kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt